perjantai 8. elokuuta 2008

Ihana helle

tunnetila: ollaan vaan ja nautitaan

Eilen koin tämän matkani kohokohdan, täydellisen hetken jonka tunnelman tulen muistamaan aina. Tiedäthän, kun joskus sattuu kohdalle niin täydellinen hetki että alkaa oikein itkettää?! No, minä ainakin tiedän ja muistin sen taas kun eilen itku silmässä istuin katukiveyksellä. :) Olin siis kauniilla Montmartren kukkulalla, lämmintä oli varjossa +33 ja olin juuri ostanut lämpimän nutella-banaani-crepin (vastapaistettu suuri lettu jonka sisään on laitettu suklaa-pähkinävoita ja banaanin viipaleita). Olin jo tästä kaikesta iloinen mutta sitten vierestäni alkoi kuulua katusoittajien soitimien virittelyä ja ilmoille kajahti leffan Once tunnari Falling Slowly. Neljä nuorta soittajaa, kaksi poikaa kitaroissa, kaksi tyttöä viuluissa. Taivaallisen upeaa!! Oli lähellä etten antanut soittajille kaikkia rahojani kiitokseksi täydellisen hetken luomisesta.Sitten maallisempiin aiheisiin. :) Pariisiin "krääsäteollisuus" on vertaansa vailla. Parin euron matkamuistot, laukut, huivit, puserot, postikortit yms. turistikama on välillä niin tyylikästä ja hyvällä maulla tehtyä että joskus tulee itsekin sorruttua niihin houkutuksiin. Ostin itselleni ala olevassa kuvassa vasemmalla olevan muistikirjan. Päällä kuminauha, kynälle paikka, sisällä takakannessa tasku ylimääräisille papereille ja kannet sekä paperi kestävän tuntuista materialia. Kaikki mitä voi muistikirjalta vaatia! Ystävilleni taas ostin niin chic pariisitar-kortteja että melkein alkoi harmittaa. Miksei Helsingissä paineta kortteja joissa esiintyy vaikka (okei, skandinaviassa kun ollaan) sievä blondi Espan kahvilassa/Suurkirkon portailla Fazerin suklaata nauttien?? Otettaisiin kaikki irti kun kerran lähdetään kotimaatamme mainostamaan eikä tehtäisi niitä iän-ikuisia maisemakortteja joissa on kaikenlisäksi tyhmiä ja huonolaatuisia kuvia.Kosmetiikkaa olen viime aikoina hankkinut loppuvuoden tarpeiksi. Osan tuotteista ostin jo muutama viikko sitten
Tallinnan matkaltani maista ja laivalta, osan ostin lentokentältä jo tänne tullessa ja täältä olen ostanut muutaman pullollisen shampoota (käyttämäni shampoo on täällä jopa 9€ edullisempaa/pullo) ja Sephorasta herkullisen tuoksuista suihkusaippuaa. Suurempi kosmetiikkainvestointi oli uusi japanilainen tuttavuus Shu Uemura. Ostin sarjasta nestemäisen meikkivoiteen, ihon värin epätasaisuuksia tasoittavan voiteen sekä vaikka meikin päälle virkistykseksi suihkutettavan tuoksuveden. Tuotteet olivat kivan hintaisia ja tuntuivat laadukkaille. Pääraaka-aineena kaikessa on "Deepsea water". Brandin filosofia on vielä minulle hieman epäselvä (kuinka on mahdollista että valtavassa, super-hyper-turistirysässä Champs Èlyséesillä työskentelevä ihminen ei osaa kuin auttavasti englantia??), mutta brandin nettisivuilla on varmasti enemmän tietoa. Täytyy itsekin tutustua tarkemmin aiheeseen.


Tässäpä taas vähän kuulumisia. Suomessa on kuulema kylmä. Hui, saan kuitenkin flunssan HETI kun tulen kotiin. Viimeinen lomaviikko mennee siis huonolla tuurilla sairastaessa. No, täytyy nyt nauttia helteestä niin kauan kun niitä täällä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti