keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Vaaleita sävyjä

tunnetila: hmmm.....

Kerroin
tammikuun lopussa ihanuusnilkkureiden metsästämisestä. Moni lukija kiinnitti silloin huomiota kenkien merkkiin, brasilialaiseen Dumondiin, joka oli heille uusi tuttavuus.

Image and video hosting by TinyPic


Minulla on jo aiemmin kokemusta ko. merkistä yhden kenkäparin verran (kts. kuva yllä ja alla). Useamman vuoden vanhat Dumondin kengät ovat edelleen hyvässä kunnossa sillä ne ovat päätyneet jalkaani yleensä vain juhlien tiimellyksessä. Korkeat piikkikorot ja matala pohja päkiän kohdalta takaavat sen, että näitä kenkiä ei tule arjessa kovin usein käytettyä. Korkeasta korostaan huolimatta ne istuvat jalkaan oikein hyvin. Onpa näillä piikkareilla kerran juostu jopa ohitse kiitävä raitiovaunu kiinni, hyvällä menestyksellä.

Image and video hosting by TinyPic


Nilkkureita metsästäessäni turvauduin Dumondin maahantuojan apuun ja hetki sitten sain heiltä sähköpostia jossa esiteltiin tulevan kesän mallistot promokuvin. Tässäpä teillekin maistiaisia Dumondin kesästä 2010!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Mitäs tykkäätte? Omaan makuuni mallisto (tässä siis vain otos siitä) oli ensi silmäyksellä liian naisellinen, kengissä tapahtui ihan liikaa ja ennen kaikkea mielessä pyöri kysymys: onko näitä mustina?? Mitä enemmän olen mallistoa selaillut niin sitä enemmän alan kuitenkin pitää kengistä.

Olisiko aika unohtaa hetkeksi, edes tulevaksi kesäksi, mustat kengät ja hankkia valkoisten tennareiden kaveriksi myös vaaleammat sandaalit/korkkarit? Jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin tulen kuitenkin pukeutumaan lähes koko kesän mustaan, joten vaaleat kengät toisivat asuihin keveyttä ja ilmavuutta. Otetaan harkintaan...Ps. Osaa kengistä löytyy myös mustana, oli ihan pakko kysyä maahantuojan edustajalta!

12 kommenttia:

 1. Oh la la! Ihania kenkiä! Missä hintaluokissa ovat?

  Hanki vaan vaihteeksi vaaleampia kenkiä :)

  VastaaPoista
 2. Toisiksalimmaiset on ihanat, ainut mikä arveluttaa niissä on nuo huikeat korot... Tulis jo kesä!

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Noissa vikan kuvan kiilakorkokengissä voisin kuvitella syöväni jäätelöä kauppatorin rannassa liehuva kesämekko päällä :)

  VastaaPoista
 4. Tokavikat kolahtaa...varsinkin jos ne saa mustana! :)

  VastaaPoista
 5. Kolmas maistuis mullekin.

  VastaaPoista
 6. Heidi: Luulen että kenkien hinnat on pikkasen satasen paremmalla puolella.. Mun mustat nilkkurit oli muistaakseni 225€ mutta taas nuo kevyemmät remmikengät oli 129€. Ja laatu on ainakin oman kokemuksen mukaan hyvä ja istuvuus omaan jalkaan loistava!

  Kaisa: Mä en osaa valita suosikkia, tykkään ensimmäisistä tai toisista ehkä eniten..

  Sanos muuta, tulis jo kesä!!!

  Noora: Oi, ihana mielikuva! Mäkin voisin kuvitella sut siellä noissa kengissä! :)

  Enne: Heh! Noita kolmansia (matalampia kiilakenkiä) saa ainakin mustana, muista en ole varma.. Noissa tokavikoissa on niin vähän yksityiskohtia että voisi hyvinkin olla toivoa saada ne mustina.

  Prefecta: Ne olis kyllä kivat peruskengät ja sellaset joilla jaksaisi kävellä pidempiäkin matkoja. Ja niitä tosiaan saa myös mustana.

  VastaaPoista
 7. Oon ollu kyllä Dumondista tietoinen mutta ovat aika hintavia kenkiä ainakin meikäläiselle.
  Ensikauden mallistossa ensimmäinen ja viimeinen malli miellyttivät omaa silmääni eniten. Eikös vaaleat puuteriset sävyt tule muotiin melkein joka kevät =)

  VastaaPoista
 8. Btw, minkäkokoinen jalka sulla on? Itse odotan tämän liikkeen http://www.korkkari37.fi
  aukeamista jo visa kädessä ja kuola valuen, valikoimassa myös Dumondia...

  VastaaPoista
 9. Rhia: Juu, vaaleat sävyt tulee joka kevät muotiin enkä koskaan osta niitä. :)

  Ylioppilaaksi päästessäni mulla oli vaaleat avokkaat ja ne meni siinä yhdessä päivässä (siis illalla rymytessä) niin pilalle että joutivat päivän käytön jälkeen roskiin. :)

  Enne: Mulla on 37-38 jalka, eli tuolta saattais löytyäkin sopivia juttuja. (Dumondilla mulle täytyy olla 38, eli ne menee sivusuun.) Kiitos vinkistä, en tiennyt että tuo liike aukeaa taas.

  VastaaPoista
 10. Dumond on minulle tuttu kenkämerkki; omistan useampia merkin kenkiä. Ja mielestäni ne istuvat jalkaan todella hyvin!

  Välillä tosin hieman ärsyttää, että Dumondit ovat niin kovin naisellisia, vaikka toisaalta juuri naisellisesta otteestaan ne tunnetaan. Ehkä näissä tämän kevään malleissa oli vähän liikaa sitä naisellisuutta.

  Mulla olisi muuten uutta kotia vailla yhdet Dumondin korkosandaletit kokoa 37... pitäisi jaksaa kuvata ne blogiin!

  VastaaPoista
 11. Vimps: Olen samaa mieltä merkin "yltiönaisellisuudesta". Siksi olin hyvin yllättynyt että löysin merkiltä ne nilkkurit. Nekin ovat toki naiselliset, mutta musta nahka tekee niistä samalla paljon enemmän. Tykkään niistä todella.

  VastaaPoista
 12. Tiedoksenne! Sain kuulla, että blogimerkinnän ensimmäisessä ja toisessa kuvassa esiintyvät kevätuutuudet ovat tulleet kauppoihin, ainakin Tampereelle Shoeparkiin. Ykköskuvan kenkien ovh. 195€ ja kakkoskuvan kenkien ovh. 185€.

  VastaaPoista