torstai 14. elokuuta 2008

Siksi ystävät ovat


tunnetila: elämä taitaa sittenkin voittaa

Tämäkin päivä alkoi verkkaisasti koneella istuskellen. Päivän ohjelmaksi olin suunnitellut yökkäri päällä vötkyilyn lisäksi keikkaa vintillemme: vaatteita olisi taas kirppikselle vaikka kuinka, ajattelin lajitella tavarat kun siihen on kerrankin aikaa. Sitten soitti ystävä.

Ystävä: "Olishan teidän jo pitänyt tulla reissusta kotiin, mikset ole soittanut?"
Minä: "Tultin me jo maanantaina."
Ystävä. "Häh?! Mikset ole soittanut, miksei olla nähty?
Minä: "En mä ole jaksanut tehdä mitään.. Masentaa.."
Ystävä: " Vai sinua, edelleen lomalla olevaa masentaa?! Mä olen kuule masentunut kun olen ollut jo viikon töissä loman jälkeen. Lauantaina mä tulen teille yöksi ja mennään baariin."
Minä: "Yöksi voit tulla mutta varaudu että olen jo valmiiksi yöpuvussa kun tulet. Mutta baariin en ainakaan lähde!"
Ystävä: "Ei onnistu! Ainakin syömään mennään. Ja sit täytyy olla paljon viiniä."

Kiivaan (ystäväni puolelta, minä vaan ynähtelin väliin) keskustelun lopputulema oli seuraava: käyn tänään vintillä, lajittelen vaatteita ja muuta myytävää. Varaan kirppispöydän Valtterista sunnuntaille (jos pöytiä saa näin lyhyellä varoitusajalla) ja menemme yhdessä myymään ylimääräistä rompetta pois. Sitä ennen lauantaina menemme ulos syömään ja juomaan viiniä, ja ystäväni tulee meille yöksi. Noin, vartissa tapahtui niin paljon että laiskimusta alkoi jo hengästyttää!

Mutta kuinka ollakaan, puhelun jälkeen puhti palasi, sain kirpulta pöydän varattua (ensi sunnuntaille oli tasan yksi pöytä vapaana!), sain tehtyä ravintolaan pöytävarauksen, varasin myös itselleni huomiselle luksus kasvohoidon hieronnalla ja ultraääni-ihonpuhdistuksella, sekä kävin jo vintillä ja kasasin myytävät vaatteet yhteen läjään.


Oikeasti, miten tuota tavaraa voi olla taas noin paljon?! Möin tavaraa lähes saman verran maaliskuussa, kyllä, tänä keväänä, ja tässä kevään mittaan olen myynyt lähes 30 paria kenkiä Huuto.netissä ja työpaikallani pitämässäni "kenkäkaupassa". Ai niin, töissä minulla olisi iso kassillinen vielä myymättömiä laukkuja.. Ahdistus sentään! No, jos pääsen edes puolesta tuosta tavaramäärästä eroon niin olen iloinen. Lopuilla voisi harrastaa hyväntekeväisyyttä. Fidaan koko satsi.

Tervetuloa sunnuntaina penkomaan kasaa, varsinkin jos olet kokoa 34/XS niin pöydästä löytyy paljon laadukasta (Esprit, Mexx, Jackpot, Nanso..) käyttövaatetta!

5 kommenttia:

 1. Mä vilkaisen sitten huomenna totakin kasaa samalla kun sovitan sitä Nanson mekkoa ;)

  VastaaPoista
 2. Blogissani odottaa sinua ylläri, en tiedä oletko jo moisen saanut :).

  VastaaPoista
 3. Herttainen: Niin vähän ajattelinkin että voit ottaa parhaat päältä.. :) Mulle vaan tuli huomenna meno, täytyy olla klo 14.45 keskustassa. Voit siis halutessasi tulla jo ennen kahta jos ehdit.

  Ocean: Jei, kiitos kiva ja ihana!

  VastaaPoista
 4. Jeps, tulen vaikka jo puoli kahden maissa! :)

  VastaaPoista
 5. Herttainen: Ok, huomiseen!

  VastaaPoista