lauantai 29. kesäkuuta 2013

Erinomainen tulevaisuus

tunnetila: tykkäys

 photo excellentfuture2_zps911320ef.jpg

Käytin viime talven ihonhoidossa pelkästään Lumene LABin tuotteita. Sarja on erinomainen enkä olisi varmasti luopunut sarjan käytöstä jollen olisi saanut Lumenelta uutta testattavaa. Lumenen ikääntyvälle (30+) iholle tarkoitettu Excellent Future Dual Boost -sarja on ollut käytössäni kohta pari kuukautta ja on arvion aika.

Excellent Future -sarjaan kuuluu suojaava ja korjaava päivä- ja yövoide, suojaava ja korjaava seerumi sekä silmänympärysvoide. Lumene LABin tuoteperheestä pidin paljon, mutta sarjan voiteiden tuoksuttomuus oli pieni miinus. Siksipä tykkäänkin Excellent Future -sarjan päivävoiteesta joka tuoksuu hennon omenaiselle. Omenan tuoksua voiteeseen tuo omenan kantasolu-uute, joka suomalaisesta lakasta kasvatetun soluviljelmän kanssa vahvistaa ja suojaa ihoa. Olen opiskellut selkeästi ihan liian vähän kemiaa sillä heti kun aletaan puhumaan kasvatetuista soluviljelmistä ja kantasoluista olen ihan kuutamolla ja alan miettiä mitä söisin seuraavaksi. Soluviljelmät kuulostavat kuitenkin hienolta ja kun kyseessä on uusi innovaatio jonka olen itse testannut ja todennut toimivaksi, ajattelin mainita siitä myös Teille. Jos Te ymmärtäisitte vähän paremmin mistä on kyse. 

Päivävoiteen koostumus on aika erikoinen. Voide on kevyt ja hieman geelimäinen. Pidän paksuista ja kermaisista voiteista joten päivävoiteen koostumus oli aluksi minulle vähän pettymys. Koostumuksen nyrpistely unohtui kuitenkin siinä hetkessä kun sain levitettyä voiteen kasvoilleni ja katsoin peiliin. Mikä ihana hehku, ihon kuulaus ja tasaisuus! Voide tekee ihmeitä iholleni ja usein tuntuukin tyhmältä laittaa meikkivoide tuon kauniin kuulauden päälle.

 photo excellentfuture1_zps4f816e82.jpg

Yövoide taas on koostumukseltaan juuri kaipaamani paksu ja kermainen ja se kosteuttaa ihoa erinomaisesti. Lumenen sivuilla tuota yllä ihmettelemääni kantasolu-uute hepreaa selitetään seuraavasti: "Lakan kantasolu-uute edistää ihon omaa prokollageenin muodostumista ja omenan kantasolu-uute auttaa suojelemaan ihon omia kantasoluja edistäen ihon kykyä korjata, ehkäistä ja hidastaa ikääntymisen näkyviä vaikutuksia iholla." Tätä kaikkea tuo voide tekee ihollasi sillä aikaa kun sinä nukut yön yli. Kuinka kätevää!

Silmänympärysvoide kosteuttaa herkkää ja ohutta silmänympärysihoa ja pipetillä annosteltava korjaava seerumi antaa iholle vielä ekstra-boostia, kosteutusta syvemmille ihon kerroksille ja lisää kimmoisuutta. Innostuin aluksi käyttämään pipettipullon seerumia ihon ekstra-kosteuttajana päivittäin, mutta päivittäinen käyttö sai aikaan pari mojoavaa näppylää. Silloin tällöin käytettynä seerumi kosteuttaa kasvojen ihoa erinomaisesti ja kiristävä iho on muisto vain kun korjaava seerumi on saanut vaikuttaa yövoiteen alla yön yli.

Tykkäsin Lumene LABista paljon, mutta pakko sanoa että tykkään vielä enemmän Excellent Futuresta. Lumene LABin hoitava puhdistusvaahto tosin on nykyinen lempikosmetiikkatuotteeni, joten sitä käytän edelleen enkä siitä hevillä luovu. Tälläkin hetkellä putsaripulloja on käytössä kaksi, toinen suihkussa ja toinen lavuaarin reunalla. 

Joka ikinen kerta Lumenen tuotteita arvioidessani taidan sanoa miten iloinen ja ylpeä olen siitä, että tuotteet ovat kotimaisia. Ja sanon sen taas. Hurraa sille, että Suomesta löytyy uraa uurtavia kantasolututkijoita ja maailman parhaita marjoja omasta luonnosta. Lakat ja mustikat minä ymmärrän, kantasolututkimuksen jätän itseäni fiksummille! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuotevinkeistä taas! Taidan seuraavalla ostoskerralla hankkia molempien sarjojen edustajat itselleni testiin... Olen juuri kohderyhmää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Heidi että tykkäät! Ollaan samaa ikäluokkaa joten on kiva päästä antamaan vinkkejä tuotteista juuri meidän ikäisille, jo vähän aikuisemmille käyttäjille. :)

      Poista