sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Ihania ihmisiä


tunnetila: ilo

Voi vitsi, olen ihan hirmuisen iloinen!! Sain blogistani tunnustuksen ihanaiselta Lovelyltä. Kiitos päivän kohokohdasta!

Säännöt menevät näin:

1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa

2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.

3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajaksi.

4. Laita noiden blogien linkit sivuillesi.

5. Laita viesti blogeihin jotka nimesit voittajiksi.

Haittaakohan jos annan tunnustuksen blogeille jotka sen ovat jo saaneet?? Toivottavasti ei, sillä haluan antaa tunnustuksen omille, aidoille suosikeilleni!

Tuuli
Nelliina
Fluxor
Ranna
Honey Junkie
Bea
Jonna

Aloittelevana bloggarina toinenkin kiva juttu tapahtui eilen: sain ensimmäisen haasteeni! Kerran kyllä vastasin jo yhteen haasteeseen, mutta silloin se heitettiin ilmaan tyyliin "jos jotakin ei ole vielä haastettu niin napatkoon haasteen tästä". Ja minähän nappasin mutta tunsin itseni vähän säälittäväksi. Mutta nyt, nyt minut haastettiin ihan oikeasti. Kiitos Tuuli! Vastaan haasteeseen kun ehdin panostaa Googlettamiseen paremmin. Nyt haluaisin lähteä tutkimaan kauppojen alelaareja...

Ai ja vielä, Nelliinalla on menossa KILPAILU, johon kannattaa osallistua. Osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500, mutta mukaan kannattaa silti mennä: vaikkei voitto osuisikaan kohdalle, niin saatat olla tekemässä historiaa suurimmalla kilpailuun osallistuneiden ihmisten määrällä! :) Go Nelliina go!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti