keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tummansiniset housut

tunnetila: tyytyväisyys

 photo 190613toka_zps090bad63.jpg

Sain nauttia lähes koko viime viikon perheeni mukavasta seurasta. Keskiviikosta lauantaihin siskoni oli Helsingissä miehensä kanssa ja lauantaista maanantaihin vanhempani piipahtivat Helsingissä. Äidin ja siskon tapaaminen tarkoittaa aina kahta asiaa, herkuttelua ja shoppailua. Toteutimme missiotamme reippaasti syömällä hyvin ja kiertelemällä kaupungilla useampana päivänä. Perjantaina pyörin siskoni kanssa kaupungilla ja tein muutaman hyvän ale-löydön. Ostin mm. tummansiniset housut.

Ehdin jo Instagramissa lauantaina hehkuttaa pukeutuneeni asuun, jossa mustaa oli vain laukku ja balleriinat. Tässä todistusaineistoa vielä blogin puolelle. Kuvissa on äärimmäisen huono valo ja tummansiniset housut näyttävät mustilta, mutta todellisuudessa housut on siniset.

 photo 190613eka_zpsed295865.jpg

pellavaneule Monki, toppi H&M, huivi Philosophy Blues Original,  
housut Lindex, laukku ja balleriinat Tory Burch 

Lindexin alesta tehdyn housulöydön jälkeen en ole pukeutunut yhtenäkään päivänä mustaan. Siniset housut ovat päässeet jalkaan päivittäin ja joka päivä olen yhdistänyt niihin jotain valkoista tai raidallista yläosaa. Aika huippua! Ja ennen kaikkea kesäistä. En olisi uskonut miten paljon mustien housujen vaihtaminen tummansinisiin voi tuoda väriä ja erilaisuutta vaateyhdistelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti