sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ja!

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain muutama viikko sitten Björn Borgilta testattavaksi muutaman tuotteen heidän uudesta JA! -tuoksusarjastaan. Sarjaan kuuluu omat vartalonhoitotuotteensa miehille ja naisille sekä molemmille omat tuoksut. Mies oli aika polleaa poikaa kun kerroin saaneeni tuotteita myös hänelle testattavaksi. Suihkusaippua ja deodorantti pääsivätkin hänellä heti päivittäiseen käyttöön.

Kyselin eilen, muutaman viikon käytön jälkeen miehen käyttökokemuksia. "Ööööö... No suihkusaippua pesee ja dödöä laitetaan kainaloon." No joo mutta mitä muuta, miltä ne tuoksuvat, tuoksuuko ne hyvältä, pitääkö dödö hienhajun poissa...?? "No sunhan se pitäis tietää kun olet siinä mun lähellä. Ei kai ne millekään tuoksu..." Että sellainen testihenkilö meillä täällä.
 
Haistelin tuotteita miehen puolesta ja tykkään tuoksusta kovasti. Tuoksu on sopivan miehekäs mutta myös kirpeän raikas, hieman sitruunainen, ei lainkaan tunkkainen. Tuoksu sopii mielestäni hyvin Björn Borgin luomaan mielikuvaan itsestään vaatemerkkinä: sporttinen, nuorekas ja räväkkä.

Itse otin käyttöön naisten sarjasta deodorantin ja pidän myös sen tuoksusta. Tuoksu on kukkainen mutta siinä on myös syvyyttä joka saadaan aikaan yhdistämällä tuoksuun santelipuuta ja valkoista myskiä. 

Miesten deodorantti on stick -muodossa, naisten dödö taas roll-on. Olen pitänyt deodorantista muuten, mutta tuo roll-on pää olisi omaan makuuni pientä viilausta vailla. Aikaisemmin käyttämissäni roll-on -tuotteissa iholle osuu ainoastaan tuo pyörivä, deodoranttia iholle levittävä osa. Tässä tuotteessa pyörivä pallo on paljon pienempi mitä sen ympärillä oleva muoviosa, joten tuotetta iholle laittaessa myös muoviosa osuu ihoon ja se tuntuu vähän epämiellyttävältä. Toki olen alkanut jo tottua siihen kun olen käyttänyt tuotetta useamman viikon, mutta aluksi muoviosa iholla tuntui vähän tylsältä. Tuotetta iholle levittävän pallon pitäisi siis olla suurempi, ulkonevampi tai vaihtoehtoisesti pakkauksen olisi oltava pienempi.

Tykkään tuotteiden ulkoasusta ja on kiva että meillä on miehen kanssa samanlaiset tuotteet hyllyssä. Toisen purkit ovat miehekkäästi mustia ja minun tyttömäisen vaaleita pinkein yksityiskohdin. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun käytämme miehen kanssa saman tuoteperheen tuotteita ja siitä tulee yllättäen aika kiva fiilis.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo tuoksu ja se on IHANA! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näiden tuotteiden tuoksusta. Minä en tarvinnut tällä hetkellä uutta tuoksua joten valitsin tuotteet jotka pystyin ottamaan heti käyttöön. Ja olen ollut valintaani tosi tyytyväinen vaikka se tuoksukin olisi varmasti ollut ihana. :)

      Poista