tiistai 19. elokuuta 2008

Back in business


tunnetila: tarmo

Kaksi työpäivää takana. Huh! Olen tehnyt töitä näiden päivien aikana varmaan jo normaalin viikon edestä. Huhkin töissä noin 10 tuntia, raahaudun kotiin, syön iltapalan ja painun sänkyyn. Eilenkin nukahdin jo kahdeksalta. Ei hirmuisen pehmeä lasku, mutta toisaalta on ihana kun on paljon puuhaa ja näkee koko ajan saavansa tehtävälistaa lyhemmäksi. Hommia ehti kasaantua neljän lomaviikon aikana ihan kiitettävästi, ja kun suurin osa porukasta lomaili heinäkuun niin he palasivat "sorvin ääreen" jo kaksi viikkoa sitten. Siinä onkin kiinni ottamista.

Tänään olin töissä seuraavassa asussa (mekko Chevignon, vyö Peaces, leggarit Lindex, kengät DinSko, toisessa kuvassa hartioilla huivi, sillä työhuoneessani oli kylmä)

Olen työyhteisöni nuorin ja kaikki aina seuraavat innolla mitä minulla on töissä milloinkin päällä. (Joo, asujeni värit ei juuri vaihtele (tai jos päälläni on esim. jotain punaista niin saatan saada kommentin: "oho!"), mutta korkkarit ja hameet kiinnostavat ihmeesti niin naisia kuin miehiäkin. :) ) Aina jos on uutta niin joku huomaa ja sitten täytyy esitellä ja kertoa merkeistä, materiaaliesta ja uusista trendeistä. Se on aina hauskaa! Tänään kun tulin töihin niin ensimmäinen vastaan tullut työkaveri huudahti: "Oi, katsokaa nyt kuinka sievä meidän pariisittaremme oikein on!" Heh, on minua töissä jopa kutsuttu "pieneksi goottitytöksi". On ne kaverit siellä hauskoja, aina saa nauraa. Kaikista mukavinta on kun joku keski-ikäisistä rouvista kysyy itsensä näköisiä tyylivinkkejä, olen jopa päässyt mukaan valitsemaan muutamalle rouvalle silmälaseja. Makuuni näemmä luotetaan.

Huomenna tapaan pitkästä aikaa tamperelaisen ystäväni illalla työpäivän jälkeen. Muuten kivaa, mutta kuinka mahdan pysyä hereillä illalla kahdeksan jälkeen.. Yksi viinilasi ruoan kanssa ja olen ihan valmis unten maille. :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten kiva tuo mekko,alaosa on niin PUFF :) Ja ei mikään ihme että saat kehuja tuollaisella tyylitajulla ;)

  VastaaPoista
 2. Höööh olisit voinut tavat toisenkin tamperelaisen (blogi)ystävättären jos kyseinen neiti olisi saanut koneensa auki ajoissa :D

  Toi on niin hauskaa, multa kanssa kysellään töissä vaatteista ihmetyksen sekaisin ilmein että mitä ihmettä sulla on taas päällä :D:D Ja kaikki on sitämieltä että olen täysin väärällä alalla, ja mun pitää vaihtaa vaatepuolelle. (Ne on varmaan kyllästyneitä erään paasauksiin räteistä hihhih).

  VastaaPoista
 3. Hei NinaV. Linkitin Sinua ja lainasin yhden kommentin kirjoituksestasi. Toivottavasti et pahastu. =)

  VastaaPoista
 4. Roosa: Tuo mekko on kyllä kiva, onneksi ostin sen vaikka hinta mietitytti ja jätin sen ensin kauppaan. Oli palattava myöhemmin takaisin hakemaan se. Ja kiitos kivoista sanoista! :)

  Nelliina: Olisi ollut kyllä tosi kiva nähdä. No, toiste sit! Lisää työkeikkoja Pasilaan!

  Silver: Siitä vaan! Kiva että höpötyksilleni löytyy käyttöä. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivasti oot yhdistänyt tuon mekon ja vyön :)

  VastaaPoista
 6. Tiina: Kiitos! Mekko jotenkin raipasi pientä ryhtiliikettä ja tuo vyö toi ryhdikkyyttä roppa kaupalla.

  VastaaPoista
 7. Tanjuska: Kiitos! :)

  VastaaPoista