keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Tunnelmallista joulua!!

tunnetila: tyytyväisyys

Joulumieltä tulvillaan olevat terveiset kaikille lukijoilleni tyytyväiseltä lomailijalta!

Kävin äsken kaupassa potkurilla. Voi jestas että oli hauskaa! Mitähän Helsingissä tuumattaisiin jos ostaisin kaupunkiin potkukelkan ja hurauttelisin sillä ostoksille? Potkukelkka parkkiin Stockan eteen ja ei kun shoppailemaan! Voisin ehkä saada osakseni muutaman kummastuneen katseen.. Tai sitten loisin ekologisen talvitrendin keskustassa asuville ihmisille. Ja jos Helsingissä satutaan kärsimään akuutista lumipulasta niin potkureita saa myös pyörillä varustettuna. Mahtava idea: mummut ja trendi-ihmiset potkuttelisivat pitkin Aleksia kesät talvet. Ekologista ja kävisi kuntoilusta!

No jaa, ehkä lakkaan suunnittelemasta kummallisuuksia ja annan nyt itselleni luvan vaipua muutamaksi päiväksi lomalaiselle sopivaan jouluhorrokseen. Lunta tupruttaa taivaan täydeltä ja sisään tuotu kuusi alkaa hiljalleen sulaessaan tuoksua joululta. Talon valtaa pikku hiljaa jouluisen leppoisa ja rauhallinen tunnelma. Taidanpa maistaa yhden piparkakun...

Oikein ihanaa, tunnelmallista ja rauhallista joulua Teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kaiholla muistelen potkukelkalla tehtyjä koulumatkoja :) Täällä sai aamulla nähdä vaivaa jotta sai oven auki kun oli niin paljon lunta edessä, mutta töistä kotiin lähtiessä ihan loskainen sää, olin todella järkyttynyt kun tulin töistä ulos!

  Ihanaa joulua! Toivottavasti kukaan ei ole käynyt häpäisemässä perhettä viiniostoksilla Alkossa ;D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, lämminhenkistä ja herkkujen täyteistä joulua! =)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa horrosta ja kuulemisiin!

  http://anotherfabday.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kuulostipa auvoisalta sun lomaviesti :) Toivottavasti koko joulusi menee yhtä rennoissa merkeissä! Mä yritän rentoutua "tehokkaasti" (just oikea adjektiivi rentoutumisen pariksi) kun on vain 4 päivää aikaa.

  VastaaPoista
 5. Yksi harvoista asioista mitä Helsingissä asuessa kaipaan maalta lapsuudesta on talven potkurilla potkuttelut. No, sään puolesta se harvemmin olisi täällä edes mahdollista, mutta kyllä viime talven mahtavilla talvikeleillä kaipasin meren jäällä luistellessani kotikotona ruostuvaa vanhaa potkuriani (tosin kotikotona ei pysty luistelemaan meren jäällä ja se on kyllä elämys vailla vertaa, viime talvena luistelin töihin meren yli, se oli kyllä huippua!)

  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallista ja rentoa joulua <3

  VastaaPoista
 7. Hih, mua alkoi muuten ihan hillittömästi naurattaa, kun luin Nelliinan postauksen, jossa joku oli hiihtänyt keskellä Tampereen keskustaa, mä assosion sen vahvasti tähän sun postaukseen ja mietin, onko Nina vaihtanut kulkupeliä :DD! No, vitsit vitsinä, mun mielestä olisi oikeasti mahtavaa nähdä joku keskellä kaupunkia hiihtämässä tai potkukelkalla sutkuttelemassa :) Ja hei, mä olen itse muinoin hiihtänyt kouluun :D!

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulua sinullekin! Potkukelkat ovat ihan parhaita - potkuttele sillä minunkin edestäni!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa joulua myös sinne!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille joulun toivotuksista, toivottavasti omat joulunne menivät leppoisasti ja mukavasti! Yritin pitää bloggaustaukoa joulunpyhien ajan mutta ei onnistunut, oli pakko kirjoittaa lyhyt merkintä. :)

  Ja Herttainen, kukaan ei käynyt Alkossa. ;)

  VastaaPoista