tiistai 16. helmikuuta 2010

Lisää puuteria

tunnetila: tyytyväisyys

Viime aikojen parhaita ostoksiani on yllättäen ollut Vero Modan puuterinvärinen silkkipusero. Haluaisin käyttää sitä koko ajan! Silkki materiaalina on kuitenkin sen verran herkkä, että hieman arkailen käyttää puseroa arjessa. Pusero on kaiken lisäksi niin vaalea (ja käsinpestävä), että sen jokapäiväinen käyttö vähän hirvittää. Pienikin puserolle haarukasta putoava oliiviöljyn tilkka pilaa luultavasti kauniin vaatteen, joten olen kaivannut arkeen puserolle korviketta. Nyt sellainen on löytynyt!

H&M:n silkkisekoiteneule on oivallinen, ja helpommin pestävä, ystävä arkeen, yhdistettäväksi muuten mustaan garderobiini. Tykkään puseron pääntiestä kovasti ja muutenkin neule pääsi heti tämän hetkisten helppojen suosikkivaatteiden joukkoon.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule H&M, neuletakki 0044,
housut Gina Tricot, kengät Vagabond

Täydellisten mustien housujen metsästäminen on jatkunut jo niin kauan että päätin unohtaa tarpeen kokonaan. Ehkäpä ne tulevat vastaan juuri silloin kun niitä lakkaa monen vuoden jälkeen etsimästä. Sitä päivää odotellessa korvikkeena saavat toimia useamman vuoden takaiset Gina Tricotin puuvillasatiinihousut joista saa lahkeet suorana siistin asun juhlaan, ja lahkeet kääräistynä housut ovat passelit jokapäiväiseen menoon. Suosittelen testaamaan vanhojen housujen lahkeiden käärimistä, niillä saa asuun nopeasti päivitetyn ilmeen ja vanhat pöksyt saattavat nousta näinkin pienellä muutoksella jopa lemppareiksi!

7 kommenttia:

 1. Itse hankin Tukholmasta H&M Trendin täyssilkkisen neuletakin, jota en vielä ole kovinkaan ahkeraan käyttöön uskaltanut ottaa, juurikin tuon pestävyyden ja aran materiaalin vuoksi. Onneksi kesään on vielä muutama kuukausi aikaa, joten ehdin siihen mennessä totuttautumaan ajatukseen, että käytän vaatetta ja jos se aikanaan menee piloille, olenpahan ainakin nauttinut siitä aikani. Mieluummin pidemmän, kuin lyhyemmän ajan, mutta katsotaan miten käy! :)

  Tuo neule on muuten aivan ihana, laskeutuu todella kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Maija: Kiitti, ja oi, H&M:ltä täyssilkkinen neuletakki. Ihanaa!!! Mulle kans! Harmi etten ehtinyt Tukholman reissulla koluta H&M Trendin tarjontaa. Miksi täällä ei voi olla niitä kaikkia tarjolla?! Haluuuun!! :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se yleensä on, että se mitä etsii, ei ainakaan löydy, joten ihan hyvä idea lakata etsimästä ;)!

  Kaunis neule, ja taidan nyt ottaa vinkistäsi vaarin, ja mennä käärimään lahkeita. Vaikka musta tuntuu, että näytän käärityillä lahkeilla jotenkin persjalkaiselta... Ehkä täytyy sitten vaan kantaa persjalkainen olemuksena vaan ylpeästi!

  VastaaPoista
 4. Tuli vaan mieleen, että Cheap Mondaylla on aika vinkeitä mustia suoria housuja, ne vois olla just ne etsimäsi. Helsinki 10:ssä on tultu ihailtua ja kokeiltua, aika suorat korkeavyötäröiset ovat nuo housuset.

  Kiva asu.

  VastaaPoista
 5. Joy: Hei sä olet muhun verrattuna superpitkäjalkainen, eli marmatus seis! :) Mulla siis on lyhyen lännät koivet mutta kun jalassa on korot ja käärittyjen lahkeiden yläosaksi laittaa lyhyen puseron niin jalat saavat edes inasen lisää mittaa. Käärityt lahkeet ja esim. balleriinat on mulle "big no no!"

  Nooruska: Voi jestas, kiitti vinkistä!!! Pakko mennä heti ensi tilassa Helsinki kymppiin! Kiitti kiitti!

  VastaaPoista
 6. Ihanan hyvin tuo puuteriväri kyllä sopii sulle. Katselin itsekin samaa neuletta, mutta sinisenä. Saa nähdä kuinka käy. Materiaali oli ainakin tosi kiva.

  VastaaPoista
 7. Auri: Kiitti! Tämä neule sinisenä on aivan upea! Ystäväni osti sen samalla reissulla kun mä nappasin mukaan tämän puuterisen. :) Löytyi molemmille oikea väri.

  VastaaPoista