sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sekaisin aikaerosta

tunnetila: sekaisin

Image and video hosting by TinyPic

Terveiset maailman parhaasta kaupungista! Palasimme kotiin tänään ja aikaero pistää pään niin sekaisin että joudutte odottelemaan matkaraportteja vielä hetken. Sen verran kuitenkin sanottakoon että reissu oli kaikin puolin onnistunut ja lystiä sekä ihania ihmisiä riitti.

Lupaan palata asiaan heti kun näen kirjoittamani tekstin läppärin ruudulla normaalisti enkä kahtena.

11 kommenttia:

 1. Tahtoo kanssa Nykkiin - unessani olinkin ;-) Odotan innolla matkakertomusta, mutta toivuhan ensin aikaerosta :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Oih, mäkin haluan nähdä unia joissa olen New Yorkissa! :) Väsyttää juuri nyt niin vietävästi että luulen unien jäävän toiseen kertaan ja nukun tulevan yön kuin tukki. :)

  VastaaPoista
 3. Lensikkö New Orelansin kautta?

  VastaaPoista
 4. Eikun sori. EI pitänyt kirjoittaa noin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Eipä hätää! Onneksi Finnair lentää suoraan Helsingistä JFK:lle eli välilaskuja ei tarvita. Toki lentäisin mielelläni myös New Orleansiin. ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla oli ainakin viimeksi pahempi jet lag Amerikkaan mennessä kuin kotiinpaluun jälkeen. Tosin voi johtua myös lentoaikataulusta.

  New York on ihan parhautta, olen täysin samaa mieltä! Varasimme siskoni kanssa viime viikolla ex tempore -lennot, ja pääsen sinne taas itsekin joulukuun alussa! Hip hei! Olen käynyt kaupungissa aikaisemmin vain kerran, mutta kuulemma (ja todistetusti) siihen koukuttuu. Siskolleni tämä reissu on jo neljäs. :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että oli onnistunu ja nautinnollinen matka :) Innolla odottelen raportointia.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa takaisin maailman ihanimpaan pakkas-Suomeen!

  Ja pppst! Isobel Cambell &Mark Lanegan Tavastialla 8.2.!!

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa takaisin! Helsingissäkin on oikein lunta ja pakkasta.

  Innolla matkakertomusta odottelen. New Yorkissa en ole koskaan käynyt, mutta ehkä vielä sinne pääsen. Että kuvia, kuvia! :)

  VastaaPoista
 11. .Nekku.: Oioioioioi, sinä onnekas pääset pian New Yorkiin!!! Mäkin voisin lähteä takaisin vaikka heti. Ei tarvitsisi edes toipua tästä jetlaakista. :) Mulla sinne meno sujuu aina kohtuu hyvin, paluu on KAMALA! :)

  Sinisilmä: Voi sinä ihana ihminen! :) Kiva kuulla että raporttia odotetaan. Ja varoitan, postauksia tulee monta. :)

  Enne: Kiitos Enne, ja kiitos vinkistä! Pakko yrittää saada liput keikalle. Olisi mennyt varmaan muuten ihan ohi jos et olisi vinkannut. ELi iso kiitos!

  Netta: Kiitos Netta! Hämmästys oli kyllä suuri kun lentokoneen ikkunasta näimme lumisen Suomen. Tuli mieleen että kuinka kauan olinkaan täältä poissa kun kaikki näyttää erilaiselta kuin lähtiessä. :)

  VastaaPoista