lauantai 11. toukokuuta 2013

Piia Hänninen S/S13

tunnetila: kiinnostus

 photo mekot_zps8a28c70d.jpg

 photo alaosat_zpsdce669b3.jpg

 photo pitkahihaiset_zps69694996.jpg

 photo mekot2_zps329b9b4e.jpg

Pari viikkoa sitten juhlittiin Krunikassa vaatesuunnittelija Piia Hännisen uuden shopin ja showroomin avajaisia. Lontoossa vaatesuunnittelua opiskellut Piia perusti omaa nimeään kantavan vaatemerkin vuonna 2006 Roomassa ja nyt brändi on saanut vihdoin oman butiikin Suomeen.

Uudessa liikkeessä esillä oli tämän kesän mallisto Zebra in the Savannah S/S13 ja mallikappaleita tulevan syksyn Wolf and Cherrywood -mallistosta. Kesäiset kuvat yllä antavat hyvän kuvan Hännisen kädenjäljestä. Lyhyitä ja pitkiä mekkoja, puseroita, printti t-paitoja, hameita, housuja ja shortseja. Yksinkertaisia malleja jotka sopivat monelle vartalotyypille ja simppeleitä mutta hauskoja ja rohkeitakin printtejä.

Vaatteissa käytetyt materiaalit ovat hyvin laadukkaita ja vaatteet tehdään kokonaan Suomessa. Myös kaikki kankaat painetaan Suomessa ja kun printtikangas loppuu se todellakin loppuu. Avajaisissa tarjolla oli yksi upea mallikappalemekko jonka piti tulla tuotantoon, mutta painettu kangas loppui kesken. Tarjolla oli siis uniikki mekko joka päällä pyörin pitkään ja pohdin hartaasti antaisinko mekolle uuden kodin. Lopulta päädyin jättämään mekon liikkeeseen odottamaan sitä neitoa jolle mekko olisi täysin sopiva. Mallikokoinen mekko oli minulle sen verran suuri että en jaksanut nähdä mekon pienennyttämisen vaivaa. Mekko jäi kuitenkin vaivaamaan mieltäni ja voi olla että teen vielä joku päivä toiviomatkan Piia Hänninen Shopiin ja toivon että tuo uniikki mekkoihanuus on siellä edelleen, odottamassa juuri minua.

Piia Hänninen Shopin löytää Kruununhaasta osoitteesta Meritullinkatu 26 LH 9. Piipahtakaa tutustumassa uuteen liikkeeseen, mutta jättäkää pitkä, valko-keltainen mallikappalemekko rekkiin odottamaan minua. Jos keksin yhdenkin tilaisuuden jossa voisin tulevana kesänä mekkoa käyttää haen sen kotiin heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti