maanantai 7. heinäkuuta 2008

Kolmannet samanlaiset housut

tunnetila: kylläisyys

Kävin kaupungilla, sovitin lähemmäs kolmekymmentä vaatetta ja kaappiini kelpuutin niistä kaksi. Jälleen suosikikseni muodostunut kauppa, Lindex, osoittautui luottamuksen arvoiseksi. Olen aiemmin tänä keväänä ostanut Lindexistä kahdet samanlaiset housut. Ensin ostin isomman koon, mutta housut venähtävät käytössä, joten hain samanlaiset kokoa pienempänä. Ja taas tänään ostin samaiset housut siinä pienemmässä koossa. Nyt on kaapissa mustia kapeita "joka päivän" housuja enemmän kuin tarpeeksi! Nämä housut oli pakko ostaa siitä yksinkertaisesta syystä, että housut istuvat kuin valettu ja sain niistä tänään alennusta -80%! Normaali ale -70% ja kantiskortilla siitä vielä kymmenen pinnaa pois. Hip hei! Lindexistä löytyi myös rentoakin rennompi harmaa neule, alennus myös -80%. Molemmat ostokseni siis kuvassa, t-paita FilippaK, kello Fossil, kengät myös ale-löytö DinSkosta.

Ja tähän loppuun vielä jotain ihan muuta! Sunnuntaisin on kiva laittaa ruokaa kun siihen on kerrankin kunnolla aikaa. Tässä vielä kuva tämän päivän kattauksesta. (Makaroonilaatikko oli kuvaamisen aikana vielä uunissa, mutta tässä kuva salaatipöydästä.) Astiasto Teema, viinilasit Essence, vesilasit Crcic, pippuri- ja suolamyllyt Peugeot, aterimet Citterio -98, vesikannu Ikea.


Mainitsemisen arvoista kuvassa on ihana valkoviini, ranskalainen La Vieille Ferme (2007). Aivan ihana uusi tuttavuus. Ja vaikka ruokana oli niinkin peruskotiruokaa kuin makaroonilaatikkoa, niin viini sopi senkin kanssa hyvin.

Vielä kysymys kolmien samanlaisten housujen ostajalta. Jos löydät hyvän tuotteen, ostatko useamman samanlaisen? (Myös samasta tuotteesta eri värivariaatiot lasketaan samaksi tuotteeksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti