sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Samettikynnet

tunnetila: hämmästys

 photo pnfluffs1_zps9232fbe4.jpg

 photo pnfluffs_zps2df2e20d.jpg

Ette usko mitä älytöntä ja samalla mahtavaa juttua testasin tänä aamuna?! ProNailsin neonpinkkiä kynsilakkaa*! Lakan väri on ihan huikea, mutta ei siinä vielä kaikki. Kun käsittely on tehty loppuun kynsien pinta on pehmoisen samettinen. Oikeasti, kuka näitä uusia juttuja oikein keksii??

ProNailsin samettikynsilakka toimii seuraavasti: Lakkaa kyntesi yksi kerrallaan neonvärisellä lakalla. Laita yksi kerros ja anna hetki kuivua. Sen jälkeen voit laittaa toisen lakkakerroksen syventämään väriä ja kun lakka on vielä märkä ripottele kynnen päälle runsaasti pakkauksen toisesta purkista samettijauhetta. Tämän jälkeen siirry toiseen kynteen ja toista käsittely.

On tärkeää että lakkaat yhden kynnen kerrallaan jotta lakka ei ehdi kuivua ennen päälle tulevan jauheen ripottelemista. Kun kynnet on kuivat ne tuntuvat ihan sametilta! Aivan huippua! 

 photo pnfluffs2_zps49cb6d17.jpg

Jauhepurkista tulee jauhetta hyvin hintsusti ja ensimmäiset kolme kynttä menivätkin hieman pieleen kun ne ehtivät kuivua ennen kun sain tupsuteltua kynnen päälle tarpeeksi jauhetta. Ennen neljättä kynttä avasin jauhepurkin korkin ja kaadoin paperille pienen kasan jauhetta. Ripottelin jauheen lopuille kynsistä sormin ja näin sain kynsille paksun samettisen pinnan.

Hiplaan nyt koko ajan kynsiäni, ne tuntuvat ihan super hassuilta! En tiedä miten kauan samettinen pinta kestää käytössä, käsiä kun pestään sen kymmenen kertaa päivässä, mutta vaikkei samettinen tuntu kestäisi kauaa niin ainakin juhlassa tämä lakka tulee toimimaan. Väri on juhliin huikea (tarjolla oli myös neonvihreä samettilakka) ja voisin kuvitella että lakka toimii helposti keskustelun avaajana hieman tuntemattomassakin porukassa. "Anteeksi mutta mitä ihmettä sinulla on kynsissäsi?"

*Lakka saatu testattavaksi

3 kommenttia:

 1. Wow, kaikkea "ne" tosiaan keksii! :-)

  VastaaPoista
 2. Wow, kaikkea "ne" tosiaan keksii! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sanoa muuta! Kynnet ovat käytössä osoittautuneet juurikin niin hyviksi keskustelunavauksiksi kuin arvelinkin ja lakka kestää kynsissä älyttömän hyvin. Aika huippua! Aion myös kokeilla lakkaa ilman samettipeitettä, niin makean värinen tuo neonlakka on!

   Poista