tiistai 22. heinäkuuta 2008

Päivä Tallinnassa


tunnetila: iloisuus

Ihanissa lomatunnelmissa jatketaan! Teimme siskoni kanssa eilen päivän ostosreissun Tallinnan alennusmyynteihin. Päätimme maksimoida hyvän sään jättämällä aurinkolasit kotiin ja ottamalla mukaan sateenvarjon. Ja kuinkas kävikään: Tallinnassa oli HELLE! Siellä sitten koko päivän siristelin silmiäni ja siskoni valitti turhaan mukana raahattavan sateenvarjon painoa. Myös vaatetta olisi saanut päällä olla paljon vähemmän, mutta ehkäpä myös vaatepaljous varmisti osaltaan helteisen päivän.

Tallinnassa päällä t-paita FilippaK, harmaa tunika Lindex, mustat housut Lindex, kävelykengät Bronx. Kaulassa lauantaina hankkimani ihanuus koru, ostopaikka HundPark.
Siskoni löysi kasan puseroita, oma saldoni oli kosmetiikkapainotteinen. Laivalta ostin laatukosmetiikkaa, Tallinnassa satuimme paikalliseen kosmetiikkaliikkeeseen (Rosalind) juuri oikeaan aikaan. Siellä myytiin (käsittääkseni) poistomyynnissä pakkausten vaihtumisen vuoksi Lumenen tuotteita pilkkahintaan. Ilokseni käytän juuri kyseisiä tuotteita, joten hamstrasin niitä hieman myös varastoon. Päivävoide, yövoide, päivä- ja yöseerumi yms, kaikki 65 EEK/kpl, eli 4.15€/kpl!! Suomessa samoista tuotteista saa maksaa yli 20€/kpl. Olin pikkaisen innoissani ja nyt kaduttaa kun en hamstrannut niitä vieläkin enemmän..

Kävimme myös outlet myymälässä Stockmannin vieressä (ABC/AG Extra, osoite Tartu mnt. 45), siellä olin kenkäosastolla seota!! Ihania juttuja puoleen hintaan ja ylikin. Tulin kuitenkin järkiini ja jätin kaikki kengät ostamatta. Olenhan lähdössä sunnuntaina kahdeksi viikoksi Pariisiin, siellä saa sitten shopata sydämensä kyllyydestä kun nyt jätti "ylimääräiset" hankinnat tekemättä. Ainut "vaateostokseni" oli ruskeat legginsit, joissa on nilkassa somisteena neppareita. Ihanaa materiaalia, mutta voin kertoa että näytin näissä trikoissa julmetun paksulle! Ehkä nuo joskus talvella pääsevät käyttöön, housujen alla.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti