keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ne juhlat...

tunnetila: juhlava

... joiden jälkeisenä aamuna näytin hämmästyttävän hehkeälle, tuli juhlittua kuvan asussa.

Image and video hosting by TinyPic

korsetti InWear, medaljonki second hand,
tyllihame Gina Tricot, kengät Minna Parikka


Vaikkei hameeni helma vedä muhkeudessaan vertoja edellisessä postauksessa esitellylle Lanvin for H&M:n Carrie-mekolle, niin silti asuissa oli niin paljon samaa henkeä että showroomilla hymyilytti. (Asuni väri tosin oli eri, yllätys...) Lanvinin malliston kuvat julkistettiin vasta tiistaina ja minä juhlin tyllihameessani jo viime viikolla. Ja itse asiassa jo kaksi vuotta sitten.


Image and video hosting by TinyPic

jokseenkin huonolaatuinen kuva otettu 31.10.2008

Juuri tämän vuoksi ostan hyvin harvoin juhlavaatteita. Hyvät jutut pysyvät pinnalla niin kauan että samalla juhlavalla hameella, mekolla, puserolla tai housuilla voi hyvin juhlia monta vuotta! Ja mitä sitten jos joku ajattelee että "aina tolla on noi samat vaatteet!" "Entä sitten, mä näytän niissä vuodesta toiseen ihan hyvältä!" ;)

11 kommenttia:

 1. Hitto sä oot kyllä timmissä kunnossa, hyvältä näyttää! :)

  T: "muutama lomakilo lisää kolmessa viikossa"

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan juhlavaatteiden ostelua! Mä haluan joka juhliin aina uuden mekon, joten mulla on kaapissa aika reippaasti kaikenmaailman juhlavia vetimiä ja coctail-mekkoja, joita ei arkena viitsi käyttää. Nyt en vaan ikinä kerkeä käyttää kaikkia juhlavaatteitani :P

  VastaaPoista
 3. Näinpä! Aina kun harvoin olen juhlamekon ostanut, niin sille on löytynyt käyttökertoja tuskin kahta kertaa enempää. Ehkä se kertoo jotain siitä, ettei niitä juhliakaan niin kovin usein ole, heh...

  Rakastuin muuten tuohon sun viimeiseen lauseeseesi. Muuttaisin vain yhden sanan: "Entä sitten, mä näytän niissä vuodesta toiseen hemmetin hyvältä!"

  VastaaPoista
 4. HETKONEN!:D Tuttu mekko, mutta kesti ihan hetki yhdistää... Mahtavaa, että löysit sille käyttöä!<3

  VastaaPoista
 5. Joo, ei juhlavaatteita tarvitse paljon. Niitä käytetään kuitenkin sen verran harvoin (ainakin minä), että esimerkiksi kenkiä tai koruja vaihtamalla ilmeen saa toisenlaiseksi.

  Tuo tyllihame on kyllä ihana! Mää niin rakastan tylliä. Eikä mulla oo kuin äitin tekemä valkoinen tyllihame, hyvin samantapainen kuin tuo sun musta. Tosin se on alushame.

  VastaaPoista
 6. Näyttää hyvältä!! :)

  Ei kuvien perusteella uskoisi, että kyseessä on kaksi eri osaa - yläosa ja alaosa, kun sopivat niin hyvin. Molemmat yläosat :)

  VastaaPoista
 7. Näytät hyvältä! Tuo tyllihame on ihana.

  Mäkin mielelläni käyttäisin samoja juhlavaatteita, koska niiden käyttöaste on yleisesti ottaen niin vähäinen, mutta huonompi juttu jos kolme vuotta vanha mekko ei enää mahdu päälle...

  VastaaPoista
 8. Hitsi vie kun sä näytät hyvältä aina :) Toi tyllihame on kyllä mahtava ostos ja kätevä irtohameena siksi että erilaisilla yläosilla muuntuu erilaisiinkin juhliin. Tää on varmaan typerä kysymys tuntien sun vaatekaapin värivaihtoehdot, mutta ootko kokeillu sitä vaaleammalla tai värikkäämmällä yläosalla?
  Se on muuten jännä juttu, juhlavaatteita tarvii tosi harvoin mutta silti mulla on pakkomielle että pitää aina olla uusi puku juhliin. Kaapissani lojuukin juhlavaatteita joita on käytetty kerran (tai max kaksi). Mitenkähän sitä saisi oman päänsä myöntymään että vois käyttää samaa useamminkin?

  VastaaPoista
 9. namnam ihana asu <3 yllättäen toi tyllipyllerö vetoaa meikäläiseen :D ja hei arkenakin voi ihan hyvin käyttää tylliä, ei sitä tarvitse vain juhliin säästellä ;)

  VastaaPoista
 10. Haaste:
  http://moumou.indiedays.com/2010/11/04/ystavyysviestikapula/ :)

  VastaaPoista
 11. Enne: Voi kiitos ihana! Itse kun katson tuota kuvaa niin huomaan vaan pursuavat kainaloläskit ja muun epäesteettisen. Tuli oikeasti hämmennys ja tosi iloinen mieli näistä ihanista kommenteista. KIITOS!

  Sara: Sulla onkin aina ihana juhlamekko päällä kun nähdään. :) Ja musta on ihana että sä osaat käyttää niitä. Minusta nahkahousut on ihan sopiva "juhla-asu" ellei kyseessä ole suuremman luokan juhlat. Täytyisi opetella tuo juhlavien asujen käyttö itsekin.

  Jo: Jo, sä olet itse hemmetin ihana! :) Kiitos! Ja totta muuten että kunnollisia juhlia, joihin saa kunnolla pukeutua, on ihan liian harvoin!

  MouMou: Hahaa, niin onkin, sulta ostettu mekko! Kiitos! <3

  Vimps: Mä käytän tätä tylliunelmaa myös alushameena. Se vaan tuppaa tekemään kaikista hameista niin muhkeita etten mahdu ovista ja se on kiusallista. :D

  Mau: Joo, on ollut onni löytää noin kivoja yläosia sattumalta omasta kaapista. Tuo InWearin korsetti on varmaan yli 10 vuotta vanha. :)

  emilia: Voi kiitos Emilia! <3 Tuo on kyllä tylsää jos vanhat ihanuudet ei mahdu enää päälle. :( Suosittelen saumojen avaamista ja saumavaran pienentämistä. :)

  Rhia: Kiitos ihana, kauniisti sanottu! Hmm, en ole kokeillut hametta vaaleammalla yläosalla, mutta voisi olla ihan ok esim. sen H&M Gardenin hörsäkehihaisen vaatteen kanssa...

  Sähän voit tuunata niistä vanhoista, vähän käytetyistä juhlavaatteista vähän arkisempia. Keksit jonkun viritelmän jolla saat ne helposti juhlavasta arkisemmaksi ja päin vastoin. Sä olet niin taitava että keksit varmasti jotain!

  Nelliina: Kiitti! Ai että minäkin voin käyttää tylliä arkena?! No way! Se on sun juttusi, minä näytän arkena tyllissä typerältä. :)

  VastaaPoista