perjantai 25. heinäkuuta 2008

Fiksut pärjää aina

tunnetila: ilo ja ylpeys

Pakko postata jo toisen kerran tänään. Tulin hirmuisen iloiseksi kun luin
Silverin blogista että suomalainen nuori suunnittelija Heikki Salonen palkittiin ITS (International Talent Support) tapahtumassa Diesel Prize -palkinnolla. Loistavaa!! Onnea Heikki! Ja kiitos Silver kun kerroit palkinnosta. Eipä tuota huippu juttua ole missään muualla mediassa hehkutettu ansionsa mukaisesti.

Minulla on yksi Heikin valmistama asu josta pidän ihan valtavasti. Valitettavasti en ole varreltani gasellimaisen laiha pitkäsääri jonka päällä Heikin asut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, mutta niillä mennään mitä on annettu ja itse asuhan tässä on tärkeintä, ei henkari! Eli kuvan asu Heikki Salonen, saappaat Marc By Marc Jacobs.Tässä kuvassa hieman yksityiskohtia hienosti leikatusta asusta ja pienistä detaljeista. Hameosan kangas on aika ohut, käsin pliseerattu ja hyvin laskeutuva, yläosa paksumpaa villakangasta. Militaristiset metallinapit, kapeat tummanruskeat nahkavyöt ryhdittämässä yläosaa. Tykkään mekon vastakohtaisista materiaaleista älyttömästi.


Yläkuvan kengistä tähän lopuksi vielä tarkempi kuva. Kengät on siis unelman pehmeää ruskeaa mokkanahkaa lakerisin yksityiskohdin. Ostin kengät vuodenvaihteessa New Yorkista ja pääsin käyttämään niitä viime talvena kerran.. Syynä kiva Suomen talvi, pelkkää loskaa ainakin täällä Helsingissä. Toivottavasti ensi talvena pääsen useammin tepastelemaan mokkaisilla kaunottarillani!

1 kommentti:

 1. Nelliina www
  25.07.2008 - 08:05
  toi mekko on niin järkyttävän hieno että olin sanaton jo silloin kun näin sen ekaa kertaa tyylitaivaassa ja nyt.. ai jestas <3
  -----------------------
  Ocean www
  25.07.2008 - 09:04
  Upea on asu ja nuo kengät! Kuolen kateudesta! :) :D
  -----------------------
  Nina
  25.07.2008 - 09:41
  Nelliina: Samaa mieltä, toi mekko on niiiiin upea! Ja vielä hienommaksi sen tekee ajatus siitä, että noita ei ole kuin tuo yksi koko maailmassa.. Ja kaikkein hienoimmaksi se, että mieheni hankki sen minulle joululahjaksi kun tiesi minun ihailleen sitä näyttelyssä (mekko ei siis ollut edes myynnissä..). Kerrankin oli mies kuunnellut minua oikeassa paikassa oikeaan aikaan! :)

  Ocean: Kiitos! Kohta "kuolet" vielä enemmän, kerron nimittäin tämänastisen vuoteni ehkä kohokohdan. Kenkien ovh. oli $749 (järkyttävää!!), mutta juuri sinä päivänä kun astuin Marc By Marc Jacobs -liikkeeseen, siellä myytiin kaikki syksy/talvi malliston kengät -90%!!! Kenkiä oli ihan muutama pari ja joukossa nämä yhdet saappaat. Ja juuri minun kokoani. Hintaa unelmille jäi noin 50€. Leijuin koko loppu reissun ja leijun edelleen kun tuota onnenhetkeä muistelen. :)
  -------------------------
  MouMou www
  25.07.2008 - 12:24
  Oi, miten kauniit kengät!:)
  ------------------------
  Nina
  25.07.2008 - 17:23
  MouMou: *kumartaa tyytyväisenä*
  --------------------------
  sugar kane www
  25.07.2008 - 20:56
  Todella upea mekko, ja se näyttää päälläsi tosi hyvältä! Täytyypä tutustua tähän suunnittelijalahjakkuuteen. Saappaat ovat täydelliset.
  ----------------------------
  Nina
  25.07.2008 - 21:18
  Sugar Kane: Kiitos! Kommentistasi tuli hyvä mieli. Oikeesti kiitos! :)
  ---------------------------
  aini www
  30.07.2008 - 14:18
  Ihastuttava mekko tosiaan:) On uusi tuttavauus mullekin tämä suunnittelija, tykkään!
  ----------------------------
  Nina
  31.07.2008 - 13:49
  Aini: Heikki Salonen ei ole luonut uraa Suomessa, vaan hän suuntasi opintojen jossain vaiheessa Englantiin. Siksi on jäänyt ehkä täällä hieman tuntemattomammaksi. Toivottavasti kuulemme hänestä kuitenkin jatkossa enemmän.

  VastaaPoista