torstai 11. helmikuuta 2010

Tennaritytöksi?

tunnetila: jännää

Ette ikinä arvaa mitä kenkäkaappiini livahti viikko sitten! Mustien nahkakenkien sekaan pääsi soluttautumaan sellainen kenkäpari että vanhat kenkäni, jos osaisivat puhua, järjestäisivät varmasti valtavan polemiikin ja keskustelisivat henkisestä hyvinvoinnistani vakavaan sävyyn. Uudet tulokkaat ovat nimittäin valkoiset. Somistettu kirkkaan pinkein yksityiskohdin. Näiden huikeiden ominaisuuksien lisäksi ne poikkeavat "aikuiskengistäni" radikaalilla tavalla, sillä ne ovat tennarit, varrelliset nahkatennarit!! Minähän sanoin että tätä ette ikinä arvaa!

Image and video hosting by TinyPic


Tennarit on kotoisin pääasiassa miesten kenkämallistoja suunnittelevan Janne Laxin St. Vacant -merkin tulevan kesän mallistosta. Kiva että jotain tehdään tytöillekin! Omistan yhdet kengät St. Vacantin useamman vuoden takaisesta mallistosta (ne ovat hyvin maltillisesti mustaa nahkaa) joten tiedän että merkin tennarit on hyvät jalkaan. En oikein tiedä mikä minuun meni, mutta heti kun näin nämä valkoiset, uutuuttaan hohtavat nahkatennarit, niin kiskaisin ne jalkaan ja aloin energiaa pursuten tehdä Jane Fondan aerobic liikkeitä. Hämmentävää, mutta olen ihan innoissani!

Käytättekö te koskaan tennareita? Minä en normaalisti, mutta näissä kengissä vaan on sitä jotain! Tulisi jo äkkiä se kesä!!!

8 kommenttia:

 1. Onpas hienot ja virtaviivaiset tennarit. Katselin h&m malliston varrellisia tennareita vähän sillä silmällä...

  VastaaPoista
 2. Luulin, että olit käyny varsilenkkarivaiheen jo läpi :D Kohta sinulla on ne kukalliset leggingsit noiden kanssa. (Muille lukijoille tiedoksi, tämä oli vitsi)

  :)

  VastaaPoista
 3. En käytä tennareita, mutta nuo ovat aika makeat... voisin siis harkita :)

  Hyvää vaihtelua vaatekaappiisi!

  VastaaPoista
 4. Mikä koko sulla on noista tennareista ja mikä kengän koko noin yleensä? Kun St Vacantin nettikaupassa sanotaan, että ovat isompaa kokoa kuin normaalisti ja mua rupes yhet popot kiinnostaa enemmän kuin sallittua..

  VastaaPoista
 5. très chic: Joku näissä varsitennareissa miellytti muakin ihan hirveesti! Yritin eilen kuvata näitä jalassa mutta kuvista tuli hirveetä pelleilyä. Oli vaan ihan pakko pomppia. :)

  Petra: Joo, niin mäkin luulin! :) Leggingsejä mä en käytä, mutta sellaset kukalliset salihousut olis näitten kanssa tosi kivat! (Joo, kaikilla muilla kyllä, mutta ei mulla. Tämäkin oli siis vitsi.) :D

  Heidi: Kiitti, mustakin nämä on kivaa vaihtelua. Ja olen sitä paitsi testannut näitä vaikka minkä kanssa ja näyttää aika kivalle... Olen suorastaan yllättynyt.

  maissi: Mulla on normaalisti kengät kokoa 37 tai 38 ja näissä oli sopiva koko 36!!! Käsittämätöntä! Eli sieltä vaan tilaamaan, ota ainakin yhtä kokoa pienempi mitä normaalisti käytät. Eiköhän ne saa palauttaa ja vaihtaa pienempään/suurempaan aika helposti.

  VastaaPoista
 6. IHANAT! Mä oon kenkien suhteen ollut samalla linjalla. Kaapissa on sata paria mustia kenkiä,koska "musta nyt sopii mihin vaan". Mutta tänä keväänä oon ihastunu tennareihin! En tiiä sitten, mikä villitys on iskenyt :D

  Kaisa

  VastaaPoista
 7. Mä käytän! Viime kesän lempparit oli valkoiset Kedsin kangastennarit, jotka löysin 2 eurolla kirpparilta. Syksyllä ostin vielä punaiset tennarit, nekin kirpparilta ja ekat Converset, joista tykkään paljon.

  Pari vuotta sitten käytin tennareita vielä enemmän, sekä kankaisia että tuommoisia nahkaisia. Olin paljon liikkeessä, niin tennarit olivat kerrassaan hyvät moneen menoon. Pikkuhiljaa pari vuotta sitten aloin taas löytää saappaita ja pieniä korkoja ja nyt käytän monenlaisia kenkiä sopusoinnussa :)

  VastaaPoista
 8. Kaisa: Heh, hauskaa että suhun on iskenyt sama villitys! Ei tullut muuten mieleenkään hankkia tennareita mustina, nyt piti saada piristystä. :)

  Little M: Mäkin haluan käyttää kaikenlaisia kenkiä, esim. korkkareita, tennareita ja kumppareita, sekaisin. Tuo mukavaa vaihtelua kun musta tuntuu että näytän nykyään aina ihan samalta. :)

  VastaaPoista