perjantai 17. toukokuuta 2013

Mä en oo koskaan...

tunnetila: hauskuus

Tiedätte varmaan pelin "Mä en oo koskaan..."? Pelissä jokainen pelaaja keksii vuorollaan yhden jutun mitä ei ole koskaan tehnyt ja hän saa pisteen jos kaikki muut pelaajista ovat tehneet tuon jutun. Esim. ystäväni joka ei ole koskaan maistanut olutta voittaa yleensä tuolla kommentilla yhden pisteen itselleen. Vaikkei oluesta pitäisikään niin suurin osa ihmisistä on kuitenkin ottanut edes huikan todetakseen ettei olut ole hänen juttunsa, eli silloin ei voi sanoa ettei olisi maistanut. Ymmärsitte jutun, ok?

Ajattelin että olisi kiva laittaa blogeissa kiertämään "Mä en oo koskaan... " -haaste. Jokainen haasteen saanut keksii kolme asiaa itsestään joiden uskoo olevan niin erikoisia tai poikkeuksellisia että voisi noilla jutuilla "päihittää" kanssabloggaajat. Kun kolme asiaa on keksitty haaste heitetään eteenpäin viidelle bloggaajalle joiden täytyy vastata kysyjälle ja haastaa seuraavat viisi tyyppiä.

En tiedä onko haaste liian monimutkainen tai saako se tuulta alleen, mutta pistän homman silti alulle ja heitän ilmoille kolme "Mä en oo koskaan" -juttua itsestäni.

1. Mä en oo koskaan... käyttänyt ripsentaivutinta (härveliä jolla tehdään ripsistä kaarevammat).

2. Mä en oo koskaan... maistanut cafe lattea.

3. Mä en oo koskaan... poistanut ihokarvoja höylällä.

Noin, tuossa kolme asiaa itsestäni joilla aion päihittää seuraavat bloggaajat: Nelliina, Iina, Nekku, Kottarainen ja Hertta. Yritän haasteessa päihittää viisi edellä mainittua bloggaajaa, mutta myös Teidät, blogini lukijat. Miten on, voitinko Teidät vai löytyykö joukostanne joku, joka ei ole ikinä testannut ripsentaivutinta tai höylännyt säärikarvojaan suihkussa? Voitte jättää vastauksenne haasteeseen kommenttiboksiin alle. Onpa jännää!!!

28 kommenttia:

 1. Hauska haaste mut muapa et voittanut. :) Mä en ole ikinä juonut kahvia, en mustana en lattea enkä mitään muutakaan. Eli kohdissa 1 ja 3 voitit mut mutta kohta 2 on mullakin kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Eka kommentti ja heti mä hävisin! Buuu! :)

   Poista
 2. Voitit kaikissa kolmessa, että upposi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! *tuulettaa* Olin aika varma että voitan noilla jutuilla kaikki mutta yllättävän moni blogini lukijoista ei ole kahvi-ihmisiä. Höh. :)

   Poista
 3. Muakaan et voittanut :) Mäkään en ole ikinä juonut cafe lattea!

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, eikä, sinäkin Brutukseni!! Luulin oikeasti että kaikki suomalaiset juo niin paljon kahvia että tuo on noista haasteista se ykkönen jolla päihitän kaikki. Toisin kävi. :)

   Poista
 4. En oo koskaan juonut cafe lattea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku! Enhän mä voita tällä ketään! :)

   Poista
 5. Todella hauska idea!
  Kohdissa 1 ja 3 päihität minut, sillä en osaisi olla ilman ripsientaivutinta tai höylää. Mutta kohdasta 2 et ikävä kyllä saa pistettä, sillä minäkään en ole juonut cafe lattea. =)
  Vaikken olekaan bloggari, ajattelin että olisi kiva jakaa täällä muutama asia, jota itse en koskaan ole tehnyt. =)
  1. En ole koskaan...maistanut tupakkaa
  2. En ole koskaan...käynyt kasvohoidossa (vielä)
  3. En ole koskaan...kokeillut minkäänlaisia itseruskettavia tuotteita/suihkurusketuksia/solariumia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa että testaat vähän minuakin. Katsotaanpas...

   1. olen maistanut teininä tupakkaa mutta onneksi tuo pahe jäi kokeilun tasolle. Mutta siis, olen maistanut eli voitit tämän.
   2. ou nou, mä olen käynyt kasvohoidoissa akneihon takia jo 12 vuotiaasta säännöllisesti monta kertaa vuodessa, eli hävisin taas.
   3. Äääääää, sä ole tVirpi voittaja ja rökitit mut täysin! Äääääää!!!

   Noi on muuten aika hyviä vetoja mitä sulla on, saatat voittaa iaka monta "Mä en oo koskaan..." kisaa noilla. :)

   Poista
 6. Hei mahtava haaste! Saako tämän kähveltää? :)

  Ja joo, multa tulee täydet pisteet. Siis MITEN et oo koskaan käyttänyt höylää?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteen saa kähveltää, ole hyvä vaan! :)

   Ja jes, VOITIN!!!! :) Olen sheivannut, epiloinut, käyttänyt lämmin- ja kylmävahaa, sokerointia, valoimpulssihoitoa jne jne mutta höylännyt en ole koskaan. Jotenkin olen aina pelännyt että teen sääriin höylällä haavoja... :)

   Poista
 7. Haa, haaste otettu vastaan! Peittoat mut kahvihommissa ja höylättömyydessä, mutta meitsi jakaa Virpin kanssa tuon tupakkahomman. Jos samoja saa käyttää kuin täällä, niin sanoisin:
  1. en ole koskaan polttanut tupakkaa
  2. En ole koskaan nukkunut teltassa (yritin kerran, ei tullu mitään)
  3. En ole koskaan tehnyt itse kalakeittoa (okei, tää oli kyllä huono, en vaan keksinyt mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. voitit, muistona teiniajan kokeilut
   2. voitit, nukuimme lapsena kaikki kesät teltassa omakotitalomme pihassa siskoni ja naapurintyttöjen kanssa. Oli ihan parasta kun emillä oli "oma asunto" jossa tehtiin tyttöjen juttuja aamusta yöhän eikä häiritty ketään. :)
   3. Mä en ole varma mutta luulen että mäkään en ole koskaan tehnyt kalakeittoa. Tai en ole kyllä ihan varma, mutta luulen etten ole. :) Tästä et siis saanut pistettä vaikka hyvä yritys olikin. :)

   Poista
 8. En ole myöskään koskaan käyttänyt höylää (käytän epilaattoria) enkä ripsentaivutinta (taipuvat muutenkin sen verran kuin tarviikin), enkä (muistaakseni) juonut latteakaan vaikka muita erikoiskahveja olenkin nautiskellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ei voi olla totta että säkään et ole tehnyt mitään noista!!! Vaikka hävisin niin aika huippua silti! :)

   Poista
 9. en ole kokeilut ripsentaivutinta, enkä maistanut cafe lattea :D
  ihana haaste x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti! Mutta tyhmää etten voittanut kaikissa osissa. :)

   Poista
 10. Voitit, hands down! Hauska haaste, olen nyt monta tuntia yrittänyt miettiä, millä asioilla tätä jatkaisin, mutten ole vielä keksinyt. Jatkan pohtimista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YES!!!! Mä olin varma että kauneusbloggaaja häviää tämän kisan. :)

   Noita oli kyllä aika vaikea keksiä, mutta mieti rauhassa. Mahtavaa jos jatkat haastetta omassa blogissasi. :)

   Poista
 11. Täällä on höyläilty säärikarvoja suihkussa Veetin kera. Samoin ripsientaivutinta olen käyttänyt mutta koskaan en ole värjännyt kulmiani, koska ei ole ollut tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mäkään en ole koskaan värjännyt kulmiani! :) Tuo on muuten tosi hyvä veto SatuMaria, sillä tuo on myös sellaisia asioita mikä on hyvin monille naisille tosi yleinen juttu. Mulla on luonnostaan niin tummat kulmat, niin kuin varmaan sinullakin, etten ole koskaan kokenut tarvetta värjäilyyn. Kulmakynää yritin käyttää kerran mutta näytin ihan hullun pelottavalta! :)

   Poista
 12. Voitit kaikissa! Kokeillaanpa mun, mitkä nyt ekana tulee mieleen:

  1. en ole koskaan katsonut Titanic-elokuvaa
  2. en ole koskaan ottanut mitään pidennyksiä: ripisen, hiusten tai kynsien (voiko näin sanoa :D)
  3. en ole koskaan tehnyt volttia, en edes kokeillut sen tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei...
   1. voitit, olen nähnyt Titanicin (mutta vain kerran). :)
   2. voitit, mä olen testannut kaikkia pidennyksiä ja lisäkkeitä mitä on.
   3. hmmmm, mä luulen etten myöskään ole koskaan tehnyt tai edes kokeillut volttia. Mulla on ollut jo lapsesta asti sellainen itsesuojeluvaisto että hommia joissa voi hypätä niskoilleen en ole uskaltanut kokeilla ikinä. :)

   Poista
 13. äh oon tehnyt noista kaikkia mutta ei o mun vika että kossukoulussa oli pakko opetella käyttämään ripsientaivutinta :D ihan turha vehje, en ole sittemmin käyttänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahaha! Vaikka olet taivutinta käyttänyt niin samoilla linjoilla ollaan vekottimen käytön turhuudesta. :) Ainakin omille ripsilleni sitä ei tarvitse näyttää koskaan.

   Poista
 14. Voih, menit ja voitit. Jos joskus päätät maistaa cafe lattea suosittelen kokeilemaan Starbucksin ;) Parempaa ei löydy.

  Pus, Pus http://annisuvisuo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kerrankin mä voitin!! :) Hei kiitos muistutuksesta Anni, mulla onkin ollut Starbucks -aiheista kirjoitettavaa mutta olen unohtanut sen täysin. :)

   Poista