torstai 31. heinäkuuta 2008

Merde!

tunnetila: v***tus

Terveisiä Pariisista!

Olen pysytellyt poissa koneelta koska olen lomailemassa ja rentoutumassa, mutta nyt kun ei tunnu yhtään rennolta vaain kaltoin kohdellulta niin on pakko avautua täällä. Tässä kuitenkin ensin kuva tötteröstä joka sijaitsee lähes takapihallamme. Kuva on otettu Seinen toiselta puolelta, mutta asumme siis Eiffelin vieressä. Ei hassumpaa!Mutta nyt asiaan jonka haluan jakaa kanssanne. Kuten kerroin, asumme Eiffelin vieressä ja kotikadullamme on toinen toistaan upeampia vaate- ja kenkäliikkeitä. Upeita, ja kalliita. Tällä viikolla on kuitenkin alen loppurysäys, eli jo alennetuista tuotteista annetaan vähintään -30% alennusta. Kävin äsken kenkäliikkeessä josta löysin täydellisyyttä hipovat mustat, tolppakorkoiset kiiltonahkaiset kesäsandaalit. Sovitin kenkiä ja päätin ottaa ne (kenkien ovh. 249€, nyt 65€!!). Kenkiä sovittaessani liikkeeseen tuli rouva joka kiinnitti jalassa oleviin kenkiini huomiota ja osoitteli niitä. Otin kengät jalasta ja laitoin ne laatikkoon mennäkseni kassalle. Kun sain kengät laatikkoon liikkeen myyjä tuli luokseni ja otti laatikon kädestäni ja möi kengät tälle rouvalle.

Jäin hölmistyneenä tuijottamaan enkä uskonut tapahtunutta todeksi. Minulle vain sanottiin, että tämä nainen ostaa nämä kengät. WTF??!! Kun kysyin miten on mahdollista että haluamani kengät myydään kädestäni jollekin toiselle, minulle sanottiin että mietin liian kauan. "Jos kenkien normaali hinta on 249€ ja nyt ne myydään 65€:lla niin silloin ei saa miettiä. Kengät myydään nopeimmalle."

Just. Ja nyt voin kertoa että vituttaa.

1 kommentti:

 1. oilinen
  31.07.2008 - 17:59
  Hello Sys! Pikkusisko täällä (huom. nimimerkki..ovelaa,eikö) Jopa koit kohtalon... miten voidaan myydä kengät toisen jalasta?? Pikkasen eri kulttuuri siellä kuin täällä. Ahneempi ja häikäilettömämpi sanoisin. Koita pärjätä siellä ja kun otat saman asenteen niin johan sullakin luulis onnistavan.
  ---------------------------
  Jonna www
  31.07.2008 - 18:50
  Aivan törkeää! Tuohan on ihan järkyttävää! Hmnn.. olikohan se nainen joku ranskalainen julkkis;)
  -----------------------------
  Nina
  31.07.2008 - 20:24
  Oilinen: Heippa Oilinen Poilinen! :) Kävelin tänään (ja tulen joka päivä kävelemään) sen kenkäkaupan ohi ja kun myyjä juuri sopivasti katsoi ikkunasta ulos niin irvistin. Mieheni lupasi joka kerta (pimeällä, ettei kukaan näe) ohi kävellessään sylkäistä liikkeen ikkunaan. Pääsevät päivittäin pesuhommiin.. :)

  Jonna: Eikö?! Eipä ole ennen moista röyhkeyttä tielleni sattunut. Toivottavasti nainen oli joku julkkis jolla on menossa niin paha alamäki että on pakko ostaa kengätkin alennusmyynneistä.. ;)
  ------------------------------
  Asta
  01.08.2008 - 09:17
  No huh, ei ole röyhkeydellä rajaa! Voin hyvin kuvitella v-tuksen määrän. Miten tuollainen on edes mahdollista, siis käytännössä ostaa kengät toisen jalasta?? Ihan ennenkuulumatonta.
  Toivon todella, että siellä tulee vielä vastaan paremmat, kauniimmat ja halvemmat kengät, jotta saat edes vähän hyvitystä moisesta onnettomuudesta!
  -------------------------
  Heini
  01.08.2008 - 09:56
  VOI JUMANKAUTA!!!!!!!!!!!!!!!! >:O Noin ei kyllä _koskaan_ Suomessa käyttäydyttäisi! Otan osaa <3 Voih.
  --------------------------
  Nina
  01.08.2008 - 12:17
  Asta: Kiitos! Toivon myös itse löytäväni jotain parempaa, ja ainakin parempaa palvelua! Eilisen piti olla THE shoppailupäivä, mutta tuon aamuisen shown jälkeen meni jotenkin maku enkä ostanut koko päivänä mitään.. :(

  Heini: Älä muuta sano! Ja kiitos osanotoista, tulivat tarpeeseen. :)
  --------------------------
  Bea www
  01.08.2008 - 12:48
  No merde tosiaan!! Ihan uskomatonta :O Tuli myös mieleeni että olikohan se nainen joku julkimo tai myyjän tuttu. Parempaa shoppailuonnea ja ihanaa lomanjatkoa! :)
  -----------------------
  carry www
  01.08.2008 - 12:54
  ei voi olla totta :o huhhhuh aika törkeää!
  -----------------------
  Sophia
  01.08.2008 - 12:55
  Mun Ranska-inho palasi just! Bean kommenteista hyppäsin tänne ja juuri kun Bea oli saanut Pariisin vaikuttamaan taas ihanalta... Siis tätä ja satoja muita vastaavia ja hieman toisenlaisiakin tarinoita juuri tarkoitan, kun kerron kaikille, kuinka Ranska ja Pariisi ovat hyvin syvältä (olen asunut Ranskassa mm. just Pariisissa). Sen lisäksi, että Pariisi on turistikohteena yliarvostettu... Itsekin olen ollut vastaavassa tilanteessa, mutta jumal... ostin juuri sen, minkä halusin. Rupesin suomeksi ja englanniksi räyhäämään ja ranskaksi vielä selitin, että tästä liikkeestä tulee niin ruma juttu lehteen (toimittajan vakiokeino), jos en saa haluamaani tuotetta... :D Olisit pitänyt puoles, lyönyt rahat tiskiin ja kävellyt kenkien kanssa ulos. Toivottavasti seuraavat lomapäivät tuo iloisempia kohtaamisia Pariisin kanssa! :)
  ------------------------
  Nina
  01.08.2008 - 21:22
  Bea: Kiitos! Onneksi löysin tänään kivan mekon, ei tosin ollut alennettu vaan syksyn uusia juttuja, mutta pikkasen jo helpottaa tuo eilinen shokkihoito.

  Carry: Jep, törkeää ja uskomatonta sanon minäkin!

  Sophia: Heh! Mieheni jo viimeksi Pariisissa ollessamme valitti ihmisten tylyyttä ja ikävää asennetta. Huomasin tämän silloin itsekin, mutta pienemmässä mittakaavassa. Nyt sattui huono tuuri kohdalle ja voin kertoa että eipä ollut kivaa ei! Suomessa olisin kyllä järjestänyt kohtauksen mutta tuossa tilanteessa olin niin yllättynyt etten osannut oikein sanoa mitään..

  Liikkeen omistaja sanoi episodin jälkeen (kun myyjä pakkasi ahneen ämmän ostoksia kassalla) että hän omistaa useita liikkeitä ja voi soittaa löytyykö kokoani jostain muualta. Siinä vaiheessa tajusin jo sanoa etten halua tästä liikkeestä enää YHTÄÄN MITÄÄN, ja naisellisesti huiskaisin kädelläni ilmaan ja läksin ulos niskoja nakellen. Uh!
  -----------------------
  Herttainen www
  01.08.2008 - 22:37
  Voi jumaliste mitä toimintaa! Uskon että harmittaa ihan pirusti. Mutta oikein, jaloilla äänestetään! Ei tekis munkaan mieli tommosen kohtelun jälkeen jäädä odottelemaan löytyykö samaa kenkäparia vielä muualta...
  --------------------------
  Nina
  02.08.2008 - 22:26
  Herttainen: Pikku hiljaa alkaa helpottaa, onhan tapahtumasta aikaa kohta jo pari päivää. Tympii vaan kun se liike on ihan asuntomme vieressä eli ohi on pakko mennä päivittäin useita kertoja. (Sitä paitsi siellä olisi kivoja kenkiä mutta ei anna ylpeys periksi mennä sinne enää uudestaan.)
  ----------------------
  Mirka www
  03.08.2008 - 15:05
  Olipa poikkeuksellisen törkeää toimintaa kaupan myyjältä. Ihan käsittämätöntä! Toivottavasti matka on kuitenkin muuten mennyt hyvin.
  -----------------------
  Alinea www
  03.08.2008 - 21:49
  No just joo, olipa aika törkeätä! Toivottavasti ne kengät hiertää ihan hirveet rakot sen tädin jalkoihin ja vaivaisenluita kans ;P
  -------------------------
  Anonyymi
  03.08.2008 - 23:14
  Mitä ihmettä,aivan uskomattoman tökeröä! :O Äänestä tyttö jaloillasi äläkä enää ikinä palaa tuohon kauppaan (paitsi antaaksesi palautetta).
  ------------------------
  Nina
  04.08.2008 - 13:45
  Mirka: Kiitos, matka on muuten sujunut mukavasti. Tuollainen tökeryys vaan latistaa tunnelmaa valitettavan pitkäksi aikaa..

  Alinea: Hih! Samaa toivon minäkin! :)

  Anonyymi: Jep, päätin itsekin jättää liikkeen kengät suosiolla muille.. Palaute menisi tuolla varmaan kuuroille korville..
  -----------------------
  Ocean www
  04.08.2008 - 21:44
  Kamalaa! Uskon että v*****aa! Itse olisin varmaan hyökännyt myyjän kimppuun... No hauskaa matkaa kuitenkin..!
  -------------------------
  Nina
  04.08.2008 - 22:37
  Ocean: Kiitos! Olen tehnyt jo muutaman kivan löydön joista teen postauksen ihan kohta. :)

  VastaaPoista