sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hurmaava keittovilla

tunnetila: ilo

Pääsin upealle New Yorkin matkalle kertomalla mielestäni parhaasta suomalaisesta tuotteesta/brändistä ja valitsin esiteltäväksi pietarsaarelaisen Noolanin. Ihanat "noolanlaiset" kruunasivat voittoni tarjoamalla matkapuvustooni vaatteita mallistostaan. Ja noista vaatteista on reissukokemuksen jälkeen pakko sanoa: rakastan!!!

Ehdottomaksi lempparikseni reissussa muodostui Noolanin musta, keittovillainen rönsykauluksellinen mekko. Tiedätte miten tykkään vaatteista jotka ovat muuntautumiskykyisiä, ja sitä tämä mekko todella on.

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Bershka, mekko Noolan,
laukku Lumi, kengät Noel Fun


Arjessa käytin mekkoa neuletakin ja bikereiden kanssa ja viihdyin asussa älyttömän hyvin. Mekko on noin yhdisteltynä myös täydellinen työvaate. Mekon runsas kaulus myös pelasti minut reissussa yhtenä iltana kun kauniin ja aurinkoisen päivän jälkeen meidät pääsi yllättämään valtava sadekuuro. Olisin kastunut muuten läpimäräksi, mutta keksin kiskaista kauluksen hupuksi päähäni joten niska pysyi sateesta huolimatta lämpimänä eikä hiuksetkaan kastuneet. Pelkäsin hieman kuinka kauluksen käy, mutta eipä se ollut rankkasateesta moksiskaan. Arvosana käytännöllisyydelle siis täysi kymppi!

Image and video hosting by TinyPic

mekko ja "rannekkeet" Noolan, koru Youth vs. Future,
clutch Friitala, kengät Minna Parikka


Hieman fiinimpään tilaisuuteen (tällä kertaa kirjan "Plan to Party" julkkarit) lisäsin kaulaan niin ikään kotimaisen Youth vs. Futuren sulkakorun, Minna Parikan kengät ja Friitalan vintage clutchin (ja ei, älkää pelätkö, hiukseni eivät olleet tilaisuudessa tylsällä ponnarilla). Jos käyttäisin mekkoa "oikeissa" juhlissa en lisäisi hihattomaan lookiin villaisia rannekkeita, ainoastaan rannekorun, mutta kirjan julkkareissa en halunnut olla "liian hienona" joten tasapainotin juhlavia korkokenkiä Noolanin monikäyttöisillä rannekkeilla.

Päätin siis edustaa päästä varpaisiin kotimaisissa tuotteissa ja olin aidosti ylpeä suomalaisesta suunnittelusta kun asuani cocktail-tilaisuudessa ihasteltiin. Kyllä meilläkin osataan, hyvä Suomi!

5 kommenttia:

 1. Rönsykaulus, rannekkeet ja huppu on ihan suosikit. Myös sulkakoru! Olen tietenkin kateellinen upeasta Noolan-matkapuvustosta, mutta pääsen vihertävyyteni yli, koska olit niin hyvä "edustaja". Suomessa osataan, mutta maailmalla suomalaiset ovat usein vaatimattomia ja helposti vähätellään hienoja kotimaisia juttuja.

  VastaaPoista
 2. Eija: Voi Eija miten ihanasti sanottu! Kiitos, olet kiva. :) Ja totta, minä ainakin kannan kaikki suomalaiset jutut ylpeänä suomalaisesta osaamisesta ja ylpeänä suomalaisuudestani.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Eijan kanssa, olet todellakin edustanut suomalaista muotia hienosti!

  Näin Milttonilla nyt livenä sen villahuppukaulurin ja nuo rannekkeet, ja totesin että kauluri täytyy hankkia kyllä itsellekin. Sitä ihasteltiin kilvan muiden naisten kanssan. Ja tuo mekkokaan ei olisi yhtään hullumpi! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upea mekko! Sun blogista tuli heti mun suosikkiblogi, kun täällä vierailin. Sun tyylin vois kopioida omaan vaatekaappiin ihan just. Aika monta samanlaista juttua tuntuu jo löytyvänkin. Ilse Jacobsenin saappaat ainakin on toiminut mulla hyvin, vaikka vähän lyhyeksi jäi tänä vuonna tuo kumisaapaskausi.

  VastaaPoista
 5. Ilona: Kiitos Ilona! Nämä Noolanit on ihan mielettömän ihania. Jos käyt liikkeessä ostamassa hupun niin katsele siellä tarjontaa muutenkin. Ihastut varmasti!

  Nasu: Oi Nasu mitä ihanaa palautetta! Kiitos kiltti, ilahdutit päivääni. Ja jee, ollaan vielä kumpparisamiksiakin. Kiva että löysit tänne. :)

  VastaaPoista