maanantai 20. toukokuuta 2013

Onnellinen sunnuntai

tunnetila: onni

 photo 190513toka_zps14967497.jpg

Eilinen päivä oli täynnä syitä onnellisuuteen. Hidas ja rauhallinen aamu ilman herätyskelloa, vapaapäivä, tuorepuristettu appelsiinimehu aamiaisen kera, lämmin ja aurinkoinen sää, Samuji Sample Sale jonne ehdin ensimmäisten joukossa ja tein hyviä löytöjä, sattumalta tavatut ystävät, jäätelö puistossa, uudet ihanat jätskimaut creme brulee ja kaneli-keksi, ystävä joka tarjoutui ottamaan asukuvat, uusi kangaskassi, itsetehty kaalilaatikko (tiedän että tuo ruoka jakaa mielipiteet mutta kaalilaatikko, varsinkin varhaiskaalista, on yksi lempiruoistani) ja iltalenkki maailman kauneimmassa alkukesän säässä. 

 photo 190513eka_zps784252ed.jpg

pusero Samuji, housut Vila, tossut Line Collection, 
aurinkolasit Trussardi, kangaskassi Bagnanas

Syitä onnellisuuteen löytyy joka päivä ihan tavallisesta arjesta kun niitä vain muistaisi pysähtyä ajattelemaan. Terveys, rakas perhe, puoliso, ihanat ystävät, vakinainen työ, kiva koti, tuloillaan oleva kesä ja mukavat tulevaisuudensuunnitelmat. Pelkästään tuossa on jo valtavan monta syytä olla onnellinen, mutta kuinka usein niitä pysähtyy ajattelemaan? Hyvän elämän lähtökohtia ja tukipilareita erehtyy usein pitämään liian itsestäänselvyyksinä ja niiden olemassaolon huomaa vasta kun joku perustasta horjuu. Täytyisi muistaa joka päivä olla onnellinen jokaisesta asiasta mikä elämässä on hyvin eikä valittaa pienistä epäkohdista joilla ei useinkaan ole oikeasti mitään väliä.

Joinakin päivinä onnellisuus muuttuu pelkästä abstraktista käsitteestä niin todeksi että tuntuu että sitä voi koskettaa. Eilen oli juuri sellainen päivä.

5 kommenttia:

  1. Miten ihana blogilastu.

    Tykkään asukokonaisuudestasi ja paljon. Juuri tuollaista minimalistista missä on jokin jippo. Itse olen joko mekko tai farkut ja bleiseri-tyyppinen tylsimys liian usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiuru! Farkut ja bleiseri -asussa ei ole musta mitään vikaa. Perusasu juu, mutta hyvin istuvan jakun avulla on kiva antaa siisti vaikutelma. Jokohan muuten olisi jakkukelit? Tekee kovasti mieli ottaa viime kesän lempparijakku jo pian käyttöön. :)

      Poista
  2. Voi juuri noin! Tuota viisautta pitäisi itsekin muistaa viljellä ja nauttia enemmän niistä jokapäiväisistä arjen onnen hetkistä. Onneen kun ei tarvita mitään suurta eikä ihmeellistä. Tänään minä olen onnellinen hyvin nukutuista päiväunista ja reippaasta kävelylenkistä uuden ystävän kanssa. Molemmat tuli niin tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Kay, just noin! Päiväunet on ihan super luksusta josta pyrin itsekin nauttimaan aina kun mahdollista. :)

      Poista
  3. Superb blog! Do you have any tips for aspiring writers?
    I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
    Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option?
    There are so many choices out there that I'm totally overwhelmed .. Any recommendations? Thanks!

    Here is my web-site; psycholog wrocław

    VastaaPoista