maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tuoksusylinteri

tunnetila: tyytyväisyys

 photo chanelchance_zps49cf45d4.jpg

Olipa kuulkaa kaikkia kätevyyksiä rakastava bloggaajanne seota kun löysi Pietarin risteilyltä Chanelin Chance Eau Tendre -tuoksusta Twist and Spray -tuotepakkauksen! Ostoslistalla reissua varten minulla luki kaksi asiaa, kesähousut ja pieni spraypullo parfyymille kesämatkoja varten. Vaate- tai kosmetiikkaliikkeisiin ei Pietarissa ehditty joten päätin panostaa ostoksiin sitten laivalla. 

Maailman tyylikkäin ja näppärin parfyymipakkaus on tullut markkinoille jo muutama vuosi sitten, mutta minulle se oli ihan uusi tuttavuus. Pakkauksessa on yksi super tyylikäs helmiäisvalkoinen sylinteri jonka sisälle mahtuu 20ml:n lasinen parfyymipullo. Lasisia pulloja pakettiin kuuluu kolme, eli yhteensä 60ml tuoksua. Sylinterin muotoinen puikko sujahtaa näppärästi käsilaukkuun, kangaskassin pohjalle tai tarvittaessa vaikka taskuun. 

Minulla on tällä hetkellä käytössä ikisuosikkini Mujin pikkuruinen spray-pullo johon laitan reissuille parfyymia mukaan. Mujin pullo on näppärä ja hyvin edullinen, mutta se on muovinen ja parfyymin tuoksu tarttuu siihen niin voimakkaana, että uutta, täysin erituoksuista parfyymia siihen on hankala laittaa. Ajattelin siis hankkia uudelle kesätuoksulle uuden pikku pullon. Spraypullohankinta tuli nyt hieman kalliimmaksi mitä ajattelin, mutta tämä tuote oli ihan pakko ostaa testiin, varsinkin kun sen kerrottiin olevan 'limited edition'.

Mieheni taitaa olla oikeassa. Hänen mukaansa en voi vastustaa tuotteita joiden mainoslauseeseen voisi lisätä sanan kätevä. Ja jos tuo kätevä tuote on vielä tyylikäs niin jep jep, myönnän että se on silloin ihan pakko saada!

5 kommenttia:

  1. Nämä on parhaita! Lisäksi omistan myös niitä ns. täytettäviä pikkupulloja, joita saa lentokentiltä, en muista nimeä, mutta toimivat mujin tapaan :) Yritän tässä metsästää kivaa kesätuoksua ja taivun aina vaan kenzon amouriin. Ikisuosikkini Guccin rush kun on jo vähän "nähty".. nim. kymmenisen vuotta sitä käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne lentokentällä myytävät pullot on super käteviä mutten jostain syystä omista yhtään sellaista. Ovatkohan ne lasia sen hylsyn sisältä? Jos ovat niin ovat monikäyttöisempiä kuin nuo muoviset. Hmmm, täytyykin katsoa sellaista kun ensi viikolla lennämme juhannuksen viettoon...

      Minulla on nyt kesätuoksut kasassa, kivaa! Tsemppiä sinulle uuden tuoksun metsästämiseen. Se on yllättävän vaikea juttu. :)

      Poista
  2. Nina ihanainen, miten ihmeessä saat hajuvettä Mujin suihkepullon sisään? Valaise tyhmempää:) -Pee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Pee, samaa asiaa pohtineena en ymmärrä miksi kaikki parfyymipullot eivät voisi aueta jolloin niistä saisi kaadettua tuotetta suihkepulloon. Tyhmintä ikinä!! Olen paininut itse saman asian kanssa enkä ole keksinyt mitään muuta ratkaisua kuin ostaa hajuvesiä pienissä pulloissa joissa ei ole lainkaan sitä suihkepäätä, vaan hajuvesi annostellaan iholle sormin. Siis korkki auki ja kaatamaan.

      Tällä hetkellä minulla on reissupullossa tuoksuna D&G:n tuoksuja joita sain lahjaksi muutama vuosi sitten http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2010/01/synttarit.html. Noissa on siis korkki muttei suihkepäätä. Inhoan laittaa hajuvettä sormin sillä sen jälkeen sormet tuoksuvat parfyymille tunteja. Siksi kaadan noita suihkepulloihin.

      Eli ei, minäkään en tiedä kunnollista kikkaa miten tuoksua saa pulloon normaalista parfyymipullosta. :(

      Poista
    2. Ihmettenkin jo, että miten voit onnistua tossa :) Mulla on tällä hetkellä yksi ihana sormilla laitettava tuoksu, jota en käytä, juuri ton mainitsemasi ongelman takia. Taidanpa käydä Mujin kautta! Kiitos ja terkkuja! -Pee

      Poista