keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Reissarit

tunnetila: ja taas mentiin

Rutiiniksi muodostuneessa, aina ennen reissua tehtävässä kasvohoidossa on käyty, ja parin viikon kesälomaturnee Suomessa on alkanut!
Kaksi viikkoa reissussa vaatii paljon laiskan laukunkantajan kosmetiikka-arsenaalilta.

Tulevien viikkojen aikana testaan kuurimuotoisesti seuraavia minulle uusia tuotteita. Meikin puhdistukseen käytän Nanoelin hoitavaa puhdistusvoidetta, rauhoittavaa kasvovettä sekä luottotuotteeksi mukaan pääsee Lancomen Bi Facil -silmämeikinpoistoaine.


Shampoo, hoitoaine ja vartalonpesuneste ovat jo viime reissulla testaukseen päässeet Anne Semoninn minituotteet. Tuotteiden koostumus on makuuni liian löysä, ehkäpä niitä on laimennettu hotellikäyttöön jotta tuotteesta on saatu riittoisampi. Tuoksu tuotteissa on mukavan raikas, sitruunainen. Vaikken tuotteisiin super tyytyväinen olekaan niin käytän ne nyt kuitenkin loppuun tällä reissulla. Anne Semoninn vartalovoiteen sijaan otan matkalle mukaan L'Occitanen manteli vartaloöljyn jonka sain testattavakseni useiden yli-sanojen saattelemana. Noin kehutun tuotteen käyttöönotto on aina jännittävää.


Semonnin shampoon ja hoidon jämät eivät tule kestämään koko kahden viikon rupeamaa, joten testaukseen pääsee useampi kampaajaltani saatu Davines -sarjan tuote. Suunnittelin kampaajani kuullen testaavani tuotteita kesälomareissullani, mutta kampaajani kehotti minua testaamaan kaikkia kotona. Eri kaupungeissa on erilaista vettä ja vesi vaikuttaa myös pesun lopputulokseen. Tuotapa en ollut tullutkaan ajatelleeksi. Olen saattanut teilata hyviäkin testaamiani näytteitä vain erilaisen veden vuoksi. Kaikki testailut kannattaisi siis tehdä kotona samalla vedellä jolla normaalistikin hiukseni pesen. Mutta mitäs kun nuo pienet pussit on matkalla ihan ehdottomia?!


Kasvoni saavat seuraavien viikkojen ajan kosteutusta Lancomen Hydra Zen -sarjan päivä- ja yövoiteesta, käytössäni on myös saman sarjan silmänympärysvoide. Raporttia tuotteista, niiden toimivuudesta ja toimimattomuudesta luvassa heti reissun jälkeen. Onko teillä kokemuksia mistään testiin pääsevistä tuotteista tai tuotesarjoista? Olisi kiva kuulla kaikki positiivinen ja negatiivinen palaute ja verrata niitä omiini. Jokainen iho ja hiuspohja kun on kuitenkin hyvin erilainen.


Jätän läppärin reissun ajaksi kotiin mutta yritän kuitenkin kertoilla kuulumisia matkan päältä lainakoneilta. Ajattelin myös ajastaa muutaman postauksen valmiiksi reissun ajaksi kun tätä asiaa tuntuu taas olevan. Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ostin viime hulluilta päiviltä matkalaisen parhaan kaverin eli meikkipussin täynnä pieniä puteleita jonne saa kaikki omat jutut mukaan minikoossa! Suosittelen, ei tarvitse rontata näytepakkauksia tai muuta mukana.

    Hyvää reissua!

    VastaaPoista
  2. Nooruska: Oi, kuulostaa mahtavalta setiltä! Paitsi kun mä satun rakastamaan kaikkia pieniä näyte- ja testauspurkkeja.. ;)

    VastaaPoista