keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kuplia

tunnetila: ähky

Ei kai kuohuviiniä voi koskaan nauttia liikaa? Nyt nimittäin tuntuu vähän siltä, että en saisi alas kuplivaa namijuomaa enää pisaraakaan. Ei, vappuputki ei ole jäänyt päälle, vaan olen vapusta asti juossut joka ilta kaiken maailman kekkereissä joissa kaikkialla on aina tarjolla skumppaa. Tänään oli jo pakko kieltäytyä lasillisesta kun alkoi ällöttää. No, onneksi osaan kieltäytyä jos mieleni ei jotain tee. Mutta voi sitä ihmettelyn määrää kun kuohuviini ei kelpaa!

Eilen vietin iltaa St. Vacantin kesän 09 malliston lanseerausbileissä joissa kupli tasaiseen tahtiin. Useista sovitteluista huolimatta jätin valkoiset Pump1 -mallin kengät vielä hyllyyn sillä en ole varma kengän koosta. Olen ennenkin kehunut Janne Laxin suunnittelemien kenkien mukavuutta ja todella pehmeät ovat nämäkin tyttöjen uutuudet. Varsinaisesti odottelen tyttöjen Anklebooteja saapuvaksi, mutta ne eivät tähän hätään vielä ehtineet tulla myyntiin.

Tänä iltana kuohujuomaa tarjoiltiin Olivian järjestämässä hemmotteluillassa Stockalla. Tilaisuus pidettiin Stockmannin uudistetussa F8 Fazerin ravintolakompleksissa kahdeksannessa kerroksessa, ja sen jälkeen pääsimme tutustumaan seitsemännen kerroksen upeaan hemmottelumaailmaan. Kuohuviini tilaisuudessa oli loistavan kuivaa ja tarjolla olleet herkkupalat veivät kielen mennessään. Puhumattakaan saamiemme lahjakassien sisällöstä. Tai oikeastaan kassien sisällöt eivät varsinaisesti vieneet kieltä mennessään mutta aika hiljaiseksi ne kuitenkin vetivät. Lancôme-kauneushoitola nimittäin lahjoitti meille upeat setit Lancôme Hydra Zen -sarjan tuotteitaan. Yö- ja päivävoide sekä silmänympärysvoide. Pidän Lancômen tuotteista todella, joten tämä setti tuli tismalleen oikeaan osoitteeseen!Stockmannin 7. kerroksessa sijaitsee myös Crystal Hair Kérastase Institute joka lahjoitti illan kutsuvieraille muutaman kokeilukokoisen pakkauksen hiustuotteitaan. Kassista löytyi Kérastasen elvyttävä yöhoitoseerumi sekä Te:n (Texture Expert) Smooth Essence voide suojaamaan kuivia ja vahingoittuneita latvoja sekä Smooth Velours voide jota käytetään suojaamaan hiusta niitä kuivaajalla kuivatessa.


En ehtinyt jäädä paikalle pitkäksi aikaa tilaisuuden jälkeen, mutta uudistettuun hemmottelukerrokseen kannattaa todellakin käydä tutustumassa. Sieltä löytyy edellä mainittujen liikkeiden lisäksi myös "keidas", josta löytyy useiden suosikkieni kuten Thannin ja L'Occitanen tuotteita.

Jälkimmäisestä tulikin mieleeni, että olen vihdoin saanut laitettua kylppärin perusteet (= vartalon pesuaineet) kuntoon. Metallinen saippuakotelo on ollut hakusessa jo pitkään, joten ostopäätös oli tehty heti kun huomasin kotelon L'Occitanella. Sitruunainen verbena saippua oli niin raikas ja kesäinen, että ostin (minulle) uuden tuoksun paljon sitä miettimättä. Normaalisti käytän sarjan manteli -tuotteita, mutta virkistävän auringon paistaessa ulkona hairahduin toiseen tuoksuun. Manteliin voi palata taas syksyllä. Myös suihkugeeliksi valikoitui samassa mielenhäiriössä verveine -sarjan sitruunainen tuote. Ainakaan vielä ei kyllästytä.
Jottei ihan kaikki menisi uusiksi, ostin käsisaippuaksi vanhan kunnon shea butter ultra rich -pesunesteen. L'Occitanen tuotteet ovat fantastisia. Ne tekevät iholle hyvää, ovat ekologisia, tuoksuvat hyvälle ja kaiken lisäksi ne vielä löytyvät Animalian kosmetiikkalistalta. Ainut miinuspuoli tuotteissa on niiden hinta. Siksi ostankin tuotteita usein reissusta tai seuraan liikkeiden tarjouksia kotimaassa. Tosin olen tullut siihen tulokseen, että noin luonnonmukaisten tuotteiden käytöstä tulee päivittäin niin hyvä mieli ettei oikeastaan edes haittaa että ne maksavat vähän enemmän. Jos vain olisi aina rahaa ostaa niitä..

4 kommenttia:

 1. Sain joitakin vuosia sitten kokeiluun Hydra Zen-päivävoidetta. Ihanan tuntuista ja hyväntuoksuista. En ole kuitenkaan raaskinut niihin itse satsata, sen verran hintavia voitehia =)

  VastaaPoista
 2. Rhia: Oi, ihanaa, kiitos tiedosta! Nyt odotankin sitten malttamattomana että pääsen testaamaan voiteita. :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin ostin vasta L'occitanen suihkusaippuaa ja sen tuoksu on aivan ihana. Tuoksu kestää iholla vielä pitkään suihkun jälkeen. Enpä tiennytkään, että kyseisen merkin tuotteet ovat ekologisia.. kun niistä tuoteseloisteista ei ikinä ota mitään selvää.

  VastaaPoista
 4. Ananas: En ole itsekään haka lueskelemaan tuoteselosteita, mutta olen jostain lukenut (olisiko firman omilta nettisivuilta, en ole varma) että heidän tuotteissaan käytetään raaka-aineita mm. ekologisesti viljellyiltä mailta sekä lähituotteita jotta vältetään raaka-aineiden kuljetuskustannuksia jne. Eli ekologista tavalla, jota ei tuoteselosteissa mainita.

  VastaaPoista