perjantai 3. toukokuuta 2013

Samuji f/w 2013

tunnetila: tykkäys

 photo samuji6.jpg

 photo samuji7.jpg

 photo samuji5.jpg

 photo samuji4.jpg

 photo samuji8.jpg

 photo samuji3.jpg

 photo samuji2.jpg

 photo samuji9.jpg

 photo samuji1.jpg

Klassista, herkkää, laadukasta. Skarppia, tarkkaan hiottuja yksityiskohtia, leikkisiä kuoseja. Tyttömäistä, asiallista, ajatonta. Parhaita arki- ja juhlavaatteita. Näistä elementeistä on Samujin syksy/talvi 2013 mallisto tehty. 

Monta "oi tän mä haluan" neuletta, musta mieletön nahkahame joka käy kaiken kanssa, laadukkaita ja kauniisti leikattuja paitapuseroita joita tarvitsee aina. Uutuutena mustat mokkaiset nilkkurit ja muita kauniita kenkiä ja asusteita. Kokonaisuutena hyvin laaja ja onnistunut mallisto. 

Iso osa eniten käyttämistäni vaatteista on nykyään Samujin. Samuji -brändinä yhdistetään suurelta osin erilaisiin mekkoihin joita niiden käyttäjät ylistävät maasta taivaaseen. Oma Samuji -mekkoni antaa kuitenkin vielä odotella itseään. Saapa nähdä tuleeko Samujille koskaan sitä "The Mekkoa" minulle, vai olenko ikuinen Samuji-neuleiden superjuuseri. 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4/5/13 18:51

  Samujit ovat ihania, mutta hinnat tuntuvat nousevan mallisto mallistolta... Toki varmaan yleisellä tasolla kaikki kulut ovat nousseet, mutta tuskin ihan tuossa suhteessa? Harmi kyllä, kohta nuo vaatteet alkavat olla ulottumattomissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, olen kanssasi aikalailla samaa mieltä. Hyvin laadukkaasta ja ajattomasta vaatteesta voin maksaa vähän enemmänkin vaikka se ostohetkellä kirpaisee, mutta jos hinnat nousevat useampiin satoihin niin omilla tuloillani minulla ei ole niihin varaa. Valitettavasti. :( Alennusmyyntejä odotellessa... :)

   Poista