maanantai 27. heinäkuuta 2009

Kuivashampoo

tunnetila: pettymys

Äitini käytti kuivashampoota jo lapsuudessani 80-luvulla. Hänen vaaleat hiuksensa olivat aina puhtaat ja tuoksuivat kivalle. Murrosikään tullessani, kun hiukset alkoivat rasvoittua nopeasti, kokeilin äitini kuivashampoota itsekin ja huomasin, että päänahkani voi paremmin jos en pese hiuksia päivittäin vaan käsittelen ne silloin tällöin kuivashampoolla. Hiuksista tuli helposti kuohkeat ja ne tuoksuivat kivalle, samalle kuin äitini hiukset joskus niitä pienenä haistellessani.

Siitä lähtien kaapissani on ollut aina pullo hiusten kuivapesuainetta, mutta olen käyttänyt sitä vain hätätapauksissa. Ajatus hiusten kuivapesusta on tuntunut näin aikuisena jotenkin epämiellyttävälle. Nyt innostuin kun suuresti hehkutettu Tigin Rockaholic -sarjaan kuuluva kuivashampoo rantautui Suomeen. Hommasin pullon kaappiini heti ja olin tyytyväinen hankinnastani sillä tuote myytiin hetkessä loppuun.


Tyytyväisyys kuitenkin loppui kun otin tuotteen käyttöön. Käytin tuotetta kerran ja se sai hieman pituuksia vaaleamman tyvikasvuni näyttämään punertavalta! Töissä ihmiset jopa luulivat että olin sävyttänyt hiukseni punaisella. Mitä ihmettä?! Päätin testata uudestaan johtuuko punainen väri todella kuivashampoosta, mutta kun otin pullon käteeni se oli tyhjentynyt itsekseen. Kappas vaan! Kallis tuote onkin pettymyksiä täynnä.

Nyt kaapissani on uusi pullo Tigin kuivashampoota mutta en uskalla käyttää sitä. Kävin nimittäin juuri kampaajalla ja hankkiuduin eroon tyvikasvusta. Nyt väri hiuksissa on hyvä enkä halua siihen pienintäkään punaisen vivahdetta. Kun aurinko tekee tehtävänsä ja tyvi alkaa olla taas muuta hiusta vaaleampi, silloin testaan tuotetta uudestaan. Toivon, ettei se silloin saa hiuksiini punaista sävyä ja toivon myös ettei tämäkin pullo olisi kertakäyttöinen.

Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta tai kuivashampoista yleensäkin?

20 kommenttia:

  1. Ei ole kokemuksia! Anna sinä minulle vinkki jostain hyvästä kuivashampoosta, koska olen sellaisesta (jotain "kunnollista") etsiskellyt jo kauan.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  2. On. Heti, kun luin blogeista, että pullo jää suhisemaan ittekseen, niin kävin tarkastamassa omani. Täynnä (vielä), mutta suhisi, joten sitä päätä pitää aina käännellä ja kuulostella, ettei se jää suhisemaan.

    Toiseksi, pullo saattaa jäädä täydeksikin joksikin aikaa. Ostin sen saman tien toukokuussa, kun ystäväni sanoi, etten sais pestä hiuksiani joka päivä (mut inhoan eniten maailmassa sitä tunnetta, jos hiukset on likaiset...), mutta kuten näillä vanhoillakin kuivashampoilla (lue perunajauhoilla), meiksin hiukset on harmaat tän käsittelyn jälkeen. Jos hiukseni olisivat pitkät ja KIHARAT, harmaus ei erottuisi, mutta kun ne on piikkisuorat, harmaus korostuu eikä se kampaamallakaan häviä. Eli en osaa käyttää ainetta, vaikka kuinka haluaisin.

    Tuoksu on ihana...

    VastaaPoista
  3. Pitäisi kai kokeilla, kun on lyhyet hiukset ja nopeasti rasvoittuva päänahka, niin likaisuus näkyy heti. Mutta oon niin kovasti tottunut käymään suihkussa joka päivä ja joka aamu hiukset pitää kastella että ei sojoittaisi joka paikkaan, niin samallahan ne siinä tulee pestyä.. Ei kyllä tee hyvää se on varmaa.

    VastaaPoista
  4. voi ei!!! kävin kans tarkastamassa mun pullon, ja eihän siellä kuulosta olevan kuin liru enää :o WTF???? kerran oon käyttäny, ja olin kyllä tosi tyytyväinen :(

    VastaaPoista
  5. Eikös Tigillä ollut joku viallinen kuivashampooerä, jonka pullot tyhjenivät yhden käyttökerran jälkeen? Rahat saa kai takaisin? Näin olen jostain ainakin lukenut.

    VastaaPoista
  6. Juu, tämän erän pulloille sai korvaavan putelin. Toivottavasti se oli vain tosiaan se yksi erä, harvinaisen monelle tuntui juuri sellainen fiaskoputeli kuitenkin tulleen...

    VastaaPoista
  7. omani tilasin ebaysta ja yhden käyttökerran jälkeen oli tosiaan tyhjentynyt tuolla kaapissa yksinään. :-\ kun jaksais niin laittais sinne viestiä, että saa luvan lähettää uuden pullon. :-D

    VastaaPoista
  8. Joo no miulla on käsissäni nyt kolmas sellanen viallisen erän pullo :(. Ihan helmee mennä taas palauttaan se tohon lähikampaamoon. En tajua miksi ne ei siellä oo ottanu jo sitä koko satsia veks myynnistä. Ilmeisesti muut ihmiset ei oo vaivautunu palauttaan. En jaksa uskoa että itse olisin ainoa jolle on sattunut noita viallisia. Ketuttaa. En jaksa enää näitä reklamaatioita. Oon tän takia ihan lopen kyllästny koko tuotteeseen. Eikä oo edes eka kerta kun Tigillä on viallisia tuotteita.

    VastaaPoista
  9. No oho :O Tuo hiusten värjääntyminen kyllä kuulostaa oudolta :O Mä en oikeasti uskalla ostaa tuota tuotetta, pelkään itsellekin osuvan sen susipullon kohdalle :(

    VastaaPoista
  10. No joo, mulle kävi samoin...Olin kyllä tyytyväinen tuotteeseen (sen yhden kokeilukerran jälkeen minkä ehdin tehdä ennen kuin pullo tyhjeni itekseen). Hiukseni ovat sellaiset melko tummanvaaleat, joten mulla ei ainakaan tuo "harmaus" näkynyt. Sain pullon torstaina Cheap Smellsistä ja kiva alkaa sitä nyt sinne palauttamaan :( Ihmettelen myös, miksi koko viallista erää ei ole vedetty myynnistä vai onko viallisia sitten niin paljon muissakin erissä.

    VastaaPoista
  11. Toi on koko hiuselämäni pelastaja, ei muuta sanottavaa :DDD

    Ps. miten hemmetissä voi olla mahdollista että noita viallisia pulloja tuntuu olevan joka toisella käyttäjällä... tohon hintaan odottaa saavansa laatua.

    VastaaPoista
  12. itse tilasin netistä omani (feelunique muistaakseni kaupan nimi) ja sain myös viallisen pullon. Lähetin pienen valitusmailin ja lupasivat lähettää uuden pullon. Sanoivat, että Tigi on jo lähettänyt silloin uuden, ehjän erän noita ainakin heille.
    Vaikutti sen yhden kerran perusteella ainakin pätevältä kamalta ja omat hiukseni ovat muutenkin punertavat, joten siihen asiaan en osaa sanoa. :>

    VastaaPoista
  13. Tilasin omani LookFantastic.com:ista ja ekan kokeilukerran jälkeen pullo oli tyhjentynyt. Kirjoitin meiliä asiasta ja lupasivat lähettää uuden tilalle. Jää siis nähtäväksi, onko sekin susi. Pettymys!

    VastaaPoista
  14. Mun oli pakko kanssa kokeilla tuota heti kun siitä kuulin, joten tilasin oman pulloni Briteistä. Tietysti oli susipullo ja toimi vaan kerran. Laitoin meiliä heti asiakaspalveluun britteihin ja lupasivat jo reilu kk sitten toimittaa uuden. Eipä ole mitään kuulunut, joten ei voi kauheasti suositella kenellekään. Laitoin uudestaan meiliä asiakaspalveluun ja olivat kovin pahoillaan "kadonneesta" paketista ja lupasivat toimittaa uuden kirjattuna pakettina. Siitäkin on nyt yli kaksi viikkoa. paras juttu meilissä oli tämä: "At TIGI INTL LTD we pride ourselves on both our high quality product ranges and our customer service. We have a vast and loyal customer base and always welcome feedback from our customers."

    VastaaPoista
  15. Näitä kuivashampoit on tosiaan ollut viallinen erä liikkeellä, ja itsekin sellaisen sain look.fantasticilta. Valitin asiasta, ja sain kaksi pulloa samaa kamaa tilalle. Toisen otin heti käyttöön, eipä ole ainakaan vielä tyhjentynyt itsekseen. Veikkaanpa että pullossa on jonkinlainen suunnitteluvirhe, tiiviste vuotaa tms. Kuulostaa kyllä perin oudolta että näin monille on sattunut sitä "viallista erää" kohdalle.

    VastaaPoista
  16. Silmät porautu taas yksi päivä prismassa johonkin halpis kuivashampooseen, mietin että pitäiskö sitä kokeilla. Tänään kun suoristin tukkani, ja parin harjauksen jälkeen huomasin millainen rasvasuus siitä taas syntyi tyveen ( vaikka hiukset oli pesty illalla) alkoi oikeasti tehdä mieli ostaa varmuudeksi yksi tuollainen putelli talteen... meinas mennä kampaus pilalle ja kiireessä ei ole aikaa alkaa pesemään hiuksia. plääh. :D

    VastaaPoista
  17. Mulle myös osunut ilmeisesti viallinen pullo. Ostin Helsingistä, Kampin Hairstoresta 1,5 vkoa sitten ja ehdin käyttää sentään kolmisen kertaa. Nyt tyhjä. Valitin sinne sähköpostitse, mutta eivät ole vielä vastanneet. Muuten on ollut kyllä ihan mahtava tuote!

    VastaaPoista
  18. http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/05/rasvatukan-pelastus.html

    Sama täällä! Edelleen ainakin tuntuu siltä, että loppuvuodesta ostamani pullo tyhjeni parin käyttökerran jälkeen. Nyt uusi suosikki on Fudgen kuivasampoo! Tuoksuu ihan parhaalle, mutta hiukset eivät haise kuin hetken, mikä on mielestäni hyvä asia.

    VastaaPoista
  19. Epäilen, että ei ole kyse pelkästään yhdestä erästä ko. tuotetta, sillä tammikuussa 2012 Gorgeousshopista tilaamistani viidestä pullosta neljä on tyhjentynyt itsekseen sillä aikaa, kun käytin ensimmäistä pulloa. Rahat menivät kuin kankkulan kaivoon:(

    VastaaPoista
  20. mäki tilasin tota ja tyhjeni ekan käyttökerran jälkee :( ärsyttää!

    VastaaPoista