tiistai 23. marraskuuta 2010

Karvaturri

tunnetila: sainpas!

Tänään se päivä sitten koitti. Lanvin for H&M mallisto tuli myyntiin Suomessa.

Mallisto lanseerattiin Jenkeissä jo viime viikolla ja käväisin etukäteen katsastamassa hässäkän New Yorkissa, 5th Avenuen suurimmassa H&M -liikkeessä. Meno oli aivan hullua! Osa malliston vaatteita ja kenkiä havitelleista ihmisistä oli ollut koko yön liikkeen edessä ja rannekkeita (joilla pääsi sisälle aidattuun, mallistoa myyvään osaan liikkeessä) riitti ihmisille jotka olivat olleet paikalla ennen kahdeksaa. Jonottaneet saivat siis eri värisiä rannekkeita joilla he pääsivät kymmeneksi minuutiksi tekemään ostoksia aidatun alueen sisältä. Jonotusaikataulut oli tehty pitkälle iltapäivään joten kun aidat avattiin rannekkeettomille (noin kahden maissa iltapäivällä) ei jäljellä ollut enää mitään. Ainoastaan siis he, jotka olivat olleet paikalla ennen liikkeen avaamista, saivat haluamansa. Siis jos vaatteita tai kokoja oli silloinkaan viimeisille enää jäljellä.

Vaikka tiesin jonotussysteemistä päätin silti tänä aamuna ensin nukkua pitkään ja sen jälkeen koettaa onneani Kämpin H&M:llä. Olinhan ihastunut showroomilla malliston pörröiseen liiviin ja halusin ainakin sovittaa sitä uudemman kerran. Sainkin pinkin pääsylipun ranteeseeni näppärästi jonottamatta ja sen jälkeen suuntasin rauhalliselle aamiaiselle Fazerin kahvilaan. Sain siis ilman ruuhkia ja hampaiden kiristelyjä napattua itselleni pörröisen kaverin josta olin haaveillut.

Image and video hosting by TinyPic

liivi Lanvin for H&M,
mekko Kate Moss for TopShop, kengät Dumond


Aamutuimaan liikkeessä asioineet palkittiin myös kankaisella lahjakassilla josta paljastui kirkkaanpunainen Lanvin for H&M kaulahuivi (huivi kuvassa alla). Huivi on ihanan pehmeää 100% villaa ja sitä ei käsittääkseni ole muuten myynnissä. Lahjaksi annettu huivi on kiva ele jolla saatiin pitkäänkin paikalla jonottaneille hyvä mieli. Huivi tuntuu ihoa vasten niin ihanan pehmeältä että jopa kaltaistani värikammoista aikaa tuon huivin käyttö houkutella..

Image and video hosting by TinyPic

Kuinkas teille kävi? Saitteko haluamanne vai halusitteko edes mitään tästä mallistosta?

10 kommenttia:

 1. Oih, onpas ihana tuo karvaliivi, oikein tyylikkään ja ylellisen oloinen olenmatta kuitenkaan liian juhlava. Minulla ei ole ollut mielessä mitään erityistä mallistosta. Ehken ole osannut vain katsoa sitä oikein kun päällimmäisenä on tuntunut olevan mitä erinäisimmät mekot ja hameet.

  VastaaPoista
 2. Siis siellä Jenkeissä kävit Fazerin kahvilassa? Vai oliko täällä siis sama jonotus- ja aitaussysteemi? Mä putosin vähän kärryiltä :D

  Huivi vaikuttaa kyllä aivan ihanalta, kiva pikku bonus, ja kangaskassi riesaksi :D

  VastaaPoista
 3. Little M: Liivi on kyllä mainio. Ja ostin se ihan arkikäyttöön vaikka mallisto olikin juhlavaksi tarkoitettu. Liivi mahtuu jopa paksujen villapaitojen ja ohuen takin päälle jos niin haluan, eli sopii myös ulkokäyttöön.

  Onneli: Hahaha, New Yorkissa käytiin ihan muissa kuin Fazerin kahviloissa. :) Lisäsin tekstiin pari sanaa etten saa sekaisin myös muita lukijoita. Kiitos! :D

  VastaaPoista
 4. Onneli: Ja siis kyllä, myös Suomessa oli samanlainen aidattu alue ja värikoodein merkatut rannekkeet jotka kädessä sai tiettynä kellonaikana shoppailla 10 minuuttia. Aika hurjaa! :)

  VastaaPoista
 5. oli muuten tiukat paikat nettikaupassa aamulla, mutta sain kuin sainkin haluamani takin ja me sooo happeee!! tiät sit mihin osoitteeseen toi punainen huivi muuttaa jos sulle ei kelpaa ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en edes muistanut, kuin vasta iltapäivällä jolloin nettikaupan hyllyt notkuivat täysin typötyhjinä :D Mutta liivi näyttää hyvältä, eritoten maksimekon kanssa!

  VastaaPoista
 7. Yllättäen minä en kiinnostunut edes alkuunsa koko mallistosta, mutta olen muutenkin näissä jutuissa niin epätrendikäs ettei ihme ;)

  Ostan sitten joskus isona Lanvinit ja Choot ja mitäniitäon ihan muualta jos silloinkaan pihiyttäni raaskin... :)

  VastaaPoista
 8. Nelliina: Loistavaa että sait haluamasi! Nettikauppa oli kuulema ollut aamulla niin tukossa että on ihme että kukaan sai sieltä napattua yhtään mitään. Ja hei, laitetaan huivijuttu muistiin.

  Salka: Kiitos Salka! Olen testannut liiviä vaikka minkä kanssa ja aina se näyttää hyvältä. Tuo tosin on ensimmäinen "karvainen" vaatteeni ikinä ja vierastan materiaalia aikalailla... Saapa nähdä totunko..

  Ilona: Jännä ettet kiinnostunut mallistosta, siellä olisi ollut nimittäin niin paljon tyttömäisiä juttuja jotka olisin hyvin voinut nähdä sinulla.

  VastaaPoista
 9. Mulle kävi samoin kuin Salkalle, eli muistin vasta joskus iltapäivällä koko jutun. No ei kyllä kauheasti harmita.

  Huvittavaa sinänsä, että huuto.netissä on jo ekat Lanvin for H&M-tuotteet myynnissä. Käykö vaatteidenkin kanssa sama kuin joidenkin suosittujen keikkalippujen kanssa, trokarit hamstraavat jälleenmyynti- ja ansaitsemisaikeissa?

  VastaaPoista
 10. Enne: Huomasin kans saman asian. :) Ei kai ole enää olemassa mitään asiaa jolla ihmiset eivät yrittäisi rahastaa.. eBay on myös täynnä noita kiskureita ja siellä hinnat ko. vaatteista on aivan järkyttäviä. Hoh hoijaa!

  VastaaPoista