maanantai 7. joulukuuta 2009

Kukkamekkohaaste

tunnetila: epäileväinen

Sain haasteen pukeutua kukkamekkoon synkkien talvipäivien piristykseksi. Voi hyvänen aika! Eipä paljon hankalampi haaste voisi minulle olla. Paitsi haasteesta "pukeudu kokonaan mihin tahansa yhteen muuhun väriin kuin mustaan tai harmaaseen" en pääsisi läpi, en sitten millään. Mutta siis, kaivelin vaatekaappia toivottomana kunnes päätin, että kukallinen hame saa olla kontribuutioni tähän haasteeseen. Parempaan en nyt pystynyt. Tässä asussa olin lauantaina kaupungilla.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

kaulaliina Marimekko, poolo (alla) InWear,
jättineule Selected Femme, laukku ja pitkät nahkahanskat Lumi,
hame Marimekko, kengät Vagabond

En tiedä hyväksyykö minulle haasteen heittänyt Prefecta haastetta suoritetuksi, kukkakuosi kun tuskin näkyy muhkean villapaidan alta. Parhaani kuitenkin tein, jos tämä ei riitä niin katsotaan kesällä uudestaan. Tarvitaanhan Suomen sateista kesääkin piristämään ne kukkamekot, vai mitä?!

Mitäs sanotte, olisiko haaste teille hankala toteuttaa ja mitä tykkäätte omasta "kukkakuviot käyttöön myös talvella" toteutuksestani?
Kelpaako?

16 kommenttia:

 1. Kukkamekkosi on kyllä ihan oikea kukkamekko, joten omasta puolestani kuittaan haastetehtävän hyväksytyksi!

  VastaaPoista
 2. Prefecta: Jeeeeeeee! Kiitti! :)

  VastaaPoista
 3. Oh hoh... Aika pahan pistit... Mulla on kyllä nyt kukalliset pyjamahousut jalassa, mutta muuten ei kyllä taida löytyä yhtään vaatekappaletta joka soveltuisi haasteeseen :/

  VastaaPoista
 4. Hyvin sopii kukkamekko talveenkin ja hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Ei löydy meikäläisen vaatekaapista kukkakuviota... Ehkä pitäisi talven piristykseksi hankkia?

  Värejä tosin löytyy: olen ihastunut violetin sävyihin :) Luumunpunaista, fuksiaa...

  VastaaPoista
 6. Hih ihana! Toisaalta olisin niin mieluusti nähnyt sut kukkamekossa, se vasta olisi ollut jotain.

  Kyllä tuo kukkahame jo ihmeesti piristää, ihana asu!

  VastaaPoista
 7. Heippa, kaunista :)

  Minkä kokoinen Lumin laukkusi on? Onko se muuten Supermarketbag? Olen haaveillut siitä, mutta koko mietityttää, kun en pääse näkemään luonnossa.

  VastaaPoista
 8. Noora: Hmm, kyllä sä musta voisit suoritaa haasteen ne kukalliset yökkärihousut jalassa. Yhdistäisit ne jotenkin kivasti ja eiku baanalle! :)

  NooranElämää: Kiitos Noora! Mä olin aika varma ettei Prefecta hyväksy pelkkää hameen vilahtamista, mutta ainakin itselläni oli tuo hame päällä kesäinen olo!

  Heidi: Kyllä myös kivat värit piristävät syksyä/talvea, ei ole pakko olla kukkia. Mä vaan en reppana osaa käyttää edes niitä värejä..

  Nooruska: Kiitti! Mä lupaan vielä esiintyä täällä joku päivä kukkamekossa! :) Ainut kukkamekko mikä mulla tällä hetkellä on, on sekin reippaasti mustavalkoinen...

  Mariela: Kiitos Mariela! Juu, laukku on Supermarketbag ja koko M. Halusin laukun, johon voi tarvittaessa vaihtaa kantohihnan pidempään tai lyhyempään. Tämä on tarpeisiini ihan passeli, isommat laukut on sitten erikseen!

  VastaaPoista
 9. Kukkahameesi oli aivan ihana piristys ;) Tosin hame meinasi mennä sivu suun kun jäin tuijottamaan tuota ihanaa jättineuletta. Tahtoo kanssa!

  Kay

  VastaaPoista
 10. Mulla on pari kukkamekkoa, mutta niitä vois olla vaikea yhdistellä talvella. Ehkä sitten keväämmällä. Mun mielestä toi Samun hameen kuosi on kyllä sen verran tumma, että se menee talvellakin. Sehän taisi olla syksyn mallistoakin! Kiva asu piti siis sanomani.

  VastaaPoista
 11. Toimii!


  Mulla tulis helposti semmoinen olo, että olisi jäänyt yöpaita päälle, mutta näyttävästi toiset vaan osaa ;)

  VastaaPoista
 12. Hauska haaste! Ja erinomainen toteutus. Jotenkin en ollenkaan olisi kuvitellut sinua kukkamekossa, mutta hyvinhän tuo onnistui!

  Itselle olisi ostoksen paikka, en omista (muistaakseni) mitään kukallista.. Ensi keväänä pitää täydentää varastoja!

  VastaaPoista
 13. Tota ei lasketa, liian style :D olis muuten tosissaan hauska nähdä sut siinä perinteisessä kukkamekossa hih...

  VastaaPoista
 14. Kay: Kiitti! Ja arvaas mistä ostin jättineuleeni? Viime Tampereen reissulta!

  Auri: Kiitos Auri sinullekin! Ilman sinua en varmaan olisi muistanut edes hameen olemassaoloa tähän hätään.

  Mikkan: Yöpaitamaisuus riippuu paljon kukkakuosisen vaatteen materiaalsita. Oma hameeni on paksua ja jämäkkää puuvillaa joten olisi hyvin epämukava yöasuksi.. ;)

  I May Say: No arvaa olisinko itsekään kuvitellut tepastelevani joulukuussa kukkahameessa kaupungilla?! Heh, oli kieltämättä vähän outo olo.. :)

  Nelliina: Jaa ei kelpaa vai? ;) Hih, sitä perinteistä kukkamekkoa päälläni odotellessa.. Ehkä vielä joku päivä tulee eteen se "the kukkamekko" mikä on pakko saada. Tai sit ei... :)

  VastaaPoista
 15. Sulla on uusi laukku. Hieno =)). Mulla on sama sinisenä, mutta olen käyttänyt vain sen pitemmän hihnan kanssa näin talvella.

  Kukkamekkohaaste ei olisi minulla onnistunut, kun kaapista löytyy tasan kaksi kukkaista vaatetta ja nekin mallia rantamekko. Materiaaliltaan ja väreiltään ihan liian kesäisiä.

  VastaaPoista
 16. Piksi: Jep, laukku on aika uusi. :) Se harmaa Lumi oli niin painava että oli pakko luopua siitä tuskallisen hartiasäryn vuoksi. Ostin sitten tämän tilalle ehkä kuukausi sitten ja käytän tätä nyt tarkoituksella näin lyhyellä hihnalla. Ja kas, hartiasärky alkaa olla tiessään! (Oikeastaan pahin särky katosi Barcelonan lämpimissä lomatunnelmissa, mutta silti uskon laukulla olleen siihen myös tekemistä.) Eli hyvä ostos ja laukku on ihana ihana ihana sillä pidemmällä hihnalla!

  VastaaPoista