keskiviikko 13. elokuuta 2008

Eihän ole pakko, eihän??


tunnetila: mikään ei huvita, ei vaikka väkisin yrittäisi

Uh, sama tylsä fiilis jatkuu vaikka posteljooni kantoi selkä vääränä minulle heti aamusta kaikkea kivaa. Hetken jaksoin iloita tuomisista mutta sitten taas vaivuin apatiaan. Mutta eipä mitään, olenhan nyt lomalla ja saan olla yöpuvussa kotona vaikka koko viikon! Jos elimistö huutaa lepoa niin silloin sitä on saatava, ja vielä kun loma mahdollistaa akkujen kunnollisen latamisen niin miksi sitten tekisin jotain mikä ei huvita? Nih! Mutta nyt postipojan (tai tässä tapauksessa tytön) tuomisiin.Uusi Olivia (kuva). Olivia on mielestäni tämän hetken ykkönen muotilehdistä Suomessa. Kauniita, hyvällä maulla stailattuja ja hyvin kuvattuja muotikuvia sivukaupalla. Tässäkin lehdessä monen aukeaman juttu otsikolla: Askel kohti taivasta (kuvat Jonas Lundqvist, tyyli Anna Komonen, meikki ja hiukset Jenny Jansson) voisi toimia esimerkkinä monille maailman suurille muotilehdille herkkyydellään ja yksinkertaisella asettelulla toimivaksi tehtynä kokonaisuutena. Myös jutun Uhmasyksy 08 (sama kuvaaja, sama stylisti) asut on huolella valittuja. Toki mielipiteeseeni vaikuttaa mieltymykseni mustaan ja harmaaseen pukeutumisen pääväreinä, mutta silti kuvista huomaa paneutumisen.

Postitytön laukusta löytyi minulle myös päivän asu. :) Kanssabloggarini MouMou kertoi blogissaan tilanneensa Asokselta herkullisen pikkumustan, mutta koko sattui olemaan väärä. Hän tilasi itselleen uuden mekon, oikeassa koossa, ja kyseli lukijoittensa halukkuutta ylimääräisen mekon ostoon. Ilmoittauduin ensimmäisenä ostajaksi ja tänään mekko saapui ja oli kuin minulle tehty! Kiitos MouMou, mekko sai uuden kodin! :)

Tässä asussa siis olen koko päivän kotona lorvaillut. Mihin niitä juhlia tarvitaan kun voi olla kotona pikkumustassa ja korkkareissa?! (Älkää välittäkö ensimmäisen kuvan harmaista kengistä, niiden kanssa en ehkä pukua normaalisti yhdistäisi, ja katsokaa toisessa kuvassa vain rouheaa vetskaria, älkää outoa asentoa..)Mukavaa että mekko istuu päälleni hyvin, kunnollista pikkumustaa minulla ei olekaan ollut. Pidän yleensä aika pelkistetyistä jutuista enkä tässä mekossakaan ole ihan varma noista yläosan niiteistä, mutta jos ne alkavat ahdistaa niin tsekkasin jo että ne saa aika helposti nypittyä pois..

Olen muuten unohtanut kokonaan esitellä Pariisista, Porte de Vanvesin kivalta kirppikseltä ostamani laukun. Laukku on kulunut ja hieman resuinen, mutta jostain syystä sen oli pakko päästä mukaani. Vakaa aikomukseni on tehdä laukkuun uusi vuori reikäisen tilalle ja uusi kantokahva tekisi terää. Muuten laukusta saa näkyä ajan kuluminen. Laukku on siis samettia ja jotenkin valloittava. Toivottavasti näette laukun vielä joku päivä kunnostettuna, ja jopa käytössä.


8 kommenttia:

 1. No sehän istuu täydellisesti!:D Hyvä, että mekkonen löysi kodin, meinasin jo vähän huolestua. Mutta et kyllä revi niitä niittejä pois, ne näyttävät upeilta tuossa etumuksessa!<3 Ihanainen laukku muuten.:)

  VastaaPoista
 2. Itsekin tilasin Olivian kun joku supermyyjäpoika sai sen minulle puhelinmyytyä:D Mutta olen ihan samaa mieltä kanssasi...yksi Suomen parhaimmista lehdistä tällä hetkellä. Kaunis tuo mekko ja niitit näyttää oikein kivalta. Ei tarvii laittaa koruja kun niitä on jo mekossa:)

  VastaaPoista
 3. MouMou: Hih, arvasin että älähdät kun puhun niittien poistamisesta. ;)

  Lovely: Hei kiitos, hyvä pointti tuo ettei tarvitse koruja kun ovat jo miehustassa valmiina. Enpä ajatellutkaan noin..

  VastaaPoista
 4. No on kyllä ihan sun näköinen mekko, tosi kaunis. Ja samaa mieltä, Olivia alkaa oleen jo pelkästään muodillisesti tosi kova paketti suomen muotilehtivalikoimassa. Se jotenkin huokuu tyylikkyyttä, mutta ei ole "liian" posh.

  VastaaPoista
 5. Nelliina: Kiitti, harvoin vaate istuu noin hyvin kuin tuo mekko.

  VastaaPoista
 6. tuo mekko istuu kyllä päällesi aivan täydellisesti. Olen tuota sama ihaillut Asoksen sivuilta mutta toistaiseksi on jäänyt tilaamatta:)

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä Olivian ylivoimaisuudesta suomilehtiskenessä! Syyskuun numero on ihan yhtä juhlaa, ja hyvä paperi ja Oikea Koko tekevät siitä vakavastiotettavan lehden! Kuten Nelliina sanoi, ei kuitenkaan liian posh, vaan tekijöillä on sopivan rento, etten sanoisi suomalainen ote asiaan.

  VastaaPoista
 8. Jonna: Kiitos! Jos näitä mekkoja vielä Asokselta löytyy niin suosittelen tilamista. Mekko on päällä myös mukava.

  Sugar Kane: Kyllä, syyskuun Olivian muotinumerossa silmä lepää. Kyllä Suomessakin osataan!

  VastaaPoista