perjantai 26. helmikuuta 2010

Ihana perjantai

tunnetila: tyytyväisyys

Perjantai on viikon paras päivä. Töissä alkaa heti lounaan jälkeen pieni velttoilu ja kellon vilkuilu, kohta pääsee viikonlopun viettoon. Viikon paras päivä muuttuu entistä paremmaksi jos ei tarvitse mennä työpaikalle lainkaan vaan voi tehdä etätöitä. Tänään minulla on etätyöpäivä ja olen nauttinut joka hetkestä täysin siemauksin!

Image and video hosting by TinyPic


Päivä alkoi maistuvalla aamiaisella L'Oréalin Suomen pääkonttorilla Espoossa. Olimme pienellä bloggaajaporukalla kuulemassa uusimmista Maybelline meikkitrendeistä ja saimme myös maistiaisia viime viikolla järjestelyiltä New Yorkin muotiviikoilta. Maybelline New York oli
Mercedez-Benz FashionWeek – muotiviikkojen virallinen kosmetiikkasponsori, joten näimme otteita catwalk-tyyleistä joissa meikki korosti vaatemallistoja toivotulla tavalla.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Tilaisuudessa mukana oli myös omaa blogiaan pitävä kuvausmeikkaaja Tintti Alanko. Pari meistä pääsi Tintin ehostettavaksi. Jonna sai hyvin muodikkaan 20-luvun vivahtein päivitetyn oranssin silmämeikin ja minä sain huuliini myös trendikästä oranssia. Käytän hyvin harvoin huulipunaa (muistanette kokeiluni) ja nyt, meikkauksen jälkeen en taaskaan ollut tunnistaa itseäni peilistä. Vuolaista kehuista huolimatta tunsin oloni hieman orvoksi räiskyvä väri huulillani, mutta kun sain ensimmäiseltä kaupungilla vastaan tulleelta mieheltä silmäniskun, niin totesin että alan jatkossa panostaa maalattuihin huuliin. :)

Etäpäiväni alkoi siis oikein kivasti ja hyvässä seurassa, mutta pakko myöntää että blogikekkereissä hauskanpidosta minulle ei (valitettavasti) makseta palkkaa. Niinpä olenkin nyt lähdössä illaksi työhön liittyvään tapaamiseen. Uskon kuitenkin että työnteosta huolimatta hyvä perjantaifiilis säilyy. Ja jos alkaa uuvuttaa niin käyn sipaisemassa uutta huulipunaa huulilleni. Sen voimalla jaksan varmasti!

Kivaa viikonloppua Teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa kadehdittavan ihanalta perjantailta :) Kivaa viikonloppua!

    Mikä huulipuna muuten oli se, josta sait silmäniskun ;)

    VastaaPoista
  2. Heidi: Hih, huulipuna (jota muuten yritin laittaa tänään itse mutta näytin yllättäen pöljältä) on tulevan kevään hittituote, Maybellinen Color Sensationalin sävy 420 Coral Pop.

    VastaaPoista