torstai 30. toukokuuta 2013

Jackpotin syksy 2013

tunnetila: tykkäys

 photo jackpotiso_2_zps777188f1.jpg

Ihan hassua miten joistakin vaatemerkeistä tulee mieleen jokin ajanjakso elämässä. Jackpot merkkinä vie muistoni suoraan lukioaikoihin. Olin lukioikäisenä grunge-henkinen kirppisvaatteisiin pukeutuja ja lempivaatteisiini kuului musta-valkoinen skottiruutuinen vekitetty minihame, jättisuuret villapaidat, minimittaiset villashortsit ja tennarit. Olin rento ja huoleton pukeutuja ja tykkäsin välittömästä lookistani. Muistan kuitenkin kuinka ihailin luokkakaveriani jonka huoliteltu polkkatukka oli aina millin tarkkaan suorassa ja joka pukeutui lähes ainoastaan Jackpotin vaatteisiin. Hyvin istuvat farkut, pikkukukalliset kauluspaidat ja siistit neuletakit tekivät hänen huolitellusta olemuksestaan niin täydellisen etten voinut kuin ihailla häntä. Tunsin itseni varsinaiseksi rönttä-iitaksi kun vertasin itseäni häneen. Jo silloin yhdistin Jackpotin naisellisuuteen ja huoliteltuun olemukseen.

Kaikki nuo muistot tulvahtivat mieleeni kun kävin pari viikkoa sitten PR toimistolla tutustumassa Jackpotin syksyn 2013 mallistoon. Naisellista, kaunista, hyvin istuvaa ja laadukasta. Kaikki nuo elementit olivat edelleen Jackpotin valtteja mutta nyt mukaan oli tullut myös enemmän sitä rentoa huolettomuutta josta itse pidän valtavasti. 

 photo jackpotfall13_2_zps64e45ab9.jpg

 photo jackpotfall13_zps2d34765f.jpg

 photo jackpotiso_zps11291e38.jpg

 photo jackpotfall13_3_zps251ccb43.jpg

Paitapuserot rennosti kauniiden neuleiden alla, shortsit business-pukeutumisessa, housujen vajaamittaiset lahkeet, leikkisät kukkakuosit. Kuvista yllä löytyy monta syytä ihastua tulevan syksyn mallistoon. Jackpot on myös siirtynyt tuotannossaan hyvin aktiiviseen luomupuuvillan käyttöön mikä tuo merkille lisää plussaa.

Olen jo jonkin aikaa etsinyt kivaa lyhythihaista valkoista kauluspaitaa ja ensi syksynä sellainen löytyy ainakin Jackpotilta. Täytyy käydä katsomassa josko samaa paitamallia löytyisi heidän valikoimistaan jo nyt, paidalle kun olisi tarvetta ihan heti.

Vinkiksi muuten kaikille kaltaisilleni kevyisiin untuvatoppiksiin ihastuneille: Jackpotilta tulee syksyllä kevytuntsikoita vaikka kuinka monessa värissä, ja samoja takkeja on tullut liikkeisiin kesäisemmissä sävyissä jo täksi kesäksi. 

Mitäs pidätte kuvien perusteella Jackpotin syksystä? 

2 kommenttia:

  1. Tuossa valkoisess kauluspaidassa olis täydellisen mittaiset hihat. Uudistunut tämä Jackpotin mallisto. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kans näistä tosi paljon. Toki valitsin blogiin kuvat jotka oli eniten minua, eli tyttömäisiä ja kukallisia juttuja mallistosta löytyy edelleen vaikkei niitä kuvissa juuri näy, mutta pidin juuri malliston monipuolisuudesta.

      Poista