lauantai 5. maaliskuuta 2011

Värien kevät

tunnetila: riemu

Image and video hosting by TinyPic

Auringon lämmittäessä ihoa kevät valtaa hiljalleen mielen ja ajatus takatalvesta alkaa itkettää. Bestsellerin showroomin keväiset sävyt veivät allekirjoittaneen entistä enemmän keväisiin fiiliksiin ja haltioituneena hiplailin rekeissä roikkuvia vaaleita sävyjä, valkoisia pitsejä sekä muita ilmavia materiaaleja. Vaikka en ole värien ylin ystävä niin silti tummasävytteisen ja pitkän talvikauden jälkeen vaalea piristää suunnattomasti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Myönnettävä kuitenkin on, että vaikka värikkäät vaatteet ja vaaleat sävyt näyttivät kauniilta ja virkistäviltä, niin silti ainoat "oi mikä vaate, tämän haluaisin" -fiilikset sain showroomilla tulevan syksyn uusista jutuista. Mikä ihme siinä on että vaikka olen tuhannen kyllästynyt talveen, paksuihin takkeihin ja lämpimiin neuleisiin, niin silti mieleni halajaa omaan vaatekaappiin pääasiassa juuri niitä?


Joko teidät muut, tummiin väreihin pukeutujat, on saatu käännytettyä ja olette päässeet kiinni nyt pinnalla oleviin väreihin? Harjoitukset nudesävyjen kanssa jatkuvat täällä jo kolmatta kesää ja olen tyytyväinen että olen pikku hiljaa lämmennyt niille. Seuraava askel voisi olla sitten erilaiset punaiset... Paitsi jos värit ahdistaa niin niitä ei ole pakko käyttää, oli ne sitten muotia tai ei.

"Olenk mää syrämeltäin musta?", kysyin kerran ystävältäni Länsi-Suomessa vieraillessani. "Kyl", hän vastasi. Niin kai sitten.

2 kommenttia:

  1. Hih. Tuttu tunne. Välillä tulee ostettua vaatekaappiin värejä, mutta usein ne kyllä jää vähälle käytölle. Nude-sävyjä mäkin olen harjoitellut käyttämään ja lasketaanko harmaa, joka ehkä aavistuksen vedenvihreään taittava, väriksi ;)Kirkkaita värejä ei vaan pysty käyttämään - 90-luku meni jo. Lapsikin kysyi kolmevuotiaana, et miks äiti sul on niin paljon mustia vaatteita...

    VastaaPoista
  2. Nasu: Itsekin saatan silloin tällöin innostua hankkimaan jotain värillistä mutta kun ne jää AINA käyttämättä niin enää en edes viitsi tuhlata rahojani sellaisiin.

    Hauska huomio lapselta. Kai vastasit että no siksi kun äiti on aina tyylikäs! ;)

    VastaaPoista