sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Liehulahjefarkut

tunnetila: vinkki

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero ja alustoppi Marimekko, liivi Lanvin for H&M,
farkut Mango, kengät Vagabond


Huomio kaikki perinteiset, tanttaramalliset suomalaiset naiset! Täällä huhuilee suomalainen persjalkainen tanttara joka pienen huijauksen avulla aikoo viettää tulevan kevään ja kesän (lähes) gasellimaisena pitkäsäärenä. Illuusion luomiseen tarvitset leveälahkeiset housut joissa on liian pitkät lahkeet, sekä mukavat kiilakorot joilla jaksat kävellä maailman ääriin (tai ainakin hetken ihmisten ilmoilla).

Ensimmäisten kevään merkkien saapuessa kaivoin kaapista esille liehuvapunttiset farkkuni ja voi että miten olenkaan ihastunut näihin housuihin, taas kerran. Nyt, vielä hieman talvisilla säillä, olen käyttänyt liehulahjefarkkujen kanssa Vagabondin Thelmoja, kesää varten kenkäkaapista löytyy muutamat kiilakoroin varustellut sandaalit. Vaikka olen käyttänyt Mangosta kolme vuotta sitten hankkimiani levareita jo pari kesää (kuvia mm. täällä 2010 ja täällä 2009), niin tänä kesänä ne ovat ajankohtaisemmat kuin koskaan.

Koko tulevan kesän pukeutumisongelmat taitaa olla nyt ratkaistu. Olen jo hetken ollut hyvin kyllästynyt pitkiin ja ryhdittömiin neuleisiin joita olen käyttänyt kapeiden housujen kanssa. Nyt saan näiden korkeavyötäröisten housujen kaveriksi kaivaa naftaliinista lyhythelmaisia puseroita ja innostun ehkä myös hankkimaan jotain uutta tulevaan kesään.

Jee, enpä arvannut avaimen onneen löytyvän omasta vaatekaapistani! Joko te tiedätte mikä tulee olemaan kevään/kesän luottovaatteenne? Ja omistatteko sen jo vai onko se vasta hankintalistalla?


6 kommenttia:

 1. Mangon housuissa on vaan se pulma, että niiden lahkeet on niin helkutin pitkät. Ei siis sovi tälle persjalkaiselle ja 160-senttiselle. ;-)

  VastaaPoista
 2. Bisquits: Hei, mä olen 163-senttinen persjalkainen ja kato noita kuvia. Hyvin toimii kun on tarpeeksi paljon korkoa kengissä! :) Myönnän, että muissa malleissa olen lahkeiden kanssa joka kerta pulassa mutta näin levarit, jotka imaisevat sisäänsä myös kengät, homma toimii. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, olisit maininnut, että mä olin LIIAN PITKÄ ottamaan asukuvia noista!<3:D

  VastaaPoista
 4. MouMou: Heh, näin on! Jos kuvia ottaa lökäpöksyistä vähänkään yläkulmasta niin jalat näyttää 30cm pitkille (=lyhyille) ja yläkroppa valtavalle. Eli kyllä, Iina oli liian pitkä ottamaan kuvia joissa näytin ns. normaalivartaloiselle. Kiitti silti! <3

  VastaaPoista
 5. Näyttää huisin hyvältä! Tiedätkö, mulla on ollut sama tunne kun olen mennyt miltei koko talven pitkissä neuleissa/paidoissa ja legginssityyppisissä housuissa tai farkuissa, jotka eivät istu täydellisesti lantiosta ja vyötäröstä.

  Housujen metsästyskierroksella onneksi nappasi ja löysin yhdet siistit varmasti kevään luottohousut, jotka menevät myös lyhyempin paitojen kanssa. Kesän luottojuttuja etsin vielä, tarkoituksena olisi löytää joku kevyt valkoinen ja hyvännäköinen mekko.

  VastaaPoista
 6. Little M: Voi kiitos! Samoilla linjoilla täälläkin; istuvat housut ja lyhyemmät paidat on nyt "se" juttu, pidemmät paidat saavat hetken levätä.

  Näin eilen niin kivan valkoisen pitsimekon että on varmaan pakko palata sovittamaan sitä. (Minä+valkoinen pitsi=häh??) :)

  VastaaPoista