maanantai 14. maaliskuuta 2011

Paluu tulevaisuuteen

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule Sonia Rykiel pour H&M, alustoppi Marimekko,
vyö Pieces, farkut Only, kengät Vagabond


Pääsin viime viikolla tutustumaan Onlyn alkukevään farkkumallistoihin ja sain ilokseni valita itselleni mallistosta yhdet lempparit. Liikkeeseen meno jännitti vähän, enhän ole vuosiin löytänyt farkkuja joissa ei olisi mielestäni ollut jotain vikaa. Olen blogissakin todennut etten ole nykyään farkkutyttö. Mangon levarifarkut on onnistunein farkkulöytö yli viiteen vuoteen, kaikki muut mallit jotka olen hankkinut ovat osoittautuneet tyhmiksi ja suurin osa on päätynyt kirppikselle. Olen luullut että vika on minussa.

Sovittelin Kampin Onlyssa super mukavan myyjättären avulla yli kymmenet farkut ja aloin olla jo epätoivoinen. Mikään malli ei istunut hyvin ja tunsin itseni muodottomaksi, tai siis liian muodokkaaksi pohkeineni ja peppuineni. Mutta sitten käteeni sattui mustat bootcut-lahkeiset farkut. Bootcut-lahje näytti auttamattoman vanhanaikaiselta ja melkein hylkäsin farkut heti kättelyssä. Vetäisin ne kuitenkin jalkaani ja kas, olin tullut kotiin!

Katsoin itseäni hämmentyneenä peilistä. Näytin 5kg hoikemmalta kuin äskeisissä, väkisin päälle pungetuissa pilleissä tai vääristä kohdista lököttävissä boyfriend-farkuissa, vartaloni näytti sopusuhtaiselta, vartalon kaaret tulivat kauniisti esiin ja mikä parasta, jalassa olleiden korkkareiden kanssa lahkeen pituus oli sopiva, ei 15cm liian pitkä. Myyjätär joutui jopa hakemaan farkuista minulle pienemmän koon, sen OIKEAN kokoni jota olen aina ennen käyttänyt, pilleissä olen suosiolla siirtynyt isompiin että saan ne pohkeista ylös asti.

Vanhanaikaiset tai ei, jos näytän jossain vaatteessa paremmalle kuin toisessa miksi en pukeutuisi siihen "omaan juttuuni"? Sitä paitsi, farkut oli kevään uudesta mallistosta eli ilouutinen kaikille bootcut-henkisille farkkutytöille, nyt niitä taas saa!

Mitä koulukuntaa te edustatte farkkujen käyttäjinä? Onko pilli paras vai istuuko joku muu malli vartalollenne paremmin?

8 kommenttia:

 1. Pillejä suosin, vaikkei ne ehkä parhaiten istukaan :D Boyfriend-malliset usein vaan niin hintavia, muuten tulisi niitäkin varmasti käytettyä. Onko jollain muuten vinkkejä, mistä sellaisia voisi saada hiukan huokeampaan hintaan?

  Ehdottomasti nuo farkut pukee sinua :)

  VastaaPoista
 2. Pillit ei tosiaankaan istu kaikille, kuten esimerkiksi minulle. Itse skippasin sen trendin kokonaan, enkä kadu asiaa. :-) Suosin pääasiassa suoria farkkuja.

  VastaaPoista
 3. Bootcut bootcut <3 Pillit ei todellakaan oo mun juttu, ja oon tullut myös siihen tulokseen, että olkoon bootcutit kuinka vanhanaikaiset hyvänsä, mielummin olen so last season, kun merimakkarajalka.

  VastaaPoista
 4. Bootcutit ovat minullekin ehdottomasti pukevimmat, mutta juuri nyt käytän vain farkkuleggareita ja kapealahkeisia koska kaikki vanhat rakkaat farmarini ovat hiutuneet puhki. Ja välttelen farkkuostoksille lähtöä, sillä tiedän että se tulee olemaan vaikeaa...

  VastaaPoista
 5. täällä toinen "paksupohkeinen".. pillit eivät tanttarajalkoihini mene kuin koossa L ja se taas on 153cm varrelleni ihan liikaa :( bootcutit ovat olleet vakiokamaa jo viimeisen kymmenen vuotta, tosin niissäkin sopivan mitan löytäminen on tosi haastavaa..

  VastaaPoista
 6. Käytän pillejä vain saappaiden kanssa (eli lähinnä syksyisin ja talvisin), muuten suosin bootcutia tai vajaamittaista lahjetta. Omasta mielestäni bootcutit pukevat minua ehkä parhaiten (eli jalkani näyttävät sopusuhtaisemmilta ja hoikemmilta), mutta pillit tuovat kivaa vaihtelua. Boyfriend-malliin taas olen omasta mielestäni liian muodokas, minusta kun ne sopivat parhaiten hoikille.

  VastaaPoista
 7. Bootcutit on parhaan malliset ja tosiaan vähän ylipitkinä niillä saa lisää mittaa tällainen lyhyempikin (162cm). Talvella ja syksyllä käytän pillejä saappaiden kanssa ja näyttää ne kivalta ballerinojenkin kanssa. Mut esim. kesä on ehdottomasti bootcut-kautta. Mä rakastan farkkuja :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos! :) Onlyn boyfriendit ei olleet muistaakseni kalliit, eikä myöskään H&M:n tai Lindexin versiot. Ainakin noissa paikoissa olen nähnyt ok mallisia ja hyvän hintaisia "lököfarkkuja".

  Bisquits: Kiva kuulla ettei kaikki mene aina muodin mukana, varsinkaan jos kaikki muotioikut ei imartele parhaaseen tapaan. Minullakin on vain yhdet ihan pillit enkä osaa käyttää niitä. :)

  Niina Än.: Samaa mieltä, bootcut <3. Ja hei, enää ei tarvitse olla so last season, ollaan yhdessä muodin etujoukoissa ja kaivetaan vanhat bootcutit esiin. Jes!

  Ilona: Farkkuostosten teko on kyllä hankalaa mutta jos tykkäät bootcuteista niin ainakin nyt niitä saa Onlystä.

  Sussu: Bootcuteissa sopivan lahkeenmitan löytäminen meille pienille ihmisille on kyllä haastavaa. Niitä jos joutuu lyhnetämään niin malli kärsii lähes aina. Tsemppiä etsintöihin!

  Olga: Mä olen kans mielestäni liian muodokas boyfriendeihin. Näytän niissä aina jättiläiseltä. :) Onneksi on bootcut! :)

  Nasu: Kiva kuulla että blogini lukijoista iso joukko ei juokse ainoastaan trendien perässä vaan käyttää omaa arvostelukykyään ja pukeutuu vaatteisiin jotka sopivat itselle. (Ps. Tulisipa äkkiä balleriina-/sandaalikelit!! <3)

  VastaaPoista