keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Katseita


tunnetila: huvittuneisuus

Olin eilen kaupungilla alla esitellyssä asussa. Kietaisin hartioille muuten lähes mustaa asua piristämään Venäjältä ostamani suuren villahuivin. Voin kertoa, että en ole pitkään aikaan saanut niin paljon katseita kaupungilla kun eilen sain. Osa ihmisistä hymyili minulle, osa pyöritteli silmiään, osa vaan tuijotti. Mutta iso osa vastaantulijoista selvästi katsoi minua. Monen hymyilevän keski-ikäisen naisen katseesta näkyi nostalgia, jotkut ajattelivat varmasti että olen venäläinen. Ja jos he katsoivat minua siksi että luulivat venäläiseksi, niin mitä aidot venäläiset tai muut ulkomaalaiset sitten saavat kokea kun jo "tavallista" suomalaista tuijotetaan yhden huivin takia? Tai sitten olin eilen vain jostain syystä normaalia viehättävämpi.. ;)Yhtä kaikki. Katseista huolimatta marssin GT:n alennusmyynteihin (kaikki ale tuotteet 4.90€ tai 9.90€) ja ostin kivoja nappilistapuseroita punaisena ja valkoisena. Musta pusero on ollut kovassa käytössä jo koko kevään mutta pääsi nyt kuitenkin kuvaan värisuoran päätteeksi.


GT:ltä tein myös hankinnan, joka on lukenut ostoslistassani yli 20 vuotta. Oikeasti! Minulla on ollut viimeksi uimapuku lapsena, sen jälkeen olen käyttänyt aina bikineitä. Nyt päätin ostaa uikkarin, silläkin uhalla että se jää kaappiin lojumaan. Uimapuvun hinnaksi jäi 4.90€. Uikkaria voi pitää tuubitoppimaisesti tai edessä olevat narut voi sitoa kiinni niskan taakse. Kaikkien lukijoitteni hyvinvoinnin ja mielenterveyden vuoksi en esittele uimapukua päälläni. :)

Nuorempana ostelin alesta aina saman sesongin hittituotteita joita olin ihaillut liikkeissä jo normaalihintaisina, mutten raaskinut niitä silloin ostaa. Tämä tyyli kostautui kuitenkin aika nopeasti, sillä super muodikkaat hittituotteet katosivat katukuvasta ja muodista vimeistään muutaman kauden jälkeen ja nopeasti tuli aika, jolloin kaapeissa ei ollut mitään päällepantavaa. Vain iso kasa vaatteita jotka olivat "so last season." Jo vuosia sitten päätin, että käytän ale-aikaan suurimman osan rahoistani normaalisti kalliisiin ja kestäviin perustuotteisiin sekä ympäri vuoden käytettävissä oleviin käyttövaatteisiin.

Yllä esitelty värisuora pääsee "ei niin laadukkaiden" käyttövaatteiden kastiin. Hihattomia puseroita tulee käytettyä kesällä niin paljon, että niitä kannattaa hankkia uusia vaikkapa jo vuoden välein. Jatkuva suoraan ihoa vasten oleminen, päivittäinen hikoilu ja vaatteen peseminen ei tee vaatteelle koskaan hyvää, joten tällaisia hankintoja voi tehdä vähän edullisempina versioina. Toki muutama laadukas hihaton on hyvä omistaa, mutta yleensä, ostat miten kalliin tahansa, se on seuraavana kesänä jo kuluneen näköinen.

1 kommentti:

 1. Ocean www
  23.07.2008 - 13:32
  Ai miten UPEA asu ja tuo huivi <3<3------------------------
  Nina
  23.07.2008 - 13:50
  Ocean: Kiitti! Meillä taitaa olla samat huivimieltymykset.. ;)
  ---------------------------
  Nelliina www
  23.07.2008 - 14:31
  heh just eilen kaivoin oman kirppisvenäläishuivini kaapista hattuhyllylle ja samantien alkoi aurinko paistaa hrrpf. Me hiihdetään samoja latuja näköjään muutenkin, tuota samaista uikkaria ja jouduin pettymään kun näin pitkällä selällä boobsien vilauttaminen olisi ollut enemmän kuin todennäköistä ;)
  ------------------------
  Nelliina jatkaa
  23.07.2008 - 14:32
  piti kirjoittaa että SOVITIN tuota samaista uikkaria.. kiireessä jää sanat välistä ;)
  ------------------------
  Nina
  23.07.2008 - 17:37
  Nelliina: Täällä on kans helle! Tai siis totta kai nyt on lämmin kun mulla on loma. :) Toi uikkari on kyllä yllättävän kiva uikkariksi.
  -----------------------
  Hanna
  23.07.2008 - 22:14
  miten ihana asu, musta näyttää aina hyvältä :)

  Ja uima-asu on myös ihana!
  -------------------------
  Nina
  23.07.2008 - 22:50
  Hanna: Kiitos! Ja olen samaa mieltä, musta näyttää aina hyvältä! :)

  VastaaPoista