tiistai 19. toukokuuta 2009

Tuhoamisvimma

tunnetila: tuhoamisvimma

Näin yöllä unta. Unessa löysin Thaimaasta ostamani tunikan sängyltäni ja tunikan toinen hiha oli kokonaan syöty reijille. Kiroilin ja ravistelin tunikaa sängyn päällä. Tunikasta putosi sängylle valtava turkiskuoriainen ja se jäi mönkimään sängylle. Ajattelin, etten voi tappaa sänkyyn niin isoa kuoriaista joten hain keittiöstä pakasterasian johon suunnittelin metsästäväni sen. Kun tulin takaisin makuuhuoneen ovelle näin kuoriaisen sängyn alla. Se oli valtava, suurempi kuin marsu! Aloin tömistellä jalkojani jotta elukka pelästyisi mutta se halusikin leikkiä kanssani. Se juoksi kohti ja alkoi pursekella varpaitani ja minä jatkoin tömistelyä kauhusta kankeana. Sitten heräsin. Onneksi!

Kiitos ihmiset vinkeistä, viimeistään tuo uni sai minut ryhdistäytymään ja mahdollisten tuoholaisten torjuntaan on nyt ryhdytty. Kaappi on pesty, Biokill ostettu ja sitä on suihkuteltu sekä 100% villaneuleita on pakastettu. Mies toi minulle seetripuun paloja joista osaan hän oli porannut reijän henkaria varten ja loput oli kuutioitu ripoteltavaksi kaappiin.


Aloin ripotella kuutioita vaatteiden päälle ja väleihin, mutta vaikka ne olisivat näin leviteltynä tehokkaita tuholaisten karkoittajia, niin ajattelin etten jaksa palojen tipahtelua joka kerta kun otan kaapista vaatteita. Niinpä laitoin kuutiot yhteen hengitävään pussukkaan. Tehokkuus ja tyttömäisyys toimivat yhdistelmänä aina!


Toivon että tuholaistorjuntani oli turhaa työtä ja ettei ällöttävät öttiäiset ole vallanneet kaappiani, mutta koska en voinut olla mistään varma niin ryhdyin toimenpiteisiin. Ja jos inhokkeja kaapissani ei aiemmin ollut, niin tuskin näiden toimenpiteiden jälkeenkään niitä sinne ilmestyy. Toivottavasti. Ja toivottavasti kaiken maailman jättiläiskuoriaiset jättävät uneni rauhaan!

14 kommenttia:

 1. Hyi, mikä uni!!! Toivotaan että mielikuvituksesi rauhoittuu puhdistusoperaation myötä.

  En ollutkaan ehtinyt lukemaan edellistä postaustasi, joten kommentoin nyt tähän! Mulla taas tulee kyllä naisistunut olo huulipunan kera, mutta se pysyy huulilla varmaan tunnin korkeintaan... Ja minusta olo on jotenkin ällöttävä jos pohjustaa huulet meikkivoiteilla ja puuterilla, joten lisäilen vaan aina kun muistan ;)

  VastaaPoista
 2. Sellainen tuholaistorjuja-Barbie muuten varmaan vielä puuttuukin vaikka Barbiella aika kattava ja monipuolinen ura onkin takana ;D

  Toivottavasti tepsii eikä ala sit marsunkokoset ötökät vallottaa teidän asuntoa!

  VastaaPoista
 3. Kamala uni! =D

  Toivottavasti nyt saat mielenrauhaa..

  VastaaPoista
 4. :D Voi ei mikä uni, mutta onneksi se ollut totta...

  VastaaPoista
 5. Joy: Sama toivon minäkin, uni oli suorastaan painajaismainen! :)

  Rva Herttainen: Joo, tuholaistorjujabarbie! Varma hittituote! :)

  Mikkan: Olin jo aika varma ettei kaapissa elele ei-toivottuja vieraita kun lisää tuhoja ei löytynyt, mutta tuon unen jälkeen iski taas epäilys. Nyt toivotaan mielenrauhaa! :)

  Ilona: Heh, niinpä, onneksi uni ei ollut totta! :)

  VastaaPoista
 6. muahaha :D marsun kokoisen öttiäisen voisin ottaa jo lemmikiksi, mukavan eksoottinen otus :DDD

  Toivottavasti puupalikat tehoavat.

  Ai niin ja onnea huulipunasta, on jotenkin niin söpöä että sulle on tuo huulipunajuttu niin iso homma, kun itse aloitti huulipunailunsa (kröhöm) suoraan mustalla versiossa teininä xD

  VastaaPoista
 7. Tyhmä kysymys, mutta mistä noita seetripuupaloja saa ja mitä ne maksavat?

  Nimittäin.. pian tuholaispostauksesi jälkeen huomasin eräässä uudehkossa (vain pari käyttökertaa takana!) paidassani yhden reiän edessä ja useita reikiä saumassa. Joko huonolaatuinen kangas tai sitten.. iiks! Muissa vaatteissani en ole reikiä huomannut - ainakaan vielä!

  VastaaPoista
 8. Nelliina: Kiitos huulipunaonnittelusta! :) Joo, tämä on nyt iso juttu. Varsinkin kun ystäväpiiriini on tullut esim. yksi kauniisti meikkaava ystävä jonka rinnalla näytän ilman huulipunaa super platkulta niin on pakko vähän tsempata. ;)

  Olga: IIK!!!! Toivotaan kuitenkin että puseron kangas vain on huonolaatuista.. Seetripuupaloja olen nähnyt mm. Stockalla ja luontokaupoissa. Paljon eri malleja ja kokoja, kannattaa käydä katsomassa ja ostamassa kaappiin jos vähänkin epäilyttää.

  VastaaPoista
 9. Hyi, ihan menee kylmät väreet ton sun unen kohdalla. Oon aina kammonnu kaikkia sängyn alla asuvia, mutta että marsunkokoinen, joka syö vaatteita. Pahin painajainen.

  Toivotaan tosiaan, että varatoimesi olivat tarpeettomia ja kuoriaisia ei oikeasti ollut.

  VastaaPoista
 10. hyy, ökkömönkiäisunet on karseita. varsinkin semmoiset, joissa ne penteleet puree.
  tuo barbie-tappaa-talossa-ja-puutarhassa-pussukka on hieno. ja eipä arvaa yökköperhoset tai -mönkijät mitä se sisältää. koska tokihan ne vaan tunnistaa tuon pinkin logon.

  VastaaPoista
 11. Hyiii mikä uni! Mä varmaan saisin slaagin tuollaisesta, muutenkin kaikki ötökkä, alien jne. elokuvat aiheuttavat inhon reaktioita :( Toivotaan tuhoamisvimman tepsivän!

  ps. look fantasticilla on osa dermalogican aurinkotuotteista puoleen hintaan, ajattelinpa vinkata, jos kyseiseen sarjaan olet jo koukuttunut :D

  VastaaPoista
 12. Shandi: Mä olin herättyäni ihan vauhkona. :) Ja vaikka tiedän ettei miestä (tai yleensäkään ketään) kiinnosta millasta unta näin niin oli silti pakko kertoa. :)

  Tiiti: Kaikkihan barbie-logon tunnistaa, jopa öttiäiset (jos ovat yhtään sivistyneitä)!!

  Salka: Kiitos ihana vinkistä! Just eilen ajattelin että voisi kokeilla Dermalogicalta aurinkotuotteita. Mahtavuutta! Ja ei kun ostoksille! :)

  VastaaPoista
 13. Hehheh, näin itsekin unia turkiskuoriaisista, kun niitä ensi kertaa vaatehuoneesta löysin, joten tiedän miten inhottavalta se tuntuu. Huomasin joka päivä ensimmäiseksi töitten jälkeen tarkistavani lattialistojen vierustat, että näkyykö uusia mönkijäisiä... Mutta se meni ohi, kuten unetkin. Meillä ei onneksi ötökät hakeudu vaatekaappeihin, vaeltelevat vaan joskus lattialistoissa. Koita kestää ja onnea tuhotaistoon!

  Kaisa

  VastaaPoista
 14. Kaisa: Kiitos tsemppauksesta, oi kohtalotoverini öttiäisten unimaailmasta! :)

  VastaaPoista