tiistai 9. marraskuuta 2010

Mukavin vaate

tunnetila: pehmeää

Tukholmasta vajaa kuukausi sitten löytynyt maksimekko on jokaisen "mitämälaitanpäälle?" -päivän pelastus. Niin lämmin, niin pehmeä ja niin rento ja mukava että voisin kääriytyä siihen päivittäin. Erityisesti tykkään mekosta massiivisten kenkien kaverina. Liika juhlavuus karisee hetkessä kun liehuvan helman alta pilkistää "miesten" kengät.


Image and video hosting by TinyPic

mekko Kate Moss for TopShop,
neuletakki Bershka, bikerit Noel Fun

Lähden reissuun lauantaina ja ajattelin tänä iltana koota matkapuvustoa kasaan. En ole muuton keskellä ehtinyt miettiä tulevaa matkaa lainkaan, mutta luulenpa että tämä mekko lähtee mukaan. Mekko ei rypisty, tuntuu päällä miellyttävältä, on rento ja löysä oikeista paikoista jne. Täydellinen matkavaate siis. Toivottavasti kanssamatkaajiani ei haittaa jos olen samoissa vaatteissa koko viikon.Ps. En ole vielä keksinyt uudessa kodissa kunnollista kuvauspaikkaa, mutta vanhan kaavan mukaan seista törötän toistaiseksi taas valkoisten ovien edessä. Vaikka koti muuttuu niin samat pönötykset pysyy!

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana maksimekko. Tässä on jotenkin samaan aikaan mukavuutta, tyyliä ja arkisuutta. Varmasti asusteilla saa sitten sopivan mekon miltei tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  VastaaPoista
 2. Ei haittaa, kaunis ovi.

  VastaaPoista
 3. Mun on vaikea kuvitella että luovuitte siitä ihanasta asunnosta! Vaan ehkä uusi on sitten vielä huipumpi.

  VastaaPoista
 4. Little M: Luettelit tismalleen ne syyt miksi tuo mekko on ihan täydellinen. Plus vielä kaunis väri ja ihana pehmeyden tuntu iholla. Luv luv luv! :)

  Anna: Heh, kiitos Anna! :)

  Onneli: No, jos suoraan sanotaan niin munkin on aika vaikea kuvitella että luovuimme siitä. Mutta yllättävää on myös että viimeisen siivouksen jälkeen ei yhtään harmittanut. Asunto (yli 100 vuotta vanha) kaipaisi isohkoa remonttia (plus putket) ja ihan niin paljon emme asuntoa rakastaneet. :)

  VastaaPoista
 5. Onneli: Ja vielä, uusi asunto ei ole entistä huipumpi, paitsi sijainniltaan. Toivottavasti tätä seuraava on sitten se huipuin. VIHAAN muuttamista!

  VastaaPoista
 6. ONNEA matkasta!! Blogisi on huippu - ja sinä tietysti :D

  Mekko vaikuttaa unelmaiselta, taatusti mainio matkalla.

  VastaaPoista
 7. Heidi: Kiitos Heidi, luv ya! :)

  VastaaPoista