sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Kalenteriyllätykset

tunnetila: ilo

Karkkimotkotuspostauksessani kerroin ostaneeni Barcelonasta adventtikalenterin josta paljastui 8.12. tyhjä luukku. Tämän päivän luukun avatessani huomasin arveluni luukusta pois sujahtaneesta karkista osuneen oikeaan, tänään luukku oli täynnä karkkia! Luukussa oli tarkoituksella paljon pieniä hedelmäkarkkeja, mutta niiden päällä lepäsi ohut, yläkerrasta valahtanut suklaalehti.

Halusitte nähdä millaisia karkkeja kalliista (18€) kalenterista löytyy, siis onko kalenteri hintansa arvoinen. Tässä muutama tähän mennessä tulleista karkkiyllätyksistä joita en ole raaskinut syödä.

Image and video hosting by TinyPic

(Oho, pukin silmä putosi kuvauksen tiimellyksessä. Näyttääpä miekkonen nyt säälittävältä..)

Näiden lisäksi olen saanut mm. suklaalla ja tomusokerilla päällystettyjä todella hyviä pähkinöitä (pähkinöitä on ollut 4 kpl/luukku ja joka luukussa pähkinät ovat olleet erilaisia), yhdessä luukussa oli kasa nallekarkkeja, kahdessa erilaisia suklaakuvioita. Yksi hauskimmista yllätyksistä oli iso ja painava, täyttä valkosuklaata oleva kärpässieni.

En tiedä miltä kuvissa olevat karkit maistuvat, ovat ehkä enemmän kauniita kuin maukkaita, mutta saatan epäilyksestä huolimatta maistaa niitä. Ihan vähän vaan... Parasta kalenterissa on kuitenkin se, että joka aamu sitä avatessani muistan muutama viikko sitten tehdyn mukavan matkan lämpimään ja aurinkoiseen Barcelonaan. Pelkästään tuo muisto pimeässä talviaamussa on 18 euron arvoinen!

7 kommenttia:

 1. Meillä on käynyt Fazerin suklaakalentereisen kanssa sam juttu eli karkit vaeltavat pitkin kalenteria, välillä on tyhjä luukku, valillä taas kaksi karkkia. Se, mikä harmittaa kaikkein eniten on se, että kalentterit ovat lasten ja pettymys tyhjän luukun yllättäessä on suuri :(

  VastaaPoista
 2. Shandi: Tosta mä itsekin kirjoitin, siis mietin miten pahalta tyhjä luukku olisi lapsena tuntunut. Kun tässäkin iässä jo harmitti! :)

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas hienoja "karkkeja". Aika hauska kalenteri, kun on noin monipuolisia herkkuja. Itse olen sen verran nirso karkkien suhteen, etten ehkä tykkäisi syödä kaikkia noita kauhean sokerisia pikkuihmeitä, mutta on ne kyllä kivan näköisiä!

  VastaaPoista
 4. Auri: Mustakin nuo näyttävät niin sokerisille (ja esanssilille) että hampaita vihloo pelkkä ajatus. Taidan silti maistaa, ainakin tuota kynttilää.. ;)

  VastaaPoista
 5. Tästä kalenterista olen todella kateellinen. Olisipa täälläkin niin ei tarvitsisi matkustaa ulkomaille asti kalenteriostoksille...

  VastaaPoista
 6. Taika: Hih, tuo kalenteri on kyllä tosi tosi kiva! Varsinkin kun joka aamu tulee vielä mieleen matkan aurinkoiset päivät... Oih ja voih! Onneksi Suomessakin on nyt aurinko paistellut vaikka kylmä onkin.

  VastaaPoista
 7. Oi, kiitos kuvasta ;) Ovat kyllä todella kauniita karkkeja! En minäkään taitaisi raskia syödä noita...

  18 eurolla noin kaunista ja bonuksena ihania muistoja -kyllä minustakin kannatti :)

  VastaaPoista