keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Kaksi vyötä ja huivi

tunnetila: alkava stressi

Kävin eilen Lindexillä ja mukaan alesta lähti kaksi kapeaa vyötä, keltainen ja valkoinen, sekä musta-kelta-valko-oranssi-turkoosi-burgundi "palestiinahuivi", kaikki puoleen hintaan. Palestiinahuivista haaveilin jo teininä, mutten halunnut ostaa sitä huivin alkuperän enkä sen edustaman ideologian vuoksi. Huivi on kaivellut mieltäni siis jo vuosia, ja nyt Lindexillä silmiini osunut huivi edustaa samaa tyyliä, muttei taas yhtään huivien alkuperää. Siksipä ostin huivin ja tykkään siitä nyt älyttömästi!Tämän päivän asuani pääsivät heti värittämään niin uusi huivi kuin uudet vyötkin. Kuvissa asu takilla ja ilman. Huivi ja vyöt Lindex, t-paita Marimekko, housut H&M, kengät Bronx, takki Claire.
Olen oikeasti iloinen että kaivoin taannoin farkkutakkini naftaliinista. Olen käyttänyt sitä jo usein sen "uuden löytämisen" jälkeen. Tässä samainen farkkutakki tekee juhlissakin käyttämästäni mekosta jokapäiväisen. (Mekko Mango, kengät MP)
Elloksen uusi syksy-talvikuvasto on ilmestynyt. Pari kivaa neuletakkia siellä olisi, mutta molempiin on sekoitettu akryyliä enkä tykkää käyttää vaatteita joissa on keinokuituja. (Myöskin nahka- ja kangaskengät on ainoita jalkineita joista ei tule epämiellyttäviä fiilareita..) Hyvä kuitenkin ettei paljon ns. must-juttuja katalogista löytynyt. Huomasin nimittäin kun vein keväällä röykkiöittäin vaatteita kirppikselle, että kirppikselle joutuneista vaatteista ehkä 90% oli tilattu postimyynnistä tai ostettu alennusmyynneistä. Yritän nyt oppia jotain tästä huomiosta.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti