lauantai 1. kesäkuuta 2013

Virran viemää

tunnetila: ilo

 photo 310513_zps26d8309d.jpg

neuletakki Max&CO, pellavatoppi H&M, huivi Other Stories,
farkut C Wonder, laukku ja balleriinat Tory Burch

Eilinen aamu alkoi tylsästi. Tiedossa piti olla koko viikonloppu hauskanpitoa hyvän ystävän kanssa, mutta aamulla ystäväni soitti ja kertoi tulleensa kipeäksi ja joutui perumaan Helsingin reissunsa. Alkuun meitä molempia harmitti vietävästi. Lopulta puhelu päättyi kuitenkin siihen, että ystäväni nappasi uudet junaliput (VR:n Veturi-tarjoukset on maailman parhaita!!!) ja tapaamme ihan pian, toivottavasti paremmalla onnella.

Harmistuksesta iloksi muuttunut päivä sisälsi lopulta lounaan aurinkoisella Fleuristen terassilla ihanassa seurassa, tutustumisen pari päivää sitten Helsinkiin avattuun Granit -sisustusliikkeeseen ja Groteskin terassin avajaiset. Ilta huipentui M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen keikkaan jonne päädyimme seuralaiseni kanssa ihan vahingossa. Tavoitteena oli saada hyvää kuohuviiniä ja herkullisia lohkoperunoita, nämä saimmekin, mutta tämän lisäksi sain myös jatkuvasta hymyilemisestä kipeytyneet poskilihakset. Vitsit että oli hauska keikka ja tunnelma ravintolassa oli ihan mieletön.

Tylsästi alkanut päivä päättyi nauramisesta kipeisiin poskilihaksiin ja uuteen ravintolatuttavuuteen. Joskus tekee hyvää tehdä jotain ihan extemporee ja käydä paikoissa joihin ei tulisi ensimmäisenä mentyä. Eilinen osoitti että kun antaa virran viedä eikä suunnittele liikoja elämästä tulee yllätyksellistä ja hyvinkin hauskaa!  

Kiitos kuvasta Nekku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti