perjantai 11. joulukuuta 2009

Kylässä Annilla ja Fannilla

tunnetila: jee, perjantai!!!

Anni ja Fanni järjestivät eilen Forumissa kivan iltaostoshetken. Kiitos tytöt, ilta oli hyvin onnistunut! Vaikka avecini ei päässytkään tulemaan ilta meni mukavasti, sillä tapasin pitkästä aikaa mm. aina yhtä ihanan Annan. Oli muuten tosi hauskaa kierrellä kaupoissa kun ostoskeskus oli jo muulta väeltä suljettu ja vain meidän porukkamme pääsi shoppailemaan ihan rauhassa. Noin voisi tehdä toistekin!

Fazerin kahvilassa herkuttelun lomassa kuuntelimme kun Bestsellerin Anu Makkonen kertoi Vero Modan, Onlyn ja Vilan tulevan kesän trendeistä. Raidat on hip ja pop, myös pallot jatkavat voittokulkuaan. Farkkua tulee olemaan kaikissa eri pesuissa ja malleissa, farkkua löytyy myös hameena, puseroina ja jakkuina. Myös materiaalien läpinäkyvyys ja korostetut olkapäät tulevat olemaan kuvioissa entistä vahvemmin tulevana kesänä. Eniten odotuksia allekirjoittaneessa kuitenkin herätti Vero Modan uusi lanseeraus, keväällä ensimmäiset vaatteet kauppoihin tuova Vero Modan "luksusmallisto" Very.

Image and video hosting by TinyPic

kuvat Vero Modan pressimateriaalia

Very-nimen alla julkaistaan joka vuosi 8 eri mallistoa, joista jokainen sisältää 30 tuotetta. Liikkeet päättävät itse mitä he ottavat näistä tuotteista myyntiin, eli joka liikkeessä ei tule olemaan sama tarjonta. Vaatteet vaikuttivat meille esitellyissä promokuvissa hyvin kauniille, loppuun asti viimeistellyille ja materiaalit tuotteissa olivat jopa hieman ylellisiä, mm. silkkiä ja nahkaa. Tuotteiden hinta on normaalia Vero Modan hintaluokkaa hieman korkeampi, mutta laatuun nähden mielestäni hyvin kohtuullinen. Esimerkkinä mainittakoon silkkimekot noin 80€, nahkatakit noin 150€. Noin vuosi sitten yllätyin hyvin positiivisesti löytäessäni Vero Modan Vintage-malliston, harmikseni siitä ei tullut ainakaan Suomeen kuin muutamia vaatteita. Toivottavasti Very-mallisto saavuttaa suosion ja tulemme saamaan näitä erikoismallistoja useamman vuoden ajan.

Rauhallinen shoppailuympäristö ja röykkiöittäin vaatteita kilvan sovittelevat kanssabloggarit (sekä ehkä myös Annin ja Fannin "kodissa" tarjottu kuohuva juoma) saivat hyvälle tuulelle ja myös minut sovittelemaan itselleni ei niin ominaisia vaatteita. Tai vaatteet olivat kyllä näköisiäni, mutta ne värit, ne olivat minulle hieman erikoisempia. Ja kuinka ollakaan, otollinen ympäristö sai ihmeen aikaan. Ostin Vero Modasta hyvin kauniin, puuterin värisen silkkipaidan! Pohdin liikkeen myyjättären kanssa paidan "minulle outoa" väriä, mutta päädyin silti sovituskoppiin. Hetken päästä samainen myyjätär huomasin minut kassajonossa. "Ostatko sä sen?!" *nyökkäsin* "Jeeeeee! Ihanaa, voi että mä tulin nyt iloiseksi!" Heh, iloiseksi tulin minäkin, niin uudesta puserostani, sen väristä, kuin myös myyjättären ihanasta reaktiosta. Milloin te olette viimeksi saaneet hyvää palvelua? Minä muuten sain hyvää palvelua eilen myös toisaalla, sitä kuitenkin enemmän ehkä seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Miltä tuntui tavata blogityyppejä ekan kerran, kun sähän esiinnyt kasvottomana täällä blogissa? (:

  VastaaPoista
 2. annu: Hyvä kysymys! :) Olen tavannut bloggareita aiemminkin miiteissä (mm. suurempi miitti tämän vuoden alkupuolella jossa oli iso osa Suomen muotibloggareista) ja muissa pr-toimistojen järjestämissä tilaisuuksissa.

  Tuolla isossa miitissä oli hauska kun minä tunnistin ihmiset kasvojen perusteella mutta suurin osa ihmisistä vaan tuijotteli minua ja varmaan miettivät että kuka hitto tuo on ja mitä ihmettä se tekee täällä.

  Esittelykierroksella, kun kukin kertoi kuka on ja mitä blogia kirjoittaa, kuului kohdallani "ai sä oot Nina!" usean suusta. Ihana MouMou tosin huikkasi: "Mä tunnistin sut ilman päätäkin!"

  Eli minulle on ihan ok nähdä ihmisiä livenä eikä haittaa että ihmiset siellä näkevät kasvoni. Nettiin en naamaani kuitenkaan halua laittaa, suurimmaksi osaksi siksi, ettei juuri kukaan edes kavereistani tiedä että bloggaan. Ja myös siksi, että näytän kaikissa kuvissa aina ihan pöljältä. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos näistä uutisista! Vaatteet ovat kivan näköisiä ja jos materiaali on muuta kuin ainaista polyesteriä ja akryyliä niin ainakin yksi ostaja lisää täällä :)

  VastaaPoista
 4. Laura: Ilahduin itsekin uutisesta niin paljon että oli pakko heti jakaa se teille. Kiva että sinäkin ilahduit! ;)

  VastaaPoista