torstai 13. kesäkuuta 2013

Kolme hyvää uutista

tunnetila: tykkäys

Tiistai oli hyvien uutisten päivä. Ensimmäisenä sain sähköpostiini tiedotteen, jossa kerrottiin Ivana Helsingin aloittavan yhteistyön supersuosikkini Uniqlon kanssa! Ivana Helsingin klassikkokuosein kuvioidut tuotteet (mm. paitapuserot, t-paidat, hupparit, lastenvaatteet) tulevat myyntiin Uniqloissa ympäri maailman (13 maata, yli tuhat myymälää) elokuussa, Uniqlon nettikaupasta osaa tuotteista saa jo kesäkuun 24. päivä.

Tällä viikolla lanseerataan myös toinen uusi Ivana Helsingin yhteistyö japanilaisen PLAZA-ketjun kanssa. PLAZAn kesäkampanjassa nähdään klassisia Ivana Helsinki -printtejä kuten maatuskaa, bambia ja minitelttaa eri kodin käyttöesineissä. Ivana -printtillä koristellaan mm. mukeja, kuppeja, kulhoja, lautasia, tarjottimia, tyynyjä, kasseja, pyyhkeitä sekä  iPhonen-kuoria. Tuotteet tulevat myyntiin kesäkuun 13. päivä noin 90 PLAZA- ja MIMIPLA –myymälässä ympäri Japania.

Hei oikeasti, onko mitään mihin Ivana Helsinki ei pysty???

Toinen hyvä uutinen tuli Wellalta. Muistatte varmaan kun olen kertonut ihastuksestani Wellan uutta keratiiniöljyä kohtaan? Nyt tuon huipputuotteen ympärille on suunniteltu kokonainen hiustuotesarja! Sarjaan kuuluu shampoo, hiuksen kuituja korjaava maski, kosteuttava Keratin Boost neste joka toimii jokaisessa hiuksessa eri tavalla hiuksen kunnon mukaan, sekä hiuksia ravitseva suihke. Sarja tulee myyntiin kampaamoihin elokuussa, juuri sopivasti kun kesän aikana auringossa kylpeneet hiukset tarvitsevat kosteuttavaa ja korjaavaa hoitoa. En oikeasti malta odottaa!

Ja eivät hyvät uutiset loppuneet vielä tähän. Tiistaina saimme kuulla myös H&M:n uudesta designer-yhteistyöstä, kumppanina Isabel Marant! Kuluttajat, joille Lanvinit, Anna Dello Russot ja Versacet ovat olleet liikaa, tämä yhteistyö on varmasti iloinen yllätys. Odotan innolla kun saan ensimmäiset pressikuvat tulevasta mallistosta. Marantin rock-chic-boho-tyyli puree moniin ja kun päälle lisätään vielä Marantille ominainen laadukkuus niin toimiva konsepti on selvä. Toivottavasti myös tässä yhteistyössä nähdään silkkiä, kashmiria ja muita ihania materiaaleja. Marantin tuotteet tulevat myyntiin valikoiduissa liikkeissä 14.11.

Että sellaisia uutisia tällä kertaa. Kylläpä oli mukava saada syksylle jotain kivaa odotettavaa!

4 kommenttia:

 1. Heippa!

  Tota Wellan keratiiniöljytuotesarjaa saa jo nyt Helsingin Stockalta! :) Bongasin tuotteet siellä tänään. Olen itsekin ihastunut siihen öljyyn.

  t. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou mai gaad!!!! Ou mai gaad!!!! Kiitos Liisa tiedosta!!!!

   Poista
 2. ^ Lisäys vielä edelliseen kommentiin, että tuotteet taisivat olla vieläpä (kantis)alennuksessakin :)

  t. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaaaaattt???? Ou mai gaad!!! :D Liisa ❤

   Poista