keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Hitti ja huti

tunnetila: väsymys

Hitit ja hudit tältä keväältä, olkaa hyvä!

Hittejä

Tästä kuvasta löytyy kaksi, tai oikeastaan kolme, hittiä joita olen käyttänyt tänä keväänä jo suorastaan liikaa. Musta tulppaanimekko Ellokselta, musta taskullinen neuletakki H&M:ltä ja kolmantena hittinä kunniamaininta H&M:n juuttikengille joilla jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ja kengät antavat hurjasti lisää pituutta lyhyelle varrelleni. :) (Lisäkuvassa näkyy mekko paremmin.)


Myös tässä kuvassa kolme hittiä: Lindexin housut (joita omistan siis jo 3 paria samanlaisia..), Lindexin maxineule ja Dinskon nahka-avokkaat. Tuotteet ovat jo itsessään hittejä, mutta kun pelkkään olemassaoloon lisää housujen hinnan (alesta -80%), neule (alesta -80%) ja kengät (ale yli -70%), niin ei voi kuin hyristä tyytyväisyydestä. Ja mikä parasta, kaikkien kuvien vaatteita voi käyttää ympäri vuoden.


Pakko antaa vielä yksi bonus kevään parhaalle ostokselle, ihanat Parikat.


Huteja ei ole kiva kaivella esiin, varsinkin kun jo ostotilanteessa tietää ettei luultavasti tule ko. vaatetta koskaan käyttämään..


Huteja

Ensimmäinen huti Nanson
ystävämyynnistä. Jep, jo ostaessa tiesin, että mekko jää värinsä puolesta kaappiin. Niin on tehnytkin, saa nähdä tulenko koskaan käyttämään tätä. Mekko on myös vähän liian iso minulle. Miksi, oi miksi aina ostan Nanson ysmyistä kaikkea vain kaapin täytteeksi??


Loput hudit on "kirppislöytöjä" joista ajattelin muokata jotain kivaa. No jaa, tämä hame on niin laadukas etten ole uskaltanut sitä vielä saksia ja voi olla että saksimatta jääkin.. Ellen sitten talvella innostu paksusta villakankaasta.. Itse asiassa tiedä jo mitä hameesta tekisin kun vaan uskaltaisin tarttua toimeen.

Lacosten shortsit Fidasta, 2€. Nämä shortsit oli pakko saada, mutta taitavat jäädä kaappiin pölyttymään. Joidenkin ihmisten reidet vaan ei ole tehty lyhyitä shortseja varten..


Jos jotain hyvää haluaa kevään hudeista löytää niin sen, että kaikki on ostettu alennusmyynneistä tai kirppikseltä. Ei siis ole mennyt huteihin koko omaisuutta. Muutenkin tämän kevään saldo näyttää siinä suhteessa hyvälle: paljon reiluja aleostoja, muutama kalliimpi laadukas juttu, loput olen jättänyt reippaasti hankkimatta jos on tuntunut sille etten niitä välttämättä tarvitse. Hyvä Nina, näin sitä pitää!

1 kommentti:

 1. Sini www
  15.07.2008 - 22:02
  Mielestäni tuon Nanson mekon väri on täydellinen ja koko mekko on ihana!
  ---------------------
  Herttainen www
  15.07.2008 - 22:02
  Nuo Nanso-ostoksesi taas ovat ihan minun värisiäni (etenkin mekko)! Mitä kokoa ne on? Jos raaskit myydä niin täällä olisi ostajaehdokas :)
  -----------------------
  Nina
  15.07.2008 - 22:20
  Sini: Kiitos! Kyllä mäkin siitä tykkään (en tietty olisi muuten sitä edes ostanut), mutta en vaan osaa käyttää. Äh ja puh!

  Herttainen: Mekko ja hame on molemmat kokoa XS, mutta koko on aika reilu, varsinkin tuossa mekossa. Taisin maksaa mekosta ystävämyynnissä 25€, ovh. oli muistaakseni yli 100€.. En ole kyllä ihan varma.
  -----------------------
  Herttainen www
  15.07.2008 - 23:14
  Itse olen juuri Nanson kokoa xs-s, tosin hameet aina m-l kun tota peffaa riittää vaikka muille jakaa ;) Voisin ton mekon hyvin parillakympillä ostaa jos se liikenee. Ja yrittää seuraaviin ystävämyynteihin itse. Vasta kerran olen päässyt, muuten aina ulkomailla huidellut... :)
  ----------------------
  Nina
  15.07.2008 - 23:19
  Herttainen: Aletaanpas sitten hieromaan kauppoja. Mekko on ihana, mutta parempi jos se pääsee käyttöön eikä vain roiku vaatekaappini kaunistuksena. ninotzka(at)hotmail.com
  ----------------------
  hanna
  16.07.2008 - 01:09
  love lindexin neule:P
  -----------------------
  Ocean www
  16.07.2008 - 01:09
  Jestas, että olen noista Parikoista kateellinen... :)
  -------------------------
  Nina
  16.07.2008 - 09:06
  Hanna: Niin mäkin!! Haluaisin koko ajan vaan käyttää sitä, on päälläni tälläkin hetkellä. :)

  Ocean: Nuo Parikat olivat kyllä joka euron väärti vaikka kerralla aikalailla kirpaisikin. Joskus sijoitus kannattaa!

  VastaaPoista