sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Matka alkakoon

tunnetila: terkkuja

Terveisiä rapakon toiselta puolelta! Ajastettuna. Olen siis vielä tätä kirjoittaessani kotona, mutta päätin ajastaa edes yhden postauksen valmiiksi jos en reissun päältä ehdi kuulumisia kirjoittelemaan.

Matkan ohjelma kuulostaa hauskalta. Ohjelmassa on perus turistijuttuja esimerkiksi Staten Island Ferry-matka, Broadway musikaali Wicked, ostoksia mm. Woodburry Common Premium Outletissa sekä super klassikko Radio City Music Hall:n Christmas Spectacular with Rockettes (esitetty joka joulu amerikkalaisille yli 75 vuotta).
Reissuun kuuluu myös varsinaisesti meille bloggaajille suunnattua sisältöä, eli paikallisten muotisuunnittelijoiden tapaamisia, yhdet kirjan julkkarit ja jos hyvin käy pääsemme osallistumaan myös David Meerman Scottin luennolle sosiaalisesta mediasta. Kaikenlaista kiinnostavaa siis.

Suunnittelin ajastavani postauksia matkapuvustostani tänne etukäteen, mutta muistin aikeeni vasta sen jälkeen kun olin pakannut. Noh, joudutte siis tyytymään rentoilu ja löysäily asuun jonka valitsin matka-asukseni. Lämmintä, joustavaa ja mukavaa, tyylistä viis!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi Your Face, pellavaneule Monki,
neuletakki Bershka, huivi/huppu Noolan, sormus No Bad Design,
villahousut Selected Femme, bikerit Noel Fun


Voitin New Yorkin matkan kertomalla mielestäni parhaasta suomalaisesta tuotteesta/brändistä ja valitsin esiteltäväksi pietarsaarelaisen Noolanin. Noolanilaiset olivat voitostani innoissaan ja sain valita heiltä matkapuvustoon suosikkituotteitani. Rakastan miltei kaikkea mitä heidän mallistoistaan löytyy, mutta pystyin kuitenkin valitsemaan kivoja, juuri minun näköisiäni juttuja matkalle mukaan. Niistä yllä esittelyssä ensimmäinen, harmaa huivi-huppu keitettyä villaa. Monia muita villaisia ihanuuksia tulossa varmasti esittelyyn, jos ei matkan varrelta niin ainakin matkapostauksissa reissun jälkeen.

Päätin muutenkin, kun kerran suomalaisuutta lähdetään edustamaan, että otan pääasiassa mukaan vain kotimaisia tuotteita. Mukana matkalaukussa mm. Noolan, Antti Asplund, Marimekko, Youth vs. Future, 2or + by YAT, Friitala, Minna Parikka, No Bad Design, Your Face jne. Onneksi kaapissani on paljon kotimaista suunnittelua, reissuvaatteiden valinta oli siis kohtalaisen helppoa.

Mutta näillä mennään, palataan asiaan viimeistään viikon päästä maanantaina. Voikaa hyvin ja terkkuja Suomeen!!!

4 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaapa huipulta tuo ohjelma, varsinkin noi kaikki kulttuuripläjäykset, nauti!

  VastaaPoista
 2. Hyvää reissua :)

  Ps. Wicked oli ihan suomalaisenakin versiona ihan sikahyvä! Voin uskoa että alkuperäisenä ihan 100x parempi! :)

  VastaaPoista
 3. Matkapuvustosi kuulostaa aivan huippuhyvältä!

  Minäkin olen tykästynyyt Noolanin asuihin sen perusteella mitä olen catwalkilla näytöksissä nähnyt. Huppu voisi olla kätevä itselläkin, kiitos siis ostosvinkistä ;)

  Vietä ihana reissu!

  VastaaPoista
 4. Onneli: Kiitos, kulttuuripläjäykset oli mielettömän kivoja!

  Mau: Kiitos Mau! Ajattelin ensin käydä katsomassa Wickedin myös Suomessa mutta tuon alkuperäisversion nähtyäni en taidakaan uskaltaa.. ;)

  Ilona: Kiitos Ilona! Mä rakastuin tuolla reissussa entistä enemmän Noolaniin kun pääsin käyttämään vaatteita. Eli mars ostoksille! :)

  VastaaPoista