lauantai 5. heinäkuuta 2008

Teinien kaupat ja aikuisten kaupat

tunnetila: epävarmuus

Piipahdin eilen GinaTricotissa ja ostin sieltä punaisen henkselihameen. Hameita oli jäljellä vain yksi ja hinta oli mukavasti -50%. Hame on kuitenkin liian iso (vyötärö roikkuu rumasti), joten ajattelin käydä tänään tarkastamassa toisen GT:n liikkeen jos siellä hameesta olisi jäljellä pienempi koko. Muuten tykkään hameesta kovasti ja ajattelin ryhtyä pienennyspuuhiin jos oikeaa kokoa ei löydy. (Kuvassa hameeseen yhdistettynä t-paita Marimekko, huivi Burberry, hiihtarileggarit Lindex ja kengät JonaK.)
Hametta kuvatessa minuun iski kuitenkin epävarmuus. Onkohan tuo hame ikäiselleni sopiva? Etsinkö menetettyä nuoruutta käymällä ostoksilla GinaTricotissa ja kantamalla kotiin aika lyhyen, kirkkaanpunaisen henkselihameen? Nyt kun mietin eilen GT:ssä yhtä aikaa kanssani asioimassa olleita ihmisiä niin kyllä, taisinpa olla liikkeen vanhin asiakas.

Pitäisikö yli kolmekymppisen käydä vaateostoksilla "aikuisten liikkeissä" ja jättää GinaTricotin vaatteet suosiolla nuoremmille?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5/9/08 22:23

    Juu, tästä viestistä on aikaam mutta voin kertoa että äitini, joka on 45v, shopppaa gina tricotissa myöskin(ja lainaa vaatteitani .D).
    Joten eiköhän se ole enemmän persoonasta kiinni. Minusta hame sopii sinulle hyvin(vaikka en ole kasvoja nähnytkään).

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hih, nyt vasta huomasin viestisi. Mutta kiitos kommentista, kiva kuulla että äitisikään ei "ikäoletuksia" kumartele! Oikein! :)

    VastaaPoista