keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kesän ensimmäinen juhla

tunnetila: juhlamieli

On kuulkaa kiva tunne kun kuulee että tulossa on juhlat eikä heti iske paniikki "mitä mä laitan päälle, missä välissä ehdin ostoksille". Tänä kesänä on tulossa tätini 60v karkelot sekä ystäväparin häät, eikä vaatehuolta ole olemassakaan. Tiedän jo kuinka pukeudun juhliin, ja tiedän myös mitkä kengät, laukun ja korut laitan asujeni kanssa. Aika hyvin kun synttäreitä juhlitaan vasta kesäkuun lopussa ja häät on myöhemmin syksyllä. Parasta koko hommassa on kuitenkin se, että kaikki vaatteet ovat vanhoja, jopa useamman vuoden takaa. Toki suunnitelmiin saattaa tulla muutoksia jos vastaan kävelee asu joka täytyy saada, mutta jos uutta kivaa ei löydy niin vanhoilla mennään eikä yhtään harmita.


Kesän ensimmäiset juhlat ehdin jo juhlia menneenä viikonloppuna tässä asussa. Musta t-paita FilippaK, korkeavyötäröinen hame Antti Asplund, balleriinat Italiasta, korvissa helmikorvakorut.Siisti yksinkertainen t-paita, hyvin päälle istuva ja kauniisti leikattu hame, rauhalliset ja selkeät värit, muuta ei tarvita! Balleriinoilla jaksaa seisoskella mukavasti koko kesäisen juhlapäivän ilman että jalat väsyy. Tässä asussa ei muutenkaan tarvitse jäykistellä tai varoa tekemisiään vaan saa keskittyä täysin juhlimiseen ja hauskanpitoon. Perusvaatteet mutta hyvät materiaalit, lähes salonkikelpoista, vai mitä sanotte? Onko liian tylsää vai lähtisittekö juhliin näin simppelissä asussa?


Meillä ainakin oli hauskaa! Vielä kerran onnea juhlakalulle, ystävättäreni tytär on nyt 3v!

10 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus ja passeli 3 -vuotisjuhliin!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä asu! Juhlavaatteet on suuri pukeutumiskriisi. Hautajaiset vasta onkin kamalat. Haaveilen nykyään univormusta: musta silkkimekko voisi toimia.

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen ainakin yksiin häihin menossa ja kaappi pursuaa ihania vaatteita, en osaa päättää mitä laittais! Varmastikaan ei siis tarvitse juhlamekko-ostoksille kiirehtiä. Tosin jos saan aikaiseksi yhden tanssimekon niin voi olla että sekin päätyy päälle. Mutta senkin teen aiemmin ostetusta kankaasta.

  VastaaPoista
 4. Mahtava hamonen!

  Minullakin on häät elokuussa ja asu jo valmiina.?!?

  VastaaPoista
 5. mj: Kiitos! Kolme vee juhliin en halunnut laittaa mitään turhan hienoa asua mutta juhlavan kuitenkin. Asu kelpasi tilaisuuteen hyvin.

  Nooruska: Minulla taas on kaappi täynnä mustia vaatteita joten hautajaiset ei tuota pukeutumisongelmia. Täytyy vaan muuten toivoa ettei tarvitsisi ko. tilaisuuteen osallistua piiiiiitkiin aikoihin.

  Rva Herttainen: Ihana tilanne, valitsee vaan juhlan hengen mukaan sopivimman asun päälleen. Harvoin juhlavaatteita on niin paljon että on monta mistä valita.

  Iris: Kiitos! Ja vau, hyvissä ajoin olet sinäkin liikenteessä. Mutta tietty jos löytyy joku uusi entistä kivempi asu niin... ;)

  VastaaPoista
 6. Ah, mutta kai tiedät, että tulevat juhlat on hyvä (teko)syy lähteä kokeilemaan mekkoja ja muita ihania hepeniä kauppoihin? ;)

  Tai niinkuin minä - kävin ostamassa jo täydellisen mekon häihin, jotka sitten siirtyivätkin ensi kesään byrokraattisista syistä.. No onpahan sitten syytä kierrellä kaupoissa ensi kesänäkin, kjäh kjäh :P

  VastaaPoista
 7. Kaunis asu, hyvin sopii tuollaisella juhlia synttäreitä, päivänsankarin iästä riippumatta :)

  Mulla on lähes aina hirveä juhlavaatekriisi, tosin nyt voisin yrittään hyödyntää vintagepikkumustaani enemmän, se kuitenkin on sopiva lähes juhlaan kuin juhlaan :)

  VastaaPoista
 8. Mikkan: Totta tuokin, mutta yleensä minulle käy niin, että kun oikeasti tarvitsisin jotain niin en löydä mitään sinne päinkään olevaa vaatetta. Siksi pidän tämänhetkisestä tilanteestani enemmän. :)

  Salka: Kiitos! Ja kyllä, vintagepikkumusta sopii oikeasti ihan minne vaan! Eri tilaisuuteen vaan eri asusteet ja taas mennään. :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis ja simppeli kokonaisuus! tuo hame on raikkaalla valkoisuudellaan aivan mielettömän kaunis:)

  VastaaPoista
 10. Jonna: Kiitti Jonna! Tuossa hameessa on todellakin jotain spesiaalia. Kaikki kohdallaan.

  VastaaPoista