tiistai 28. helmikuuta 2012

Uutta putsaririntamalla

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Muistatteko kun uutta kasvojen putsaria metsästäessäni testasin muutama vuosi sitten Mádaran puhdistusvaahtoa? Tykkäsin vaahdosta muuten, mutta tuotteen tuoksu ei ollut kiva ja putsari kuivatti ihoani vähän liikaa. Kahden luonnonkosmetiikkatuotteen yhdistelmä Mádaran putsari + Pranarômin kasvovoide taas toimi yhdessä älyttömän hyvin ja iho näytti tuon testin ajan tosi hyvältä.

Hylkäsin kuitenkin puhdistusvaahdon etsiessäni "sitä oikeaa" puhdistusainetta, ja lopulta löysin L'occitanelta iholleni täydellisen puhdistusöljyn. Öljyn valmistaminen kuitenkin lopetettiin melkein heti kun aloin vannoa sille ikuista rakkautta (ärrinmurrin!!), joten olen taas tuuliajolla. Ilokseni sain PR-toimisto Sugarista testiin
Mádaran tuoteperheen toiset puhdistusaineet, herkän ihon puhdistusmaidon sekä tasapainottavan kasvoveden.

Image and video hosting by TinyPic

Herkän ihon puhdistusmaito tuoksuu ihanalle ja lotraankin sitä tuoksun vuoksi ihan liikaa kerralla. Tuotteessa on aktiiviaineena kaakao ja kaura jotka luultavasti myös tekevät tuotteen herkullisen tuoksun. Puhdistusmaito on hellävarainen, puhdistaa hyvin meikin iholta eikä lupauksensa mukaan myöskään kuivata ihoa. Ensivaikutelma on hyvä, pari pientä näppyä tosin on ilmestynyt nenänpieleen ja otsaan, toivottavasti iho ei ala pidemmän päälle reagoimaan kuivan ulkoilman ja uuden tuotteen yhdistelmään.

Tasapainottava kasvovesi supistaa ihohuokosia, virkistää ihoa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvia ja kuivia ihoalueita. Kuulostaa lupaavalta! Kasvovesi tuoksuu hennosti ruusuöljyltä ja se saa minussa aikaan pienen vilunväristyksen. Sain tarpeekseni ruusuöljystä kun tein taannoin ihokokeiluja ja olin kosteuttavalla ja eheyttävällä ruusukuurilla. Kuuri teki iholle hyvää, mutta koko vartalolla leijailevasta ruusuntuoksusta sain hetkeksi tarpeekseni. Onneksi kasvoveden tuoksu ei ole kovin voimakas, ja kun kasvovesi toimii hyvin puhdistusmaidon kanssa sitä tulee tuoksusta huolimatta käytettyä.

Onko teillä tuoksuja joista ette pidä ja joiden vuoksi joku tuote saattaa jäädä käyttämättä? Itse olen aika valikoiva tuoksujeni suhteen. Jasmiinista en pidä ollenkaan, myös laventeli on inhokkien listalla. Olen yrittänyt totutella molempiin tuoksuihin mutta ne vain eivät taida olla minua varten.

5 kommenttia:

  1. Nivean tuotteiden tuoksusta en tykkää, varsinkaan kasvoille laitettavien... Liekö hajusteyliherkkyyttä. Dermalogican tuotteissa on miellyttävä tuoksu, vaikka voimakas onkin. Mieluiten käytän apteekin herkän ihon hajusteettomia tuoksuja...

    VastaaPoista
  2. Kivat purkit noilla sun putsareilla ainakin on. :)
    Ite en osaa luokitella sen tarkemmin inhokkituoksuja/hajuja, paitsi liian voimakkaat tuoksut ei miellytä mua. Sellanen pehmeä ja raikas on paras, esim. jossain hajuvedessä suklaan tuoksu aiheuttaa helposti mulle päänsärkyä, vaikka kyllä syötävä suklaa ei. Mutta ite haluun et tuote tuoksuu jollekin, hajuttomista en tykkää enkä oo niihin tottunukkaan. :)

    VastaaPoista
  3. Suurimmassa osassa hajuvesistä on joitain elementtejä, joita en kertakaikkiaan siedä - en vaan oikein osaa eritellä, mitä tuoksuja ne ovat. Enkä tykkää hajusteettomien tuotteiden (lähinnä voiteiden) tuoksusta, yhhh. Sillä onhan niissäkin oma tuoksunsa.

    Ruusuntuoksu on itse asiassa niitä harvoja tuoksuja, joista itse pidän. Nykyinen (siis uusin) hajuvetenikin on ruusupohjainen.

    VastaaPoista
  4. Laventeli löytyy minunkin inhokkilistaltani. Muita en osaa yksittäin eritellä, mutta tuotteista tuoksun takia on jäänyt käyttämättä mm. Bonacuren jätettävä hoitoaine muutaman vuoden takaisen tuoksumuutoksen jälkeen. Muistan myös joskus saaneeni näytteen jostain Lancomen meikkivoiteesta, joka tuoksui todella voimakkaalle. Se oli pestävä samantien pois kasvoilta, koska tuoksu oli niin järkyttävä.

    VastaaPoista
  5. HeidiV: Itse taas en hirveästi pidä hajustamattomista tuotteista. Tykkään läträtä tuotteiden kanssa jotka levittävät ihanan tuoksun koko kylpyhuoneeseen. :)

    Hanna: Samaa mieltä, Madaran pakkaukset on tosi onnistuneita! *mmmm, suklaata..* Kommenttisi sai veden kielelle. :)

    Vimps: Ruusuntuoksu hentona on minustakin kiva. Useissa kosmetiikkatuotteissa se on kuitenkin niin ärtsy että menee jo yli. Tässä kasvovedessä tuoksu ei ole kuitenkaan häiritsevä.

    Satu: Jotkut meikkivoiteet tuoksuvat tosiaan aika voimakkaille enkä voi käyttää niitä itsekään. Ja lähes kaikki itseruskettavat voiteen, voi yäk!

    VastaaPoista