keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kirkas katse ja napsahtelevat kynnet

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Ja taas on testailtu erilaisia kosmetiikkatuotteita. En tiedä kiinnostavatko nämä jutut kovinkaan monia blogin lukijoita mutta ainakin yksi on näistä aina innoissaan, terkkuja Kaisalle! ;)

Sain käytettyä ProNailsin vahvistavan kynsilakan loppuun ja loppuneen tuotteen tilalle ostin Sally Hansen Maximum Growth lakan. Lakka lupaa nimensä mukaisesti pitkät kynnet nopeasti ja tämän lakka kyllä saa aikaan. Kynsistä tulee nopeasti pitkät, mutta samalla niin kovat mutta silti hauraat että ne napsahtelevat poikki pienestäkin iskusta. En välillä edes huomaa että kynsi on katkennut, niin heppoisesti niitä napsahtelee poikki. Kynsien kasvattamiseen voin suositella tätä tuotetta, niiden kunnossa pitämiseen ja vahvistamiseen tuote ei ainakaan minulla toimi lainkaan toivotusti. (Täällä taas lakka on saanut oikein hyvät arviot.)

Kuiville kynsinauhoille olen testannut CND SolarOilia joka toimii ainakin minulla upeasti! Tuotetta levitetän siveltimellä kuten kynsilakkaa mutta sitä levitetään kynnen lisäksi myös kynsinauhoille. Sen jälkeen tuote hierotaan kynsiin ja kynsinauhoihin. Oma talvikuiva ihoni oikein imaisee öljyn itseensä ja kynsinauhojen kunto paranee silmissä. Öljy vaikuttaa myös kynsiin pehmentäen niitä ja käytänkin parhaillaan tuotetta kuurimuotoisena (pari kertaa päivässä) ja toivon etteivät kynteni enää katkeilisi jatkuvasti. Tuote muuten tuoksuu marsipaanille, mmmmmm....

Suosikkiripsivärini, Maybellinen Falsies, loppui Pietarissa kesken työmatkan joten uusi ripsari täytyi löytää nopeasti tilalle. Lähikaupan tarjouskorista löysin keltaisen niin ikään Maybellinen Colossal Volum' Express Mascaran jota olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden. Ripsiväri on "ihan ok" mutta en ostaisi sitä toiste. Kun on tottunut käyttämään Falsiesia joka saa aikaa lähes tekoripsimäisen fiiliksen niin lopputulos Colossalilla on mielestäni aika vaatimaton.

New Yorkin tuliaisina (itselleni) ostin reissusta pari Benefitin tuotetta. Ensimmäisenä niistä arvioitavana Benefit Magic Ink Jet-Black liquid eyeliner. Voin kuvailla nestemäistä laineria yhdellä sanalla: paras! Tuote on sysimusta, juuri sopivan kostea, levittyy kauniisti ilman ponnisteluja ja kestää kauniina jopa urheilun. Tykkään tuotteesta ihan hurjasti. Seuraavalla New Yorkin keikalla täytyy ehdottomasti vierailla taas Sephorassa ja ostaa ehkä muutamia juttuja jemmaan...

Toinen itselleni uusi Benefitin tuote on Benefit Eye bright. Tarkoituksenani oli ostaa valkoinen rajauskynä jolla ajattelin harjoitella katseen avartamista, tavoitteena tihrusilmistä kauniiksi manteleiksi. (Köh..) Kysäisin myyjättäreltä mitä hän suosittelisi ja hän ei kuulema missään tapauksessa suosittele valkoista rajauskynää. Valkoinen kynä tuo niin luonnottoman näköiset silmät että sellaista ei voi missään tapauksessa suositella. (Vai niin..) Sain siis käteeni Benefitin Eye brightin jolla luodaan avara katse lisäämällä valoisuutta silmän sisä- ja ulkonurkkiin. Homma toimii ja katse kirkastuu muutamalla kynän vedolla, mutta haluan silti edelleen testata valkoista rajauskynää...

Kokemuksia näistä tuotteista tai valkoisesta rajauskynästä?

7 kommenttia:

 1. Tietääkseni Eye Brightia voi käyttää myös silmän sisäpuoliseen rajaukseen, jos sitä ajattelit. Ja minäkin kiellän ehdottomasti kajoamasta valkoiseen kynään! Älä tee sitä! IsaDoran Inliner Kajalin vaalea ihonvärinen sävy Blonde on huippu katseen kirkastamiseen, jos EB ei ole sopiva.

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Oi, mahtavaa, kiitos vinkistä!! Juuri sellaista silmän sisäpuolista rajausta ajattelin ja tosi kiva jos se onnistuu tolla samalla kynällä. Hahaha, "Älä tee sitä!!" :) :) Lupaan etten tee! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/3/11 12:21

  Kiitti Nina terkuista :D

  Mun kynsinauhaöljy onkin ihan just loppu eli voinkin sit testata seuraavaksi ton CND:n vastaavan! Ja voit ehkä kuvitella, millainen pyhiinvaelluspaikka Sephora on mulle... Onneks mennään pääsiäisenä Pariisiin, ni voi taas täydentää varastoja (ai mikä Eiffel-torni? En mä sinne ehtiny ku olin Sephorassa ;D ) Tota Benefitin eyelineria täytyy kyllä testata.

  Kaisa

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/3/11 13:15

  Minulla on käytössä valkoinen rajauskynä! Se on kuitenkin helmiäisenvalkoinen eikä mattavalkoinen, jollaisella saa juurikin karmeaa tulosta aikaiseksi. Hohtava helmiäinen ei erotu varsinaisesti valkoisena, mutta kirkastaa kyllä katseen. Saman asian tosin hoitaa varmasti myös persikan/ihonvärinen kajal. :)

  VastaaPoista
 5. Kaisa: Pääsiäinen Pariisissa?!!!!!!! IHANAAAAAAAA, saako tulla mukaan?! :)

  Mä tykkään tosta eyelinerista ihan hurjasti, kannattaa testata!

  Anonyymi: Hohtava helmiäinen kuulostaa just siltä sävyltä mitä mäkin ajattelin kokeilla. Mutta mennään nyt tällä, hyvä tuote tämäkin. Mutta kiitos vinkistä, eli että valkoinenkin käy kun osaa valita sen oikean sävyn.

  VastaaPoista
 6. Vitivalkoinen rajauskynä onkin aika kova. Itse käytän siksi ivoryn (luonnonvalkoinen, norsunluunvalkoinen, kerma tai muu murrettu vaalea) sävyistä sisärajausta alaluomella, kirkastaa etenkin punoittavia silmiä huonosti nukutun yön jälkeen tai jos on se nk. dagen efter. Tuota Benefitin Eye Brightia en ole kokeillut vaikka muita Benefitin tuotteita kylläkin.

  Mun kynnet on luonnostaan kuvailemasi kaltaiset, todella kovat mutta napsahtavat poikki jos osuvat voimalla esim pöydän pintaan. Osuman tosin pitää olla aika kova. Mieluummin pitäisin sellaiset kynnet kuin nämä nykyiset talven ja työn kuivattamat ja pehmenneet. Nämä kun lohkeilevat entistä helpommin ja ovat vain varjo entisestään.

  VastaaPoista
 7. Rhia: Mä olisin (tollona) just mennyt ostamaan sellaisen vitivalkoisen kynän, ihan varmasti. Että ainakin erottuu ja avartaa... Just just.. :) Onneksi te fiksummat pidätte musta huolen. :)

  VastaaPoista