tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sievä mutta surumielinen

tunnetila: surumielisyys

Käytän aika harvoin printtivaatteita mutta ihastuin vuodenvaihteessa Berliinissä niin kovasti herkkään ja hieman surumieliseen t-paitaan All Saintsilla että päätin ostaa sen. Onneksi ostin, siitä on hiljalleen muodostunut yksi lempivaatteistani.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

t-paita All Saints, neuletakki Bershka,
farkut Only, bikerit Noel Fun

Printissä on makaava kauris ja puseron yläosassa lukee hennosti "Forgotten Woods". Kauris on kuvassa hurjan luonnollisen näköinen ja tutkin ennen ostopäätöstä huolella ettei kauris ole kuvassa kuolemassa tai jotain muuta yhtä musertavaa. Kauriin katse on todella intensiivinen ja joka kerta kun minulla on kyseinen pusero päällä joku kommentoi kauriin olemusta, tai ainakin toteaa: "Voi, tuossa on kauris!" Ihan hassua.

Onko teillä vaatteita joita ihmiset, syystä tai toisesta, aina kommentoivat? Kommentiksi lasketaan myös seuraavan lausahduksen ilmoille kirvoittavat vaatteet: "Onpas neidillä lyhyt hame!"


Ps. Tänään muuten havaitsin virallisen kevään merkin. Kotiin päästyäni käännetyt farkunpuntit olivat täynnä pieniä kiviä. Jee!

6 kommenttia:

 1. kyselijä22/3/11 21:55

  Onko noi farkut Sammy-malliset? Jos on, niin onko ne kovasti löystyneet? Ostin juuri sellaiset ja mietin, otinko liian pienet. :)

  VastaaPoista
 2. On, se selästä revitty neuletakki sekä itse ommeltu hapsubolero jaksavat aina herättää ihmisissä kommentteja :) Ja musta on kiva vaan, kun tuntemattomat kommentoivat ja selvästi ilahtuvat jonkun toisen vaatteesta :D

  VastaaPoista
 3. kyselijä: Jep, farkut on malliltaan Sammy ja olen käyttänyt niitä kohta kolme viikkoa putkeen. :) Pikkasen löystymistä on havaittavissa eli luulen että ostit just passelin koon jos tuntuu nyt vähän nafteilta. Onnea uusille farkuille, nämä on ihanat!! :)

  Salka: Selästä revitty neuletakki on kyllä varmasti keskustelun herättäjä. :) Ja kyllä, on kiva jos omat vaatteet ilahduttavat muitakin.

  VastaaPoista
 4. Samainen kauris seikkailee omassa vaatekaapissani topissa ja on ihan ehdoton suosikkini surumielisyydestään huolimatta.

  Jotkut vaatteet ovat kieltämättä kommenttimagneetteja, useimmiten kysytään, että "mistä sä oot ostanut ton?".

  VastaaPoista
 5. vvk: Eikä, sulla on samalla kuosilla oleva toppi?! Hauskaa että ollaan ihastuttu samaan juttuun!

  VastaaPoista
 6. Se peura oli vaan niin vetoava! Ostin omani viimeisimmästä All Saintsin alesta. :)

  VastaaPoista